Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
81
Filmadatlap
 
20
Szereplők
74
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
sabnock666   2020. 03. 18.

legújabb vélemény

Akkora idétlenség,szerencsétlenség,katyvasz,káosz van a filmben,persze nulla történettel,mint sok magyar filmszatírában,hogy majdnem szerethető! Néha fejfájdítóan idegesítő.

 
Deku   2017. 07. 24.

Számomra ez a film teljesen nullával egyenértékű. Története szinte semmi nincs így ez a része kilőve, humora még csak-csak elmegy egynek. Összességében bukta volt.


 
Orosz István   2017. 07. 23.

Az egyik legjobb magyar film, nekem nemzetközi szinten is megállja a helyét. Nagyon jól bemutatja a magyar társadalmat, emellett humorral, és egy kis alpárisággal is van fűszerezve.

 
Thibo84   2016. 06. 14.

Sanyi a király. Ebben a filmben az tetszik, hogy nem kell azon agyalni, vajon mit akarnak kihozni belőle, egyszerűen csak sodrodnak az árral a karakterek. Minden napjaikat igyekeznek túlélni.

 
szaka123   2018. 03. 26.

Egyik legjobb magyar film. Igazából sztori nincs, csak egymás után vágott vicces jelenetek, amiket a szereplők kötnek össze. Rengetegszer láttam már és még fogom is, reményeim szerint. Jól idézhető párbeszédek, iszonyat vicces karakterek. Tipikusan az a film, hogy vagy tetszik vagy nem... nem nagyon van középút!

 

A filmben látható büféskocsit a forgatási helyszínen hagyták, ami azóta túrista látványosság lett.

(LionelMessi10)
 

A filmet Tinnye községben forgatták a Garancs Tó partján. A filmet közel 130 000 ezren nézték meg a mozikban és ezzel egyik legsikeresebb magyar film lett.

(Yosihiro )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.