Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
61

A partiállat (2018)

Life of the Party
Filmadatlap
 
28
Szereplők
18
Vélemények
51
Képek
3
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2018. 05. 25.

Melissa McCarthy munkássága (vessetek meg érte) nekem még mindig nem bizonyított. Kicsit olyan ez, mint Amy Schumer próbálkozásai: egynek elmegy, még néha el is mosolyodom rajta, de összességében mégis valahogy túl erőltetetnek érzem a végeredményt. A partiállat nem találta fel a spanyolviaszt. Olyan témával foglalkozik, ami hálás egy vígjáték esetében, McCarthy pedig (hiába alakít ezúttal egy édesanyát), megint fullba nyomathatja a kretént. Ez az ő igazi specialitása, ami egy filmben még elmegy, aztán hamar elcsépelté válik. Bár ez esetben legalább nem a fingós-böfögős poénjaival „hódít” a színésznő, s nála már ez is valami… Anyuci tehát házassága válságba kerülése után, rájön, hogy valóra kell váltania régen félbehagyott álmát, s be kell fejeznie az egyetemet. Na és hova is jelentkezhetne, ha nem abba a suliba, ahol éppen egyszem lánya is gólya. Kezdetben még tovább nyomja a disztingvált anyuka imidzset (és simán elindulhatna a rusnya pulcsik szépségversenyén), aztán rájön, hogy ezzel itt nem sokra megy, kicsit megfésüli a haját, s máris indulhat a parti. És itt jön az, ami lehetetlen és érthetetlen: hiába imádjuk az édesanyánkat (szívesen főzőcskézünk vagy shoppingolunk együtt), lássuk be, a legtöbbünknek eszébe sem jutna, hogy együtt rázza vele a dizsiben. Deanna lánya azonban egy pillanatig sem érzi szánalmasnak a helyzetet, s egy buta szőke, hatalommániás libán kívül nincs egyetlen ember sem a campuszon, aki érezné, hogy ez így nem kóser. De még ha ettől el is tekintünk (talán csak nekem van ezzel problémám), szinte minden egyes jeleneten érződik az, hogy fene vicces szeretne lenni, ennek érdekében minden klisét csúnyán bele is nyom az arcunkba, aztán gyorsan le is esik anélkül, hogy puffanna. SPOILER az esküvői jelenet mindennek a legalja, de a verejtékben úszó régészeti előadás is hasonló kategória SPOILER S ha még nem lenne elég a kritikából, a végére hagytam a legsúlyosabb bakit: a Partiállat szinte csak és kizárólag egyszemélyes Melissa McCathy show lett, az egyébként ígéretes mellékszereplőket pedig egy pillanat alatt sikerül elvesztegetnie, ennek egyik példája az egyébként remek komika, Maya Rudolph mellőzése, aki hozzá képest egy igencsak vérszegény karakterben villog. Vagy a szintén remek Jacki Weavert is említhetném, akit konkrétan észre sem vettem, egészen addig, amíg meg nem láttam a stáblistán a nevét. De Deanna újdonsült barátnői közül sem kapunk egyetlen érdekes szereplőt sem, talán a valaha kómában szenvedő Helenen kívül, akivel kapcsolatban viszont szintén túltolják a kómás poénokat. Christina Aguilera rajongói azonban örülhetnek, mert egy szolid 5 perc erejéig láthatják kedvenc sztárjukat (vajon mennyit perkáltak neki ezért a cameóért?). Nem vártam világmegváltást a filmtől, így nem is lepődtem meg a végeredményen. Ahogy az lenni szokott a túltolt bicikli esete működött, mindenből kicsit túl sok került bele, a vége pedig így is túl kevés lett. Ez van, ezt kell szeretni!

 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Melissa McCarthy igazán jól játszik a filmben. Poénos igazi kikapcsolódás volt számomra. A történet is tetszett.


 
MMcFly2015   2018. 09. 05.

Rettentő gyenge film, rendesen a hideg futkosott a hátamon egyes jeleneteknél, amit poénnak akartak eladni a készítők. Egy vígjátéknál vevő vagyok akár az altesti humorra is, ha megfelelően adagolják és ha poénbombák között robban egy-két kínosabb, hát akkor azt még meg tudom bocsátani. Viszont itt a film 90%-a kínosra sikeredett, és rossz volt nézni. A párbeszédek anya - lánya között kritikán aluliak, és a közepesnek nem nevezhető alakítások se segítenek egy esetleges drámai momentumnál, hogy kicsit is komolyabban vegyük. Melissa McCarthy egyre felkapottabb a vígjátékok terén, viszont utóbbi időben sorra gyártja a gyengébbnél-gyengébb filmjeit, amiért nagy kár. Egy Mike&Molly, A kém és Női szervek után magam is felfigyeltem a hölgyeményre, de sajnos eljutottunk oda, hogy nagyon nem sietek moziba, ha egy komédia felbukkan a nevével fémjelezve. Melissa McCarthy rajongóknak sem ajánlanám ezt a vígjátékot, a Főnők című filmhez tudnám a színvonalat hasonlítani.

