Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
66

Megjött Apuci

(Daddy's Home)
Megjött Apuci
 
mamiéstöti2  2016. 08. 05.

Nem rossz film, remek szereplőkkel, Pancser Police mérföldekkel jobb film volt ebben a szereposztásban.

 
dulkap  2016. 04. 18.

Sajnos erős csalódás a film számomra. Mindkét színészt nagyon bírom és az előzetes is tetszett, azonban a film nem hozta, amit vártam. Talán a legnagyobb hibája a filmnek, hogy az utolsó 10 percet leszámítva igazából egyik karakter sem szerethető, ami rányomja a bélyegét az egész filmre. Vannak benne poénok és az utolsó 10 perc valóban jópofa, de összességében ez kevés. A Pancser police messze jobb volt.

 
Bogi87  2016. 05. 27.

Jól szórakoztam a Megjött apuci-n, mind Mark Wahlberg, mind pedig Will Ferrell hozta a szokásos formáját. A történet kiszámítható, de ebben az esetben nincs ezzel semmi baj.

 
indingo  2017. 04. 15.

Nagyon bírom Mark Wahlberget, de itt még ő sem tudott felpörögni a szerepre. A története erősen középszerű, a humoros jelenetek meg nem túl eredetiek.

 
Mavil  2016. 06. 09.

Will Ferrell és Mark Wahlberg kiváló párost alkotnak a Megjött apuci című filmben, akárcsak korábban a Pancser Police-ban. A történet eléggé kiszámítható, ennek ellenére korrekt vígjáték.

Will Ferrell
Linda Cardellini
Mark Wahlberg
Will Ferrell
Mark Wahlberg
Will Ferrell
Linda Cardellini
Will Ferrell
Mark Wahlberg
Will Ferrell
Linda Cardellini
Will Ferrell
Will Ferrell
Will Ferrell
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Will Ferrell
Linda Cardellini
Will Ferrell
Mark Wahlberg
Movieaddicts: Apa-csata
A két színész párosa már a zseniális Pancser police-ban is működött, most sincs fennakadás. Ugyanakkor tény, hogy igazából mindketten ugyanazt a figurát hozzák, csak most egy sokkal családbarátabb filmben, aminek ráadásul még mondanivalója is akad, még ha az kissé blőd és kiszámítható is.
Hetediksor: Apa és apu
Mark Wahlberg és Will Ferrell a 2010-es Pancser Police után ismét együtt dolgozik, és milyen jól teszik.
Cinestar: Megjött apuci
Másfél óra színtiszta szórakozás ez, így Ferrell és Wahlberg bizonyítja, hogy a múltkori munkájuk nem csak a szerencsés csillagzatnak volt köszönhető.
 

Billy Slaughter és Will Ferrell 2. közös filmje a The Campaign (2012) után.

(Mavil)
 

Mark Wahlberg és Will Ferrell is balkezesek.

(Mavil)
 

A doktor "Emilio Francisco" név Will Ferrell két korábbi filmjéből származik. Az Emilio az "A Night at the Roxbury"-ből, míg a Francisco az "Elf"-ből.

(Mavil)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.