Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
92
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
18
Képek
Videók
 
Spidey   2020. 02. 18.

legújabb vélemény

Egyik legkellemesebb csalódást volt ez a vígjáték. Magyar filmeket általában nem szeretem de ezt végig nevettem. Szegény Viku szetelmi élete nem fenékig tejfel. A színészek pedig parádésak voltak, látszott rajtuk hogy élvezik a szerepüket.

 
Bulki   2020. 02. 17.

A nagyon bejövős első rész után tűkön ülve vártam a folytatást, ami szerencsére hozta az előző rész szintjét. Ugyanaz a könnyed humor és lazaság jellemzi. Itt is látszik az alacsony költségvetés, mégis egy szerethető, meglepően szórakoztató vígjáték.


 
vertigo   2020. 02. 15.

Nem voltak különösebben nagy elvárásaim a filmmel szemben, és bár nem mondom, hogy maradandó élmény volt, szerintem egyszeri nézésre pont ideális. Valahogy egy kissé felejtős a cselekmény, de ettől függetlenül remekül szórakoztam.

 
Tchiva   2020. 02. 14.

Nem akarok hirtelen kijelentéseket tenni, de szerintem ez pontosan az a vígjáték, amelyre évek óta várunk a magyar filmiparban. Lényegében kellemes, jó karakterekkel építkező sztori, amit többször is meg lehet nézni. Én legalábbis úgy érzem, hogy még néhányszor be fogok rá ülni.

 
JamesBont   2020. 02. 13.

Azt hiszem, a második rész sikere is borítékolható, már amennyiben a női nézők véleményére alapozunk. Szerintem a férfiakat kevésbé köti le, de egy próbát megér, semmivel se rosszabb bármelyik velünk szembejövő komédiánál.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.