 
MP170506   2018. 11. 11.

Nagyon bírom McCharty-t, de ez a film sajnos nagyon gyenge lett. Nulla poén, ami esetleg az akart lenni az pedig erőltetett. A színészek mindent megtettek, de ez kevés volt egy jó filmhez.

 
Artemisia   2018. 08. 01.

Elnyerte a tetszésem ez az ízes kis komédia. Igaz, hogy az alapsztori nem túl életszerű, és a filmbéli helyzetek sem valami komolyak, de erről szólnak az ilyen vígjátékok, nem kell komolynak lenniük, csak viccesnek és felüdítőnek. Szóval szerintem beteljesítette a célját a film, kikapcsoló, szórakoztató másfél órát nyújt, a Melissa Mccarthy-tól megszokott fergeteges humorral, bénázásokkal és leégésekkel :-) De igazából nekem mindegy milyen a keretsztori,az ő játékát a végtelenségig tudnám nézni, anélkül, hogy megunnám.

Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Debby Ryan
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Adria Arjona
Melissa McCarthy
Molly Gordon
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Molly Gordon
Melissa McCarthy
Gillian Jacobs
Melissa McCarthy
Jimmy O. Yang
Melissa McCarthy
Molly Gordon
Jimmy O. Yang
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Julie Bowen
Molly Gordon
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Luke Benward
Gillian Jacobs
Melissa McCarthy
Molly Gordon
Adria Arjona
Melissa McCarthy
Maya Rudolph
Julie Bowen
Matt Walsh
Melissa McCarthy
Maya Rudolph
Melissa McCarthy
Maya Rudolph
Benedict Cumberbatch
Melissa McCarthy
Ben Falcone
Melissa McCarthy
Ben Falcone
Melissa McCarthy
Ben Falcone
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Ben Falcone
Ben Falcone
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Ben Falcone
Gillian Jacobs
Molly Gordon
Heidi Gardner
Matt Walsh
Julie Bowen
Melissa McCarthy
Jacki Weaver
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
 
Úgy tűnik, Melissa McCarthyt és férjét, Ben Falcone-t nem hatja meg különösebben, hogy legutóbbi közös filmjük kapcsán még mi is megüzentük nekik: nem kellene ezt erőltetni. Büntetnek tovább. több»
 
A Partiállat, Melissa McCarthy korábbi filmjeihez képest nem igazán kimagasló, de a jelenlegi vígjáték felhozatalból ötletességének és hangosan nevetős poénjainak köszönhetően kiemelkedik. több»
 

Melissa McCarthy gyakran ugratja a lányait, Viviant és Georgette-et, hogy sosem hagyja el őket és majd az egyetemre is el fogja kísérni őket (Innen jött a film alapja is).

(ArpiHajdu és Réci )
 

Gillian Jacobs, és Jessie Ennis is szerepel a Netflix Love című sorozatában.

(Diesel )
 

Melissa McCarthy a világ harmadik legjobban kereső színésznője: pedig enyhén szólva mindenben kilóg a sorból – talán azért, mert a szüleivel nőtt fel egy farmon, ahol kukoricát és szójababot termeltek, és folyton vicceltek. – Ha 18 éves koromban olyan sikeres lettem volna, mint aztán 30 évesen lettem, abba valószínűleg belebolondulok – mondta a színésznő, aki sokkal sikeresebb, mint 30 évesen volt, hiszen sok stand up és tévésiker után 2011-ben a Koszorúslányok hozta meg számára a nagy áttörést. Azt mondja, az a titka, hogy mindenből a legjobbat igyekszik kihozni. Amikor nem talált magának megfelelő ruhát, divatmárkát alapított, és a Seven7 rajta is nagyon dögös. Amikor nem talált magának elég jó vígjátékot, akkor írni kezdett, és amikor igazi rendezőre volt szüksége, a férjét kérte fel. Így született legutóbbi sikere, A partiállat (Life of the Party, már a mozikban) és még sok filmje. És bár egy 9000 négyzetlábas házban laknak, nemrégiben egy „Minden 1 dollár” boltban fotózták le. – 20 év kemény próbálkozás beépül a génjeidbe – véli a színésznő. – Én minden munkámat úgy veszem, hogy talán ez lesz az utolsó. Ebben kell lennem a legjobbnak. A partiállat-ot is így csináltam, és remélhetőleg így is folytatom. (IC Press)

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.