Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Túl szexi lány (2018)

I Feel Pretty
Filmadatlap
 
29
Szereplők
32
Vélemények
37
Képek
6
Videók

Galéria (37)

Amy Schumer
Amy Schumer
Amy Schumer
Naomi Campbell
Michelle Williams
Amy Schumer
Amy Schumer
Tom Hopper
Amy Schumer
Adrian Martinez
Amy Schumer
Emily Ratajkowski
Amy Schumer
Lauren Hutton
Amy Schumer
Tom Hopper
Amy Schumer
Naomi Campbell
Adrian Martinez
Busy Philipps
Aidy Bryant
Amy Schumer
Amy Schumer
Amy Schumer
Naomi Campbell
Michelle Williams
Amy Schumer
Amy Schumer
Aidy Bryant
Michelle Williams
Aidy Bryant
Amy Schumer
Amy Schumer
Busy Philipps
Michelle Williams
Emily Ratajkowski
Tom Hopper
Michelle Williams
Lauren Hutton
Amy Schumer
Amy Schumer
Emily Ratajkowski
Amy Schumer
Amy Schumer
Tom Hopper

Videók (6)

 
JRD   2022. 11. 22.

legújabb vélemény

0

A mondanivalója nem rossz a sztorinak, hiszen a mai szépségmániás világban sokan vannak úgy, hogy láthatatlannak érzik magukat. Tehát a bodypositivity üzenete remekül át is jön (bár szerintem kissé átestek vele a ló túlsó oldalára). Mégsem gondolom, ... több»

 
indingo   2018. 08. 04.

1

A története elég kis bugyuta, de ettől még lehetett volna legalább egy nagyon jó humora. Hát nem volt.

 
Dorkateo   2022. 03. 21.

2
Fontos üzenete van

Ugye mindenki tisztában van vele, hogy nem a külső számít! Vagy te másként gondolod? Pedig csak az számít, ami a fejedben van! Renee megkapja a lehetőséget, hogy gyönyörűnek érezze magát. S lám, kivirul és életre kel. Hogy a film ezt elég sután mutatja be? Igaz, mégis van egy kedves bája, ami engem megfogott. A film amúgy eléggé olcsó költségvetésűnek tűnik, a képek leginkább egy szappanopera zöldhátteres felvételeire emlékeztetnek. De Amy Schumernek testreszabott szerep jutott, amit kiválóan alakít. Sikerült elkerülnie a 'csúnya lány túl harsány' hibát, nekem még éppen határon belül van a viccessége. Naomi Campbell hiába cameózik a filmben, semmi Reneéhez képest. És akkor mindenki tudja! Fejben dől el!

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 12. 09.

1
Az önbizalom még sosem volt ilyen kínos - Újabb csalódás Amy Schumertől

Már megint beleestem a megszokott hibámba. Újabb esélyt adtam Amy Schumer egyik filmjének, s ahogy eddig mindig, most is csalódnom kellett. Mentségemre legyen mondva, hogy Schumer stílusa abszolút meggyőző, jó az, ha valaki tisztában van a gyengesége... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

2

Amy Shumer legjobb filmje és egyúttal az elmúlt idők egyik legütősebb vígjátéka, mely egyszerre vicces és nagyon impozáns a mondanivalója.

 
Shelby07   2020. 03. 26.

2

Egy kellemes romantikus film, ráadásul humoros is, és kifejezetten tetszett, hogy nem egy topmodell színésznő volt a főszerepben, hanem egy átlagos kinézetű színésznő, aki filmben is egy átlagos életet él. Kellemes történet volt, jelentőségteljes mon... több»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 20.

1

Egész kellemes önbizalomnöveli tréning filmecske lett a végére, bár elég idétlenül oldották fel a csajszi "halucinációját" de legalább tanult belőle. Amy Schumer kiváló komikus, gyönyörű de nem egy piszkafa modell, és ezért is imádjuk annyira. Igazi modern erős nő.

A film összbevétele 88 426 082 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 102 352 831 forintot termelt. A hazai mozik összesen 80 621 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Michelle Williams és Busy Philipps a Dawson és a haverok óta legjobb barátok. Ennek a filmnek a kapcsán hosszú évek után ismét együtt állhattak a kamerák elé.

(hp)
 

Mivel igen jó visszajelzéseket kapott a film a tesztvetítésekről, az STX előrehozta az eredetileg tervezett bemutatót június 29-ről április 27-re. A Túl szexi lány végül május 4-én került a mozikba, hogy elkerülje a Bosszúállók 3-at.

(hp)
 

Az eredeti tervek szerint a film korhatáros lett volna, de a stúdió végül az "enyhébb" változat mellett döntött.

(hp)
 

A Túl szexi lány forgatása 2017 júliusában kezdődött meg Bostonban.

(hp)
 

A film amerikai forgalmazási jogaiért nagyjából 15 millió dollárt fizetett az STX Entertainment a 2017-es Cannes-i Filmfesztiválon.

(hp)
 
A Túl szexi lány alkotói még súlyosabb téveszmében szenvednek, mint filmjük főhősnője. Míg a minden tekintetben átlagos Renee simán csak jó nőnek képzeli magát, ők unalmas, antifeminista alkotásukról hiszik, hogy fergetegesen szórakoztató feminista kiáltvány. Kritika enyhe spoilerekkel. BUJDOSÓ BORI KRITIKÁJA. több»
 
Jókedv, derű, fiatalos hangulat, és sok humor 110 percben. Röviden így jellemezném a Túl szexi lány című filmet. több»
 
A “mágikus átváltozás” vágya, hogy egyik pillanatról a másikra egy másik, jobb, szebb, érdekesebb testbe vagy életbe ugorhassunk, körülbelül kétévente szül egy romantikus komédiát vagy családi vígjátékot. Ha azonban el szeretnénk kerülni ezeket a párhuzamokat, meg amúgy is kerülnénk a varázslatot, akkor választhatjuk az alternatívát: mondjuk azt, hogy Amy Schumer beüti a fejét, és onnantól fogva bombanő lesz – fejben. több»