Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Legénybúcsú Extra (2023)

Legénybúcsú Extra
Filmadatlap
 
12
Szereplők
28
Vélemények
17
Képek
1
Videók

Galéria (17)

Videók (1)

 
magyarz Nézhetetlen  2023. 05. 25.

legújabb vélemény

0
Tragikus

Az első öt percet leszámítva nézhetetlen a film. Erre a fércműre nincs bocsánat, hogy hogyan kerülhetett be egyáltalán egy mozi repertoárjába. Az alkotónak el kellene gondolkozni a hogyan továbbról, bár ennél lejjebb már nem nagyon van folytatás.

 
King389959   2023. 05. 16.

1

A mai nap állása szerint 104 szavazat, 96 %. Ez igen, valakinek jó sok lelkes barátja van. Talán majd jön néhány valódi néző is, és értékelni fogja ezt a „csodát”. Én már csak a gerillamarketing büntetéseként is egy csillagot adok.

 
Powerzsoooti   2023. 05. 06.

1
Rózsa Gábor - a rendező - aki színészt faragott Virsinszki Zoliból!

Premier előtti vetítésen volt szerencsém részt venni a debreceni Apolló moziban. Elég régi szokásom, hogy nem nézem meg a trailert a film vetítése előtt, hogy ne legyenek elvárásaim vele szemben. Így nem mondhatom azt, hogy elvárásokon felül/alatt teljesített a film. Na de a hosszas felvezetés után, csak annyit mondhatok, hogy nagyon tetszett a film a következők miatt: - Ütősek voltak a poénok, amelyekből olyan sok volt, hogy más vígjátékokhoz képest 2 filmre is elég lett volna. - Nagyon jó volt a történetvezetés, végig lekötött a sztori, hirtelen azt vettem észre, hogy véget ért a film. - Szerethetők a karakterek, nagyon jó az egyedfejlődésük és persze kiválóak a színészek! - Profi a rendezés, nagyon tetszett vágás, senki sem mondaná meg róla, hogy ez egy független film (egy fillért sem kapott az állami zsíros kondérból). Ilyen az, amikor a tehetség pótolja a hiányzó 100 millió forint(oka)t!

 
Szabó Benjamin Nézhetetlen  2023. 05. 13.

1
Wrong in so many ways

Sajnos a filmnyelvet nem sikerült használni a filmben, és az operatőri munka is koncepció nélküli. A történetmesélés és a dramaturgia még a magyar filmek színvonalához képest is kritikán aluli. Tökéletes példája a film annak, hogy mi lesz abból, ha nagyszerű színészek nincsenek jól instruálva. Az látszik, hogy a készítők szorgalmasak, de simán szorgalommal, tudás nélkül nem lehet a filmnyelvet magunkévá tenni. A dramaturgia javításáért megérne a film egy újravágást, egy jó vágó csodákra képes, de itt sajnos nagyon sok minden hiányzik az utómunkából. Nincs a vágás mögött koncepció, nem tudatosan vannak használva a vágópontok, nem vezet a szál semerre. És csak egy jó tanács alkotótól az alkotónak hogy ha meg akarja magát az ember mérettetni, és igazi véleményeket szeretne a filmjére kapni, akkor ne a családjának és a barátainak promózza a filmet, mert azzal nem fog valós képet kapni a skilljeiről. Ez csak alkotóként egy fontos szempont, hogy tudd, hogy amit csináltál, az tényleg értékes, vagy sem.

 
summerfallmediagroup   2023. 05. 07.

0
Ebben jók vagyunk, de tényleg

A magyar filmgyártás mindig híres volt a vígjátékairól, mi sem bizonyítja ezt jobban mint ez a film is. Ha megfelelően van egy film rendezve, minden sikerül. Pontosan ezt látjuk. Így kell egy vígjátékot készíteni. Az elmúlt évtized legjobb magyar alkotása.

 
yetiforrest   2023. 05. 06.

0
Köszönöm!!!

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett ennek a filmnek a megalkotásában. Hiszen most látható igazán, hogy nem az a legfontosabb egy filmben, hogy mennyit sikerült rá elkölteni, hanem hogy vannak olyan fiatalok, akik olyan tartalmat képesek gyártani az átlagos filmgyártás költségének töredékével, ami nem csak 1-5 percig képesek lekötni a néző figyelmét. Bár mindenkinek felvetődhet a kérdés, hogy valóban szeretnék megtartani ezt az értéket és nem fogják-e elfelejteni azt, ami most éppen a legnagyobb erényük, még is azt gondolom – mi után ma láthattam a filmet és beszélgethettünk az alkotó csapat egy részével – egyenlőre úgy gondolom, hogy maximális bizalmamat élvezik. Abban bízok, hogy azt a nagyszerű lehetőséget amit kaptak, abból csak előnyt kovácsolnak és bebizonyítják, hogy okosan és költséghatékonyan is lehet értékes és szórakoztató tartalmat gyártani. Sikerült elérni az alkotóknak és a stábnak, hogy nem sok-sok száz millió forint elköltése után – amikor beülök megnézni a filmet – az órámra pillantva figyelem, hogy mennyi idő van még a vetítésből. A film szerintem mindenkit megszólít…azt is aki már át élte ezt az élményt és azt is aki még csak előtte áll. Sok sikert kívánok az alkotóknak és bízom benne, hogy hasonlóan remek szórakoztatást nyújt minden nézőnek, aki ezt a filmet válassza, akár egy CGI filmmel szemben is (természetesen a párjával együtt)…. Köszönöm….

 
Nagy Tamas   2023. 05. 07.

0

Jó kis vígjáték ez, érdemes moziban megnézni a hangulat miatt. Van pár klisés poén, de összességében kellemes meglepetés