Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
68%
Filmadatlap
 
23
Szereplők
5
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Crystaldeer   2020. 12. 13.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kellett egy film Magyarország közkedvelt színészeivel? Jót mosolyogtam rajta, mikor megláttam, hogy a legtöbb színész az egyik televíziós csatorna népszerű sorozataiból került ki, bár tény, hogy a főszereplők számomra se ellenszenvesek, mégis valahog... több»

 
Paulo-Varga   2019. 03. 07.

1
Hosszú fuvar - Most van most

Szajki Péter először forgatott olyan filmet, ami nem szkeccsekből épül fel. Jobban jártunk volna, ha marad a kaptafánál. A 2008-as Intim fejlövés üde színfolt volt az akkori magyar filmgyártásban: alacsony költségvetéssel, állami támogatás nélkül ké... teljes kritika»


 
daniel52   2019. 03. 07.

0

Nem lesz lesz a következő nagy magyar sikerfilm, azt tisztázzuk már az elején. A Most van most egy tökéletesen sablonos vígjáték, ami nem akar sokat a nézőjétől, de cserébe nem is nyújt sokat. Nézhető, de ha kimarad az életedből, semmit nem veszítesz vele.

 
István   2019. 03. 05.

0

Hát, nem igazán dobtam el tőle az agyam, szerintem sikerült minden klisét ellőniük a készítőknek ebből a műfajból. Ami persze nem feltétlenül kell, hogy zavaró legyen, csak épp ha valaki egy tartalmasabb szórakozásra vágyik, az nem ez a film lesz.

 
philboy   2019. 03. 03.

0

Azt hiszem, pont erre volt szükségem, hogy feltöltődhesse végre. És aki szintén így érzi, annak erősen tudom ajánlani, mert alighanem az egyik legjobb magyar road movie, ami az utóbbi években készült. Már ha készült ilyen. Remekül megírt történet, zseniális alakításokkal, én csakis ajánlani tudom!

Galéria (10)

Tompos Kátya
Tompos Kátya
Tompos Kátya

Videók (1)

 
Pazarlás. Ez történik a Most van mostban. Jó színészek nem csinálnak semmit, azt is úgy, hogy nem tud kiderülni, hogy a jó színészek, ha jó a direktoruk, még az egyik lábukról a másikra állást is tudják emlékezetesen produkálni. több»
 
Egy hónap alatt két borzasztó romantikus komédiát is kitermelt magától a hazai filmgyártás: a Most van mostot csak az különbözteti meg a Kölcsönlakástól, hogy fél órával rövidebb és nagyobb vállalásokat valósít meg amatőrebb módon. több»