Tékasztorik (2017)

Görbe Nóra
Csuja Imre
Görbe Nóra

sptt   2021. 12. 09.

Nem vagyok Bihari Viki követője a Facebookon, de azok közé tartozom, akik jól szórakoznak az írásain, amikor szembe jönnek velem. Ennek megfelelően rajongás nélküli, pozitív objektivitással vártam a filmet. A film után sem esnék végletekbe. Számomra ... több»

indingo   2017. 12. 25.

Nekem tetszett a film. Voltak benne nagy igazságok és jó beszólások. Ami picit zavart, hogy néha nem lehetett érteni, hogy mit mondanak. Görbe Nórát először meg se ismertem.

HercegPeter   2019. 07. 14.

Egyszer nézhető, nem túl emlékezetes vígjáték. Könnyed hangulata miatt, inkább laza délutáni félig elalvós filmezésekhez ideális. Sajnos sok benne a béna poén. Például mikor a csaj a társkeresőn mindenkihez fűz valami erőltetett megjegyzést. Csuja Im... több»

Eastern79   2021. 03. 14.

Fergeteges

Brutális. Egyetlen filmen sem nevettem még ennyit. Bihari Viki humora szétcsap az agysejteid közt. Imádom.

Szilonka   2018. 04. 10.

Volt benne valami melankolikus lassúság, de engem nem zavart. Előre ki lehetett találni, hogy ki lesz Viki szerelme. A története kicsit életszagú a tékát leszámítva.

Ms. Akárki   2019. 07. 27.

Bihari Viki a legjobb ez már biztos. Szétnevettem magam a belső monologjaitól. Már a blogját is imádtam, de ez a film még ezen is túltesz. Igazi magyaros humorú vígjáték Viku élete és szerelmi szál a filmben

TomÁcs   2018. 08. 10.

Az édesapa karaktere jött be a legjobban, de a történettel nem igazán tudtam azonosulni.

A film 13 621 932 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 9 415 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A Tékasztorik című blog 2010-ben indult, és hamar igen nagy népszerűségre tett szert, sőt, elnyerte a Goldenblog-díjat is.

(hp)

A Tékasztorik részben közönségi finanszírozással készült el.

(hp)

A film Bihari Viki blogjának sajátos "adaptációja".