Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
81%
Filmadatlap
 
20
Szereplők
74
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 18.

legújabb vélemény

Akkora idétlenség,szerencsétlenség,katyvasz,káosz van a filmben,persze nulla történettel,mint sok magyar filmszatírában,hogy majdnem szerethető! Néha fejfájdítóan idegesítő.

 
Deku   2017. 07. 24.

Számomra ez a film teljesen nullával egyenértékű. Története szinte semmi nincs így ez a része kilőve, humora még csak-csak elmegy egynek. Összességében bukta volt.


 
Orosz István   2017. 07. 23.

Az egyik legjobb magyar film, nekem nemzetközi szinten is megállja a helyét. Nagyon jól bemutatja a magyar társadalmat, emellett humorral, és egy kis alpárisággal is van fűszerezve.

 
Thibo84   2016. 06. 14.

Sanyi a király. Ebben a filmben az tetszik, hogy nem kell azon agyalni, vajon mit akarnak kihozni belőle, egyszerűen csak sodrodnak az árral a karakterek. Minden napjaikat igyekeznek túlélni.

 
szaka123   2018. 03. 26.

Egyik legjobb magyar film. Igazából sztori nincs, csak egymás után vágott vicces jelenetek, amiket a szereplők kötnek össze. Rengetegszer láttam már és még fogom is, reményeim szerint. Jól idézhető párbeszédek, iszonyat vicces karakterek. Tipikusan az a film, hogy vagy tetszik vagy nem... nem nagyon van középút!

 
MP170506   2017. 07. 26.

Nagyon jó kis film! A színészek nagyon jól játszanak, nagy története nincs a filmnek, de mégis leköti a nézőt. A humora az igazi magyaros... Kiváló lett.

 
Edii   2015. 01. 27.

Egy igazi magyar film! A története semmit mondó, de a humor mindent visz!

 

A faluban lévő reklámtáblán, ami mögé Róka is elbújt, látható egy érdekes felirat: "ARANYFA@ZOK dobozos sör".

(Danny)
 

A filmben látható Chevy Impala valójában egy üres és kibelezett roncs volt, amit számítógépes utómunkával szépítettek meg. Késöbb az autót felújították.

(Danny)
 

Magáról a "vas"-ról még a stábtagok se tudták, hogy micsoda.

(Danny)
 

A "vasat" egy éjjel, amikor nem tartózkodtak a stábtagok a helyszínen, ellopták.

(Danny)
 

Miután befejezték a film forgatását, másnap tényleg kirabolták a tinnyei postát.

(Danny)
 

A filmben látható büféskocsit a forgatási helyszínen hagyták, ami azóta turista látványosság lett.

(LionelMessi10)
 

A filmet Tinnye községben forgatták a Garancs-tó partján. Közel 130 000-en nézték meg a mozikban, és ezzel az egyik legsikeresebb magyar film lett.

(Yosihiro)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.