Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Most van most (2019)

Most van most
Filmadatlap
 
23
Szereplők
8
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Tompos Kátya
Tompos Kátya
Tompos Kátya

Videók (1)

 
Fikatours_blogger   2023. 05. 08.

legújabb vélemény

0

Ezt a gyengécske történetet a jó párbeszédek menthették volna meg, de azt sajnos nem sikerült megírni. Ráadásul a főszereplő karakterek az első perctől kezdve idegesítettek.

 
Paulo-Varga   2019. 03. 07.

3
Hosszú fuvar - Most van most

Szajki Péter először forgatott olyan filmet, ami nem szkeccsekből épül fel. Jobban jártunk volna, ha marad a kaptafánál. A 2008-as Intim fejlövés üde színfolt volt az akkori magyar filmgyártásban: alacsony költségvetéssel, állami támogatás nélkül ké... teljes kritika»

 
Emmersson   2021. 05. 20.

2

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Na, sikerült megtekintenem - letudtam, mint egy 3x halasztott vizsgát. Nem jó film. Gyenge a forgatókönyv, nincsen igazán sztori. Ez egy road movie esetében nem kifejezetten feltétel, de azért némi iránya legyen már a történéseknek! Nem, nem megyünk ... több»

 
Crystaldeer   2020. 12. 13.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kellett egy film Magyarország közkedvelt színészeivel? Jót mosolyogtam rajta, mikor megláttam, hogy a legtöbb színész az egyik televíziós csatorna népszerű sorozataiból került ki, bár tény, hogy a főszereplők számomra se ellenszenvesek, mégis valahog... több»

 
sptt   2023. 05. 01.

0

Nem vártam túl sokat ettől a road movie-ba hajló romkomtól, de az elvártakat tökéletesen teljesítette a film. Tompos Kátya és Mohai Tamás ketten is elviszik a filmet, amely a kiszámíthatóságával együtt is bájos, kedves, szerethető. A film legnehezebb... több»

 
philboy   2019. 03. 03.

0

Azt hiszem, pont erre volt szükségem, hogy feltöltődhessek végre. És aki szintén így érzi, annak erősen tudom ajánlani, mert alighanem az egyik legjobb magyar road movie, ami az utóbbi években készült. Már ha készült ilyen. Remekül megírt történet zseniális alakításokkal, én csakis ajánlani tudom.

1
 
daniel52   2019. 03. 07.

0

Nem lesz lesz a következő nagy magyar sikerfilm, azt tisztázzuk már az elején. A Most van most egy tökéletesen sablonos vígjáték, ami nem akar sokat a nézőjétől, de cserébe nem is nyújt sokat. Nézhető, de ha kimarad az életedből, semmit nem veszítesz vele.

 

A film a New York Film Awardson 5 kategóriában nyert díjat: fődíj, legjobb romantikus vígjáték, legjobb eredeti történet, legjobb női főszereplő (Tompos Kátya), legjobb női mellékszereplő (Lovas Rozi).

(hp)
 
Pazarlás. Ez történik a Most van mostban. Jó színészek nem csinálnak semmit, azt is úgy, hogy nem tud kiderülni, hogy a jó színészek, ha jó a direktoruk, még az egyik lábukról a másikra állást is tudják emlékezetesen produkálni. több»
 
Egy hónap alatt két borzasztó romantikus komédiát is kitermelt magától a hazai filmgyártás: a Most van mostot csak az különbözteti meg a Kölcsönlakástól, hogy fél órával rövidebb és nagyobb vállalásokat valósít meg amatőrebb módon. több»