Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
67
Filmadatlap
 
29
Szereplők
27
Vélemények
37
Képek
6
Videók
 
Shelby07   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

Egy kellemes romantikus film, ráadásul humoros is és kifejezetten tetszett, hogy nem egy topmodell színésznő volt a főszerepben, hanem egy átlagos kinézetű színésznő aki filmben is egy átlagos életet él. Kellemes történet volt, jelentőségteljes mondandóval a háttérben. Nagyon tetszett, többször is nézhető film, mert nem unalmas és szórakoztató.

 
indingo   2018. 08. 04.

A története elég kis bugyuta, de ettől még lehetett volna legalább egy nagyon jó humora. Hát nem volt.


 
ArpiHajdu és Réci   2018. 12. 09.

Az önbizalom még sosem volt ilyen kínos - Újabb csalódás Amy Schumertől

Már megint beleestem a megszokott hibámba. Újabb esélyt adtam Amy Schumer egyik filmjének, s ahogy eddig mindig, most is csalódnom kellett. Mentségemre legyen mondva, hogy Schumer stílusa abszolút meggyőző, jó az, ha valaki tisztában van a gyengeségeivel és azokon nemcsak sírni, hanem nevetni is tud. Ezt sok esetben a magad javára tudod fordítani, s ez az, ami igazán magabiztossá tesz, ha nem a külső véleményekre adsz elsősorban, hanem a saját értékítéletedre. A Túl szexi lány is ígéretes történettel startolt, amit simán meg lehetett volna valósítani úgy, hogy az egyszerre legyen vicces, élvezetes és még fontos mondanivalóval is bírjon. Azzal az ismert sztereotípiával operál, hogy az a nő, akinek nem 90-60-90-esek a méretei, az már nem is jó semmire, csak maximum háttérmunkásnak, elrejtve egy pincébe, hiába is dolgozik egy menő divatcégnél. S ugyan hogyan lenne önbizalma akár a párkeresésben, akár a munkahelyi előmenetelben, ha önmagában sem hisz eléggé. Aztán Renee egyszer csak – miközben éppen az edzőteremben gyötri magát – leesik a spinning bicikliről és beveri a fejét…innentől kezdve pedig varázsütésre csábítónak, ellenállhatatlannak és gyönyörűnek hiszi magát. A magabiztossága és a bátorsága pedig az egekbe szökken. Megpályázza a recepciós állást a divatcégnél, bepasizik, s olyan férfiak veszik észre, akik eddig szóba sem álltak vele (vagy legalábbis ő így hiszi). Ez idáig... több»

 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

Amy Shumer legjobb filmje és egyúttal az elmúlt idők egyik legütősebb vígjátéka, mely egyszerre vicces és nagyon impozáns a mondanivalója.

 
alexxx   2018. 06. 15.

Alapvetően bírom Amy Schumert, de ez már a második filmje sorban, ami nem igazán győzött meg. Jópofa színésznőnek tartom, de ez a film kicsit összecsapottnak tűnik. Persze erről nem ő tehet elsősorban, de őszintén szólva többre számítottam. Ez részemről csak egy közepes.

 
TomÁcs   2018. 08. 10.

Minden volt a film, csak nem vicces. Annyira közhelyes az egész, hogy borzalom.

 
VvV   2018. 10. 28.

Nem tudtam élvezni a filmet. Borzaszóan bugyuta a története, nem lehet komolyan venni, de nevezni se rajta.

Amy Schumer
Amy Schumer
Amy Schumer
Naomi Campbell
Michelle Williams
Amy Schumer
Amy Schumer
Tom Hopper
Amy Schumer
Adrian Martinez
Amy Schumer
Emily Ratajkowski
Amy Schumer
Lauren Hutton
Amy Schumer
Tom Hopper
Amy Schumer
Naomi Campbell
Adrian Martinez
Busy Philipps
Aidy Bryant
Amy Schumer
Amy Schumer
Amy Schumer
Naomi Campbell
Michelle Williams
Amy Schumer
Amy Schumer
Aidy Bryant
Michelle Williams
Aidy Bryant
Amy Schumer
Amy Schumer
Busy Philipps
Michelle Williams
Emily Ratajkowski
Tom Hopper
Michelle Williams
Lauren Hutton
Amy Schumer
Amy Schumer
Emily Ratajkowski
Amy Schumer
Amy Schumer
Tom Hopper

A film összbevétele 88 426 082 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 102 352 831 forintot termelt. A hazai mozik összesen 80 621 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Michelle Williams és Busy Philipps a Dawson és a haverok óta legjobb barátok. Ennek a filmnek a kapcsán hosszú évek után ismét együtt állhattak a kamerák elé.

(hp)
 

Mivel igen jó visszajelzéseket kapott a film a tesztvetítésekről, az STX előrehozta az eredetileg tervezett bemutatót június 29-ről április 27-re. A Túl szexi lány végül május 4-én került a mozikba, hogy elkerülje a Bosszúállók 3-at.

(hp)
 

Az eredeti tervek szerint a film korhatáros lett volna, de a stúdió végül az "enyhébb" változat mellett döntött.

(hp)
 

A Túl szexi lány forgatása 2017. júliusában kezdődött meg Bostonban.

(hp)
 

A film amerikai forgalmazási jogaiért nagyjából 15 millió dollárt fizetett az STX Entertainment a 2017-es Cannes-i Filmfesztiválon.

(hp)
 

Bár nem kimagaslóan, a Túl szexi lány viszonylag jó szereplet a mozipénztáraknál. 32 milliós költségvetésére 66 millió dollárt termelt világszerte.

(hp)
 

A filmet gyenge fogadtatásban részesült a kritikusok körében. A RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon 171 szemlézett cikket követően 33 százalékon áll (2018. május).

(hp)
 

A film első előzetese után azzal a váddal illették a Túl szexi lányt, hogy gyakorlatilag lenyúlta az 1945-ös A bűbájos birtok történetét, de az alkotók meg sem említetették, hogy ez a film inspirálta őket.

(hp)
 
Jókedv, derű, fiatalos hangulat, és sok humor 110 percben. Röviden így jellemezném a Túl szexi lány című filmet. több»
 
A “mágikus átváltozás” vágya, hogy egyik pillanatról a másikra egy másik, jobb, szebb, érdekesebb testbe vagy életbe ugorhassunk, körülbelül kétévente szül egy romantikus komédiát vagy családi vígjátékot. Ha azonban el szeretnénk kerülni ezeket a párhuzamokat, meg amúgy is kerülnénk a varázslatot, akkor választhatjuk az alternatívát: mondjuk azt, hogy Amy Schumer beüti a fejét, és onnantól fogva bombanő lesz – fejben. több»
 
Az előzetese vicces volt és a film alapelképzelését, mondandóját nagyon lelkesítőnek találtan. Amy Schumer-t én eddig leginkább csak stand-up előadóként ismertem, annak kimondottan vicces szerintem. Ennek fényében viszonylag nagy elvárásokkal érkeztem, kissé csalódottan távoztam. Jöjjön hát a kritika. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.