Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
47%

Kölcsönlakás (2019)

Kölcsönlakás
Filmadatlap
 
22
Szereplők
22
Vélemények
68
Képek
14
Videók
 
belavagyok   2020. 11. 07.

legújabb vélemény

0

Egy elvileg sikeresen futó színházi darab megfilmesített változata, amely eléggé kisiklott. Nagyon felületes film, közhelyekkel telepakolva.

 
Berto49   2019. 02. 14.

1
Totális mélypont

Ezt a filmet választottam a nyert mozijegy utalvánnyal, (bár ne tettem volna!) ezúton azért köszönöm! Mindig van lejjebb! Nem láttam – szerencsére – a „Pappa pia” című remekművet, így bátran minősíthetem ezt a filmet a legrosszabb magyar vígjátéknak.... teljes kritika»


 
HETEDIK Nézhetetlen  2019. 02. 23.

1

Dobó Kata színésznőként is egy örökös nulla volt, rendezőként azonban még annál is borzalmasabb. A film megtekintése önsanyargatóknak kötelező!

 
indingo   2019. 06. 28.

0
Kicsit savanyú, de azért fogyasztható

Dübörög a magyar filmgyártás. A Kölcsönlakás nem sikerült valami emlékezetesre, sok benne az üresjárat, de azért egyszer meg lehet nézni kategória. A film kicsit hajaz az év eleji BUÉK című filmre, bár az fényévekkel élvezhetőbb alkotás. A két film... teljes kritika»

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 07. 06.

0
Tévedések (anti)vígjátéka

„- Maga összejött a húgommal? - Na, most már elbizonytalanodtam, hogy mi a jó válasz.” Dobó Kata első rendezése azzal a kicsit sem nagyzoló kijelentéssel aposztrofálta magát (még idén februárban), minthogy az év legszexibb vígjátéka. A végeredményt l... teljes kritika»

 
Szilonka   2019. 07. 26.

0

Olyan kis semmilyen volt a film. A karaktereket nullák, a poénok erőltetettek.

 
TomÁcs   2019. 09. 24.

0

Túl sok benne a véletlen, a története elég jellegtelen 1-2 jó nővel próbálták feldobni a filmet, nem sok sikerrel.

Galéria (68)

Oroszlán Szonja
Balla Eszter
Kiss Ramóna
Tibor Fehér
Szabó Simon
Klem Viktor
Szabó Simon
Balla Eszter
Klem Viktor
Dobó Kata

Videók (14)

A film 220 444 643 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 152 437 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film gyártását 353,975 millió forinttal támogatta a Filmalap.

(hp )
 

A Kölcsönlakás forgatása 2018. májusa és júniusa között zajlott. A stáb elsősorban a MAFILM stúdiójában és budapesti helyszíneken dolgozott.

(hp )
 

A film forgatókönyvírója komoly tapasztalatokkal rendelkezik a vígjátékok terén, ő írta ugyanis az Üvegtigris trilógia szkiptjeit is.

(hp )
 

Dobó Kata rendezői debütálása.

(hp )
 

A Kölcsönlakás Ray Cooney és John Chapman azonos című színművének adaptációja.

(hp )
 
Mindent összevetve, ha szeretnétek egy kellemes másfél órát eltölteni a moziban, akkor bátran ajánlom a filmet, ami Valentin-napi programnak sem utolsó. több»
 
Dobó Kata biztosra ment, de csak annyit ért el, hogy a végeredmény nem annyira kínos, mint a Pappa pia. Néha valóban lehet nevetni a Kölcsönlakás művi fergetegén. A többi dermedt csend, szeszélyes évszakok. PAPP SÁNDOR ZSIGMOND KRITIKÁJA. több»
 
Majdnem mindenki félrelép, avagy a magyar vígjáték legkínosabb időszaka köszön vissza Dobó Kata első rendezésében. S nem köszönjük meg neki, hogy visszaköszön. több»