Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Becsúszó szerelem (2020)

Becsúszó szerelem
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
16
Képek
9
Videók

Galéria (16)

Gombó Viola Lotti
Thuróczy Szabolcs
Gombó Viola Lotti
Thuróczy Szabolcs
Ötvös András
Gombó Viola Lotti
Tenki Réka
Thuróczy Szabolcs
Gombó Viola Lotti
Tenki Réka
Gombó Viola Lotti
Tenki Réka

Videók (9)

 
Szilonka   2021. 10. 12.

legújabb vélemény

1

Thuróczy Szabolcs és Ötvös András külön-külön is, no de még egyben. Remek mindkettő. A történet nem valami hihető, de szerethető.

 
Tomcat   2021. 08. 10.

0

Sokat nevettem, jók a szereplők, nagyon kedves film lett.

 
NEO   2021. 07. 17.

0

Nagyon jó hangulatú film, ami engem teljesen lekötött, teljesen ki is tudott kapcsolni. Csakis ajánlani tudom mindenkinek.

 
Charvi30   2021. 07. 15.

0

A filmnek egyszerűen nincs nagy tétje, és szerintem ezt tudták maguk a készítők is. Profi színészekkel dolgoztak, akik rutinból lenyomták a szerepeiket. Összességében elment ugyan ez a film, de nem hiszem, hogy valaha még egyszer meg fogom nézni.

A film 12 790 209 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 10 135 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film 2007-ben alapított a Campfilm stúdióban készült.

(hp)
 

A Becsúszó szerelem Nagy Viktor Oszkár második nagyjátékfilmje.

(hp)
 

A film eredeti címe Ultra volt.

(hp)
 

A Becsúszó szerelem a Magyar Nemzeti Filmalap 394,3 millió forintos támogatásával készült.

(hp)
 

A filmben mellékszerepében feltűnik az Ernelláék Farkaséknál és Fehér tenyér rendezője, Hajdu Szabolcs is.

(hp)
 
Nagy Viktor Oszkár könnyű, gördülékenyen haladó, sablonokra építő, komolyabb fordulatokat nélkülöző filmbe építi bele a futballhuliganizmus, a rasszizmus és az elfogadás kérdését, és bár a mozinak komolyabb mélységei nincsenek, továbbá nagyon hiányoznak a rendező korábbi alkotásaira jellemző apró színészi gesztusok és sokatmondó tekintetek, másfél órára könnyed kikapcsolódást nyújt. több»
 
A Becsúszó szerelemre még csak az a kedvelt kritikusi közhely sem süthető el, hogy „kihagyott ziccer” – ez a mű már a kezdő sípszónál hasra esett a labdában. több»
 
A Becsúszó szerelem alapján azt is megérti a néző, hogy mennyire fontosak a mellékszereplők: Stefanovics Angéla talán több a megjelenései számát tekintve; itt van aztán Pelsőczy Réka (mint sokgyerekes focistafeleség) és Hajdu Szabolcs, akiről sokáig azt hittem, hogy tévedésből szerepeltetik duplán, pedig nem – egyszerre lelátói huligán és a vádat képviselő ügyész. Rendezte Nagy Viktor Oszkár, ez is fontos mondat a végére. több»