2020.11.11   olvasottság: <1000x   szerző: Archívum   hozzászólások: 0

Közeleg a filmpremier, magyar előzetest kapott Melissa McCarthy új vígjátéka, a Szuperagy.

Melissa McCarthynak meggyűlik a baja a szuperintelligenciával a Szuperagy magyar előzetesében

Befutott a Ben Falcone (Tammy – Nagymami elszabadul) rendezésében készülő, hamarosan a hazai mozikba is megérkező Szuperagy magyar előzetese.

Főhősünk, Carol Peters élete kerekestül felfordul, amikor elektromos eszközei látszólag életre kelnek, és beleszólnak napi teendőibe. Először arra gyanakszik, hogy a barátai űznek vele gonosz tréfát, de az is megfordul a fejében, hogy megtébolyodott. Idővel azonban minden világossá válik számára, és ráébred, hogy egy kísérlet kellős közepébe csöppent, melynek célja a mesterséges intelligencia hatalmának felmérése. Világunk jövője az ő kezében van. Ha elég rátermett, sikerülhet kijátszania a szuperintelligenciát, ellenkező esetben azonban a program az egész világ felett átveheti az irányítást.  

A vígjáték főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Melissa McCarthy, Bobby Cannavale, James Corden, Jean Smart, Brian Tyree Henry, Sam Richardson és Karan Soni, míg a forgatókönyvet Steve Mallory szerezte.

Tervezett hazai premierdátum: 2020.12.10.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

64 Szuperagy  (2020)

romantikus | sci-fi | vígjáték

Főhősünk, Carol Peters élete kerekestül felfordul, amikor elektromos eszközei látszólag életre kelnek, és beleszólnak napi teendőibe. Először arra gyanakszik, hogy a barátai... több»