Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
69%
Filmadatlap
 
35
Szereplők
65
Vélemények
12
Képek
6
Videók
Megjött Apuci
 
VvV   2020. 09. 19.

legújabb vélemény

Most őszintén. Ki az a marha aki lecseréli Mark Wahlberget Will Ferrellre? Nálam már itt megbukott a történet. Ferrell hozza a szokásos nyomi karaktert.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Nem rossz film, remek szereplőkkel, Pancser Police mérföldekkel jobb film volt ebben a szereposztásban.


 
indingo   2017. 04. 15.

Nagyon bírom Mark Wahlberget, de itt még ő sem tudott felpörögni a szerepre. A története erősen középszerű, a humoros jelenetek meg nem túl eredetiek.

 
dulkap   2016. 04. 18.

Sajnos erős csalódás a film számomra. Mindkét színészt nagyon bírom és az előzetes is tetszett, azonban a film nem hozta, amit vártam. Talán a legnagyobb hibája a filmnek, hogy az utolsó 10 percet leszámítva igazából egyik karakter sem szerethető, am... több»

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Jól szórakoztam a Megjött apuci-n, mind Mark Wahlberg, mind pedig Will Ferrell hozta a szokásos formáját. A történet kiszámítható, de ebben az esetben nincs ezzel semmi baj.

 
Deku   2017. 12. 10.

Hát éppen nézhető, egynek éppen elmegy, de semmi eredeti vagy izgalmas nincs benne. Ez most annyira nem jött be, de katasztrofálisan rossz sem lett így egyszer bőven nézhető kategóriába sikerült beleessen.

 
Mavil   2016. 06. 09.

Will Ferrell és Mark Wahlberg kiváló párost alkotnak a Megjött apuci című filmben, akárcsak korábban a Pancser Police-ban. A történet eléggé kiszámítható, ennek ellenére korrekt vígjáték.

Will Ferrell
Linda Cardellini
Mark Wahlberg
Will Ferrell
Mark Wahlberg
Will Ferrell
Linda Cardellini
Will Ferrell
Mark Wahlberg
Will Ferrell
Linda Cardellini
Will Ferrell
Will Ferrell
Will Ferrell
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Will Ferrell
Linda Cardellini
Will Ferrell
Mark Wahlberg

A film összbevétele 242 786 137 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 164 990 685 forintot termelt. A hazai mozik összesen 141 250 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Billy Slaughter és Will Ferrell 2. közös filmje a The Campaign (2012) után.

(Mavil)
 

Mark Wahlberg és Will Ferrell is balkezesek.

(Mavil)
 

A doktor "Emilio Francisco" név Will Ferrell két korábbi filmjéből származik. Az Emilio az "A Night at the Roxbury"-ből, míg a Francisco az "Elf"-ből.

(Mavil)
 

Az iskolai jelenetet a Hynes Charter School-ban vették fel New Orleans-ban.

(Mavil)
 

Mark Wahlberg és Will Ferrell is szerepeltek a 2010-es Pancser Police című filmben.

(Mavil)
 

Will Ferrell karakterét Brad Whitaker-nek hívják, épp úgy, mint a főgonoszt a James Bond 007 - The Living Daylights (1987) című filmben.

(Mavil)
 

Az eredeti tervek szerint John Cena félmeztelenül cameozott volna a filmben.

(Mavil)
 

A repülőtér a filmben valójában a the New Orleans Ernest N. Morial Convention Center, ugyanis az igazi repülőtér túlságosan zsúfolt volt, ott nem lehetett volna forgatni.

(Mavil)
 

Ez a 2. film, melyben azt mondja valaki (jelen esetben Will Ferrell) Mark Wahlberg-nek, hogy vegyen fel egy pólót.Az első film a Date Night 2009-ből.

(Mavil)
 

Az a jelenet, melyben Will Ferrell kosárlabdázik, egy valódi kosárlabda játék során lett felvéve, melyen a the Pelicans és a the Lakers in New Orleans játszott. A videó az incidensről hamar felkerült a Youtube-ra és a Vine-ra.

(Mavil)
 
A két színész párosa már a zseniális Pancser police-ban is működött, most sincs fennakadás. Ugyanakkor tény, hogy igazából mindketten ugyanazt a figurát hozzák, csak most egy sokkal családbarátabb filmben, aminek ráadásul még mondanivalója is akad, még ha az kissé blőd és kiszámítható is. több»
 
Mark Wahlberg és Will Ferrell a 2010-es Pancser Police után ismét együtt dolgozik, és milyen jól teszik. több»
 
Másfél óra színtiszta szórakozás ez, így Ferrell és Wahlberg bizonyítja, hogy a múltkori munkájuk nem csak a szerencsés csillagzatnak volt köszönhető.