Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79
Filmadatlap
 
20
Szereplők
8
Vélemények
5
Képek
1
Videók
Hippolyt
 
Berto49   2018. 03. 12.

Már többször láttam, a régi magyar filmek újrafeldolgozása közül ezt tartom a legjobbnak. Éppen ezért nem értem, hogy miért szidják annyira, mert ugyan az eredetivel összehasonlítva, tényleg sokkal gyengébb, de azért ebben a verzióban is sok vidám jelenet van. A színészek pedig (Eperjes, Koltai, Pogány, Balázs) nagyon jól játszanak. Egy momentum igazán vicces; a vége felé, amikor Haumann beszédet mond, megemlíti Széchenyi nevét és erre Szamóca (Eperjes) fantasztikusan reagál.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Zseniális. Igazi klasszikus magyaros humorú vígjáték. A régit nem annyira szeretem, de ez Koltai Róberttal epikus. Szétröhögöm magam rajta mind a mai napig. Szegényeket hogy diétázatattaXD És végül a répa közepébe végül kolbászt rejtettekXD


 
SzFa   2017. 09. 22.

Nagyon szeretem, az eredeti filmet még nem láttam, de nekem itt a szereposztás nagyon tetszett. Aranyos, vicces vígjáték. Eperjes Károly nagyon jót alakított.

 
Attila G.   2019. 04. 25.
Magyar kedvencek

Most azzal kezdeném, hogy ezt a filmet mindenképp kedvenc magyar filmjeim közé sorolnám. Mondjuk a 10, sőt, talán az 5 kedvenc magyar filmem közé, de bizonyos tekintetben talán a leg-leg; erre visszatérek. Néhányan talán most felhördülhettek ezen a kijelentésen. Valószínűleg így tenne a nagybátyám is, aki nagy sci-fi rajongó, és nagy "régi magyar film"rajongó. Színészlexikon elkészítésén igyekszik már évek óta. Nem, nem tévedésből kattintottam erre az oldalra, nem az eredeti, 1931-es Hippolyt, a lakáj című film oldalát akartam megnyitni. Azt a filmet is láttam többször is, néhány jelenete be is villant; ha ismét vetítené a televízió, s éppen rá tudnék hangolódni, valószínűleg újra megnézném,... több»

 
Cordelia Bennett   2016. 04. 29.

A régi, klasszikus újra feldolgozása kissé erőltetett, de nem rossz. Árpa Attila egészen szokatlan a visszafogott, komoly fiatalember szerepében. Eperjes Károly egészen más felfogásban Hyppolit, mint Csortos Gyula, nekem a régi jobban tetszett.

Eperjes Károly
Koltai Róbert
Pogány Judit
Eperjes Károly
Eperjes Károly
Pogány Judit
Eperjes Károly
Haumann Péter
 

A film alapja a harmincas évekbeli Hyppolit a lakáj. Ezt dolgozza fel modern környezetben.

(harnas1207)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.