Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69
Filmadatlap
 
35
Szereplők
64
Vélemények
12
Képek
6
Videók
Megjött Apuci
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
freeman   2020. 01. 06.

legújabb vélemény

Király film

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Nem rossz film, remek szereplőkkel, Pancser Police mérföldekkel jobb film volt ebben a szereposztásban.


 
indingo   2017. 04. 15.

Nagyon bírom Mark Wahlberget, de itt még ő sem tudott felpörögni a szerepre. A története erősen középszerű, a humoros jelenetek meg nem túl eredetiek.

 
dulkap   2016. 04. 18.

Sajnos erős csalódás a film számomra. Mindkét színészt nagyon bírom és az előzetes is tetszett, azonban a film nem hozta, amit vártam. Talán a legnagyobb hibája a filmnek, hogy az utolsó 10 percet leszámítva igazából egyik karakter sem szerethető, ami rányomja a bélyegét az egész filmre. Vannak benne poénok és az utolsó 10 perc valóban jópofa, de összességében ez kevés. A Pancser police messze jobb volt.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Jól szórakoztam a Megjött apuci-n, mind Mark Wahlberg, mind pedig Will Ferrell hozta a szokásos formáját. A történet kiszámítható, de ebben az esetben nincs ezzel semmi baj.

Will Ferrell
Linda Cardellini
Mark Wahlberg
Will Ferrell
Mark Wahlberg
Will Ferrell
Linda Cardellini
Will Ferrell
Mark Wahlberg
Will Ferrell
Linda Cardellini
Will Ferrell
Will Ferrell
Will Ferrell
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Will Ferrell
Linda Cardellini
Will Ferrell
Mark Wahlberg
 
A két színész párosa már a zseniális Pancser police-ban is működött, most sincs fennakadás. Ugyanakkor tény, hogy igazából mindketten ugyanazt a figurát hozzák, csak most egy sokkal családbarátabb filmben, aminek ráadásul még mondanivalója is akad, még ha az kissé blőd és kiszámítható is. több»
 
Mark Wahlberg és Will Ferrell a 2010-es Pancser Police után ismét együtt dolgozik, és milyen jól teszik. több»
 
Másfél óra színtiszta szórakozás ez, így Ferrell és Wahlberg bizonyítja, hogy a múltkori munkájuk nem csak a szerencsés csillagzatnak volt köszönhető.

A film összbevétele 242 786 137 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 164 990 685 forintot termelt. A hazai mozik összesen 141 250 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Billy Slaughter és Will Ferrell 2. közös filmje a The Campaign (2012) után.

(Mavil)
 

Mark Wahlberg és Will Ferrell is balkezesek.

(Mavil)
 

A doktor "Emilio Francisco" név Will Ferrell két korábbi filmjéből származik. Az Emilio az "A Night at the Roxbury"-ből, míg a Francisco az "Elf"-ből.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.