Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Üvegtigris 2. (2006)

Üvegtigris 2.
Filmadatlap
 
17
Szereplők
17
Vélemények
13
Képek
2
Videók

Galéria (13)

Videók (2)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 08. 31.

legújabb vélemény

0
Remek folytatás, a színvonalat tartották az URAK!!!

Remekül tartotta a színvonalat a folytatása, és ezt jól tudjuk, mennyire nehéz egy sikeres első rész után. Szellemes, igencsak pörgős, és persze a karakterek megformálása is volt egyben a kulcs: Csuja Imre, Reviczky Gábor, Rudolf Péter, Gáspár Sándor és a többiek rendkívüli játéka is kellett a vígjáték újabb sikeréhez és a színvonalának megtartásához. Az egyedi, színes karakterek megformálása és játékuk nagyon sokat dobott ezen az egészen, és jól látszott, hogy mennyire vették komolyan, ami egy effajta filmben egyébként nagyon nehéz. A csak erre a részre leszerződtetett Gesztesi Károly nagyon jó választás volt szerintem, és remekül alakította a pénzes, beképzelt karaktert, jól állt neki ez a fajta szerep is. A cselekmény sok újat nem hozott, próbáltak egy-két új dolgot belevinni, amik jól sültek el, és ezáltal még több humoros jelenettel lettünk gazdagabbak, ennek köszönhetően egy jó folytatást kaptunk mindenki Üvegtigrisétől.

 
Norbi   2018. 07. 24.

1

A színvonal maradt, ahogy a szereplők is. Ennek nagyon örültem , mindenki nyújtotta a tőle elvárhatót, és egy újabb kihagyhatatlan filmnek lettünk gazdagabbak.

 
diumiu   2018. 01. 30.

1

Az első rész sikere után várható volt a folytatás, amelytől picit tartottam, de nagyon jól sült el. Hozták a készítők és a szereplők is a megszokott színvonalat, a néző azt gondolom ennél a résznél is ki tudott kapcsolni maradéktalanul.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

0

Univerzális baromság,ami üdítőleg hat testre,és lélekre egyaránt.Az Üvegtigris továbbra is áll,és Lali szakadatlanul dolgozik.Haszon nincs,de ez mit számít,csak valami mindíg történjen.Igen,és történik is.Kötelező magyar filmszatíra.

 
gazsika1978   2016. 04. 25.

1

Hatalmas a 2. rész is.Az üvegtigris egyik erőssége a karakterek remek megformálása. Lali, Gaben, Róka, Cingár, Csoki és Sanyi újra bebizonyítja, hogy nem százasok. Mindenkinek ajánlom aki még esetleg nem látta volna, bár kétlem, hogy lenne olyan.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 04.

0

Zseniális magyar vígjáték. Az egyik legjobb. Rudolf Peti nagy kedvencem és itt is bizonyította hogy ő mindent 110%-ban hoz. Vicces, pörgős akárcsak az első rész. Még mindig röhögök amikor a nyerő sorsjegyből sanyi hajót hajtogatottXD

 
doroffee   2016. 02. 14.

0

Hozza azt a szintet, amit az első film. Pár lepukkant proli ügyködései, túlélése, és az ebből fakadó poénok tömkelege. Volt benne pár jó poén, meg szórakoztató és tulajdonképpen valósághű is. Mindeazonáltal úgy gondolom, erősen túl van értékelve a sorozat.

 

A filmre az első hétvégén 120.000 ember váltott jegyet a mozikban.

(dulkap)
 

A film egy majdnem kész változata már megjelenése előtt több mint két héttel elérhető volt az interneten.

(dulkap)