Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
79
Filmadatlap
 
20
Szereplők
8
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Vélemények: Hippolyt (1999)

 
Oliver.guy_   2020. 01. 03.

legújabb vélemény

Nem egy rossz film, egyszer nézhető. De vígjátékhoz képest szerintem kicsit gyengére sikeredett. Az elképzelés nem rossz, viszont a romantikus szál túl domináns volt és nem minden viccnek szánt rész volt igazán poénos.

 
Attila G.   2019. 04. 25.

a nap véleménye

Magyar kedvencek

Most azzal kezdeném, hogy ezt a filmet mindenképp kedvenc magyar filmjeim közé sorolnám. Mondjuk a 10, sőt, talán az 5 kedvenc magyar filmem közé, de bizonyos tekintetben talán a leg-leg; erre visszatérek. Néhányan talán most felhördülhettek ezen a kijelentésen. Valószínűleg így tenne a nagybátyám is, aki nagy sci-fi rajongó, és nagy "régi magyar film"rajongó. Színészlexikon elkészítésén igyekszik már évek óta. Nem, nem tévedésből kattintottam erre az oldalra, nem az eredeti, 1931-es Hippolyt, a lakáj című film oldalát akartam megnyitni. Azt a filmet is láttam többször is, néhány jelenete be is villant; ha ismét vetítené a televízió, s éppen rá tudnék hangolódni, valószínűleg újra megnézném,... több»


 
Berto49   2018. 03. 12.

Már többször láttam, a régi magyar filmek újrafeldolgozása közül ezt tartom a legjobbnak. Éppen ezért nem értem, hogy miért szidják annyira, mert ugyan az eredetivel összehasonlítva, tényleg sokkal gyengébb, de azért ebben a verzióban is sok vidám jelenet van. A színészek pedig (Eperjes, Koltai, Pogány, Balázs) nagyon jól játszanak. Egy momentum igazán vicces; a vége felé, amikor Haumann beszédet mond, megemlíti Széchenyi nevét és erre Szamóca (Eperjes) fantasztikusan reagál.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Zseniális. Igazi klasszikus magyaros humorú vígjáték. A régit nem annyira szeretem, de ez Koltai Róberttal epikus. Szétröhögöm magam rajta mind a mai napig. Szegényeket hogy diétázatattaXD És végül a répa közepébe végül kolbászt rejtettekXD

 
SzFa   2017. 09. 22.

Nagyon szeretem, az eredeti filmet még nem láttam, de nekem itt a szereposztás nagyon tetszett. Aranyos, vicces vígjáték. Eperjes Károly nagyon jót alakított.

 
Cordelia Bennett   2016. 04. 29.

A régi, klasszikus újra feldolgozása kissé erőltetett, de nem rossz. Árpa Attila egészen szokatlan a visszafogott, komoly fiatalember szerepében. Eperjes Károly egészen más felfogásban Hyppolit, mint Csortos Gyula, nekem a régi jobban tetszett.

 
panhnedy   2015. 05. 09.

Szerintem egyszerűen megunhatatlan. Nem is tudom hányszor láttam már, alighanem Koltai Róbert egyik legjobb filmje. Engem mindig megvidámít akárhányszor csak megnézem. Én ezt mindenkinek csak ajánlani tudom!

 
feri1   2014. 10. 29.

Bár néhol döcögős film és a dramaturgia is számomra kínos néha, ennek ellenére én ezt a régi változat mellé örök klaszikusnak nyilvánítanám. Ez pontosan az a film, amit mindenkinek látnia kell egyszer!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.