Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Becsúszó szerelem (2020)

Becsúszó szerelem
Filmadatlap
 
27
Szereplők
12
Vélemények
16
Képek
9
Videók

Galéria (16)

Gombó Viola Lotti
Thuróczy Szabolcs
Gombó Viola Lotti
Thuróczy Szabolcs
Ötvös András
Gombó Viola Lotti
Tenki Réka
Thuróczy Szabolcs
Gombó Viola Lotti
Tenki Réka
Gombó Viola Lotti
Tenki Réka

Videók (9)

 
sptt   2022. 09. 06.

legújabb vélemény

0

Érdekes ötlet egy romantikus komédiát forgatni a huligánok és a rasszizmus témakörben. Ugyanakkor lehetett volna sokkal gyengébb is, néhány korábbi kritikát olvasva fel voltam készülve a legrosszabbra. Thuróczy Szabolcs zseniális most is, de ez nem m... több»

 
Emmersson   2022. 01. 19.

1
Izzadságszagú

Toleráns, liberális pasi vagyok. Ennél sokkal többet vártam ettől a filmtől. Ezt a témát mindig nehéz lesz feldolgozni, sosem lesz vége az "én többet érek!" felfogásnak vagy az"engem lenéznek, szóval rohadjanak meg!" hozzáállásnak. Pont ezért számítottam egy humorosabb, görbe tükrös mozira, de sajnos csak egy kínosan komolykodó, de azért ne menjünk bele mélyen stílusú lagymatag mesét gyártottak le. Pedig lehet ezt akár jól is csinálni, érdemes a jóval korábbi Szőke kóla című vígjátékot megtekinteni!

 
Lóri Ádámcsik   2021. 11. 23.

2
Gyenge lett

Sem a történet, sem a karakterek nem fogtak meg annyira. Nem tudom, hogy ebből ki lehetett volna-e egyáltalán hozni valami jobbat. A felétől bele kellett pörgetnem.

 
Szilonka   2021. 10. 12.

1

Thuróczy Szabolcs és Ötvös András külön-külön is, no de még egyben. Remek mindkettő. A történet nem valami hihető, de szerethető.

 
Harper   2021. 12. 11.

1
Van üzenete és még jó is

Bár közhelyesnek tűnik a film alaptémája, valójában egészen jól megcsinálták. Adott egy fajgyűlölő, "B"közepes, erőszakos, rocker vadállat, Nagy Gyula (Ötvös András), aki egyik a napról a másikra megváltozik, amikor egy csinos cigány lány, Lüszi (Gombó Viola Lotti) kerül a közelébe, hogy megoldja gyermek problémáját, azaz kihordja babájukat (mivel Gyula steril). A két fiatal közt különleges kapcsolat szövődik, mely megváltoztatja mindkettejüket. Ma, amikor a fajgyűlölet áthatja az országot, óriási elismerés illeti ezért a filmért Nagy Viktor Oszkár rendezőt, a forgatókönyvírókat és a producereket, Erdős Melindát, Gerő Marcellt, László Sárát és Romwalter Juditot. A film nálam 75%-os.

 
Bazzzsi   2021. 12. 21.

0

Egyszerű történetű magyar film. Maga az alapkoncepció jó volt, bár többet is ki lehetett volna belőle hozni.

 
Di Canio   2021. 11. 29.

0

Ha azt hiszed, ez valami magyar focihuligános film, akkor nagyot fogsz csalódni, pár jobb jelenet, az is rövid, és ennyi. A hangsúly a romantikus történeten van, ami nagyon gyenge, ehhez társul még a szintén gyenge színészi játék. Fociszurkolók messziről kerüljék el, szenvedés végignézni.

A film 12 790 209 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 10 135 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film 2007-ben alapított a Campfilm stúdióban készült.

(hp)
 

A Becsúszó szerelem Nagy Viktor Oszkár második nagyjátékfilmje.

(hp)
 

A film eredeti címe Ultra volt.

(hp)
 

A Becsúszó szerelem a Magyar Nemzeti Filmalap 394,3 millió forintos támogatásával készült.

(hp)
 

A filmben mellékszerepében feltűnik az Ernelláék Farkaséknál és Fehér tenyér rendezője, Hajdu Szabolcs is.

(hp)
 
Nagy Viktor Oszkár könnyű, gördülékenyen haladó, sablonokra építő, komolyabb fordulatokat nélkülöző filmbe építi bele a futballhuliganizmus, a rasszizmus és az elfogadás kérdését, és bár a mozinak komolyabb mélységei nincsenek, továbbá nagyon hiányoznak a rendező korábbi alkotásaira jellemző apró színészi gesztusok és sokatmondó tekintetek, másfél órára könnyed kikapcsolódást nyújt. több»
 
A Becsúszó szerelemre még csak az a kedvelt kritikusi közhely sem süthető el, hogy „kihagyott ziccer” – ez a mű már a kezdő sípszónál hasra esett a labdában. több»
 
A Becsúszó szerelem alapján azt is megérti a néző, hogy mennyire fontosak a mellékszereplők: Stefanovics Angéla talán több a megjelenései számát tekintve; itt van aztán Pelsőczy Réka (mint sokgyerekes focistafeleség) és Hajdu Szabolcs, akiről sokáig azt hittem, hogy tévedésből szerepeltetik duplán, pedig nem – egyszerre lelátói huligán és a vádat képviselő ügyész. Rendezte Nagy Viktor Oszkár, ez is fontos mondat a végére. több»