Szexfantáziák (2021)

Les fantasmes

Alexa   2022. 05. 28.

Rövid történetek nem a szokványos szexuális vágyakról. Nem igazán értem miért vígjáték, mert poén az kvázi nulla benne. Az alaphangulata a filmnek amolyan kis könnyed, könnyen emészthető, de ennyi. Ami nekem ebből pont hiányzott, az a lelki megélése ... több»

Gábor390920   2022. 01. 31.

Végre egy film, ami nyíltan beszél a vágyakról, melyekről ritkán beszélünk. A filmben hat rövid történetet láthatunk párokról, akiknek nem mindennapi szexuális élete van, néhol meglepő, néhol megmosolyogtató, máshol pedig hangosan nevetős jeleneteket... több»

indingo   2022. 02. 08.

Annak ellenére, hogy vígjáték, minimális poén volt benne. A cím is eléggé félrevezető. A kis történetek sem voltak túl egyediek.

Lóri Ádámcsik   2022. 01. 27.

Jobbra számítottam

Az előzetes nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Egy izgalmas, parádés filmet vártam, nagyon jó szereposztással. E helyett inkább egy hosszan elnyújtott "tudományos" bemutató lett belőle. A legjobban az zavart, hogy nem kapcsolódtak egymáshoz a szereplők és a történetszálak. Úgy jobb lehetett volna, azt hiszem.

lord777   2022. 01. 13.

Végre egy olyan vígjáték, amely nem idétlenkedik, hanem ad is valamit a nézőjének. Én imádtam ezt a filmet, még ha bizonyos pontjain el is pirultam.

Pimasz   2022. 01. 14.

Hát, pikánsnak pikáns ez a film, de valahogy a történet egy kicsit megmosolyogtató. Persze ettől függetlenül nagyon is komolyan lehet venni, annak ellenére, hogy egy jó kis téma van vígjáték formájába csomagolva.

A film 25 655 734 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 15 009 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A forgatás közvetlenül a koronavírus-járvány ellen meghozott első lezárás után vette kezdetét.

(csd)

A cselekmény "vázlatszerű" felépítése arra szolgált, hogy minél több karaktert vonultathassanak fel.

(csd)

Miután az alkotók szakemberekkel is konzultáltak, egy közel 250 szexuális vágyat tartalmazó listát sikerült összeállítaniuk.

(csd)

A filmet Josh Lawson 2014-ben bemutatott If you love me című ausztrál filmje inspirálta.