Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Másnaposok 2. (2011)

The Hangover Part II
Filmadatlap
 
31
Szereplők
53
Vélemények
22
Képek
2
Videók

Galéria (22)

Videók (2)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 08. 06.

legújabb vélemény

0
A 2. felvonás, avagy miért nem lehet az esküvőre pontosan odaérni?!

Elérkezett a trilógia 2. része. Véleményem szerint ez a rész még nagyon jól tartotta azt a szintet, amit a legelső rész képviselt, mind a cselekményt és a humort tekintve. A helyszín most Bangkok, Thaiföld fővárosa. A forgatókönyv szinte ugyanaz, azzal kivétellel, hogy most nem Justin Bartha "Doug" lesz az, aki eltűnik, hanem a frissen nősült Stu apósának a fia. A film kategóriáját és cselekményét illetően Thaiföldnél jobb helyre nem is eshetett volna a választás, hiszen elég belegondolni, mivel szembesülhet ott az ember. A recept ugyanaz, rá kell jönni, mi is történt előző éjszaka, és hol van megint egy ember. A cselekmény nyilván ugyanaz, egy picit tudtak rajta változtatni, ami jó, ezáltal a körítés más, mind a helyszínt és az egyes szereplőket érintően, de a három jómadár megmaradt. A poénfaktor szerencsére jól tudta tartani az első rész szintjét, így azzal probléma nem volt, pusztán egy ilyen kaliberű filmből nem igen lehet sok újat kihozni. Ezt leszámítva nekem így is tetszett ez a rész is, sok elmeroggyant poénnal lettünk gazdagabbak, és jó sok jelenettