Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
64
Filmadatlap
 
23
Szereplők
4
Vélemények
2
Képek
1
Videók
 
Ákos Varga   2019. 03. 07.
Hosszú fuvar - Most van most

Szajki Péter először forgatott olyan filmet, ami nem szkeccsekből épül fel. Jobban jártunk volna, ha marad a kaptafánál. A 2008-as Intim fejlövés üde színfolt volt az akkori magyar filmgyártásban: alacsony költségvetéssel, állami támogatás nélkül készült, a kissé fapados látványt azonban sikerrel ellensúlyozták a lendületes párbeszédek, a fantasztikus színészi alakítások és a merészség, ahogyan Szajki a szexualitás témájához nyúlt férfi hősei történetein keresztül. Az Intim fejlövés a mai napig követendő példaként szolgálhat azon filmesek számára, akik nem állami támogatásból, hanem saját erőből szeretnének egyedi, aktuális és friss mozgóképet letenni az asztalra. A 2012-es párdarab, a Neje... több»

 
daniel52   2019. 03. 07.

Nem lesz lesz a következő nagy magyar sikerfilm, azt tisztázzuk már az elején. A Most van most egy tökéletesen sablonos vígjáték, ami nem akar sokat a nézőjétől, de cserébe nem is nyújt sokat. Nézhető, de ha kimarad az életedből, semmit nem veszítesz vele.


 
doktorfaust   2019. 03. 05.

Hát, nem igazán dobtam el tőle az agyam, szerintem sikerült minden klisét ellőniük a készítőknek ebből a műfajból. Ami persze nem feltétlenül kell, hogy zavaró legyen, csak épp ha valaki egy tartalmasabb szórakozásra vágyik, az nem ez a film lesz.

 
philboy   2019. 03. 03.

Azt hiszem, pont erre volt szükségem, hogy feltöltődhesse végre. És aki szintén így érzi, annak erősen tudom ajánlani, mert alighanem az egyik legjobb magyar road movie, ami az utóbbi években készült. Már ha készült ilyen. Remekül megírt történet, zseniális alakításokkal, én csakis ajánlani tudom!

Tompos Kátya
Mohai Tamás
Tompos Kátya
Mohai Tamás
 
Pazarlás. Ez történik a Most van mostban. Jó színészek nem csinálnak semmit, azt is úgy, hogy nem tud kiderülni, hogy a jó színészek, ha jó a direktoruk, még az egyik lábukról a másikra állást is tudják emlékezetesen produkálni. több»
 
Egy hónap alatt két borzasztó romantikus komédiát is kitermelt magától a hazai filmgyártás: a Most van mostot csak az különbözteti meg a Kölcsönlakástól, hogy fél órával rövidebb és nagyobb vállalásokat valósít meg amatőrebb módon. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.