Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Hippolyt (1999)

Hippolyt
Filmadatlap
 
20
Szereplők
10
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Eperjes Károly
Koltai Róbert
Pogány Judit
Eperjes Károly
Eperjes Károly
Pogány Judit
Eperjes Károly
Haumann Péter

Videók (1)

 
JRD   2022. 05. 20.

legújabb vélemény

0

Valahogy a sok évtizeddel ez előtti film jobb volt. Nem mondanivalójában, hanem a karaltereiben. Kabos és Csortos ilyen szerepekre termettek, míg Koltai (hiába zseniális színész) és Eperjes nem illetek bele. Röviden, nem tudták megugrani a nagy elődö... több»

 
Attila G.   2019. 04. 25.

a nap véleménye

0
Magyar kedvencek

Most azzal kezdeném, hogy ezt a filmet mindenképp kedvenc magyar filmjeim közé sorolnám. Mondjuk a 10, sőt, talán az 5 kedvenc magyar filmem közé, de bizonyos tekintetben talán a leg-leg; erre visszatérek. Néhányan talán most felhördülhettek ezen a k... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory Nézhetetlen  2020. 11. 13.

0

Katasztrófa minden pillanata. Giccses, gagyi és ragadós szirup, amit rád borítanak. A színészek jók, de nem ebben a filmben. Gyorsan megsemmisíteni a film összes kópiáját!

 
Berto49   2018. 03. 12.

0

Már többször láttam, a régi magyar filmek újrafeldolgozása közül ezt tartom a legjobbnak. Éppen ezért nem értem, hogy miért szidják annyira, mert ugyan az eredetivel összehasonlítva, tényleg sokkal gyengébb, de azért ebben a verzióban is sok vidám je... több»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

0

Zseniális. Igazi klasszikus magyaros humorú vígjáték. A régit nem annyira szeretem, de ez Koltai Róberttal epikus. Szétröhögöm magam rajta mind a mai napig. Szegényeket hogy diétázatattaXD És végül a répa közepébe végül kolbászt rejtettekXD

 
SzFa   2017. 09. 22.

0

Nagyon szeretem, az eredeti filmet még nem láttam, de nekem itt a szereposztás nagyon tetszett. Aranyos, vicces vígjáték. Eperjes Károly nagyon jót alakított.

 
Oliver.guy_   2020. 01. 03.

0

Nem egy rossz film, egyszer nézhető. De vígjátékhoz képest szerintem kicsit gyengére sikeredett. Az elképzelés nem rossz, viszont a romantikus szál túl domináns volt és nem minden viccnek szánt rész volt igazán poénos.

 

A film alapja a harmincas évekbeli Hyppolit a lakáj. Ezt dolgozza fel modern környezetben.

(harnas1207)