Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
68

Tékasztorik

(Tékasztorik)
 
MMcFly2015  2017. 03. 07.

Csak elcsaltak moziba rá, pedig húztam a szám... kár volt ellenkezni, nagyon jól szórakoztam! :)
Az elején megremegtem, a szereplők zöme Barátok közt szinten mozogtak, és az első jelenet se a film minőségére utalt, de szerencsére egy 5-10 perc után a sztorik, és a vele járó poénok elnyomták a minőséget, és tényleg a hangosan - könnyesre röhögős szituációk kerülnek a középpontban. Nagyon jó, hogy az olcsó költségvetés ellenére kerültek bele igazi színészek is. Csuja Imre nem kérdés, hogy elviszi a filmet a vállán, de Elek Feri is dobott a színvonalon.
Nem tudom mennyire lett sikeres a film, de utána néztem a blognak, és van még bőven miből ihletet meríteni. Én drukkolok a folytatáshoz.
Nagyon kritikus szemmel okkal el lehet ásni a filmet, elég amatőr. Vágás hibák nem egy van a filmben, és tényleg a jelenetek zöme egy youtube videóra hajaz, de mégis kellemes szórakozás volt, és könnyen ráhangolódik az ember.

 
trinagl  2017. 01. 26.

Le vagyok nyűgözve, egyszerűen fantasztikus volt! Amikor először hallodtam róla nem voltam bizakodó, de minden kételkedésem megbántam. Egyszer és nagyszerű, a története és a színészeket is csak dicsérni tudom.

 
tamas84  2017. 01. 18.

Férfiként számomra rettentően unalmas volt. Megértem, hogy a lányok miért rajonganak érte, csak nekünk nem lenne kötelező megnézni, de hát így valentín közelében bármire rávehető a többségünk. Nőknek tökéletes, férfiak pedig inkább egy sör mellett várják meg párjaikat a mozi előtt.

 
julis  2017. 01. 02.

Tetszett! Vannak hibái, helyenként kliséket próbál valami különlegességként tálalni, de összességében jó volt. Szórakoztató volt, egy kicsit felüdítő volt a sok dráma után, ami mostanában megy a mozikban. A színészek jók voltak, még maga Bihari Viktóriát is csak dicsérni tudom az alakításáért.

Martin Csaba
Bihari Viktória
Csuja Imre
Görbe Nóra
Bihari Viktória
Csuja Imre
Görbe Nóra
Bihari Viktória
 

A Tékasztorik című blog 2010-ben indult, és hamar igen nagy népszerűségre tett szert, sőt, elnyerte a Goldenblog-díjat is.

(hp)
 

A Tékasztorik részben közönségi finanszírozással készült el.

(hp)
 

A film Bihari Viki blogjának sajátos "adaptációja".

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.