Jöhet az Üvegtigris 4?

Kétségtelen, hogy napjaink egyik legnépszerűbb magyar filmsorozata az Üvegtigris, amely gyakorlatilag kultikus darabanak is mondható.

A Rudolf Péter és Kapitány Iván rendezésében készült produkció első három része töretlen sikert aratott annak idején a mozikban, mindezt a történetben Rókát alakító Gáspár Sándor is megerősítette, aki a Life TV Ébredj velünk című műsorában beszélt arról, hogy az első rész népszerűsége a teljes stábot meglepte.

Így talán kevésbé is meglepő, hogy a “trilógia” rajongói a mai napig várják, hogy egy negyedik résszel is kiegészüljön a sorozat. A Blikk számolt be elsőként arról, hogy Gáspár Sándor az interjú során egy igencsak fontos részletet is elárult, amely bizakodásra adhat okot.

“Most nagyon titokzatos leszek, hogy felstrófoljam az érdeklődést, beszéltem róla magánemberként valakivel” - mondta a színész az interjú során.

Meglehetősen óvatos kijelentésről van szó, mindenesetre remélhetőleg a közeljövőben csakugyan hallunk majd a negyedik Üvegtigris előkészületeiről.

vígjáték

Egy fogpiszkáló, egy lövés, egy megkeseredett orvos és egy jókor érkező luxuskocsi – ennyi elég, hogy Lali meghozza élete nagy döntését: mindent maga mögött hagy és lelép.... több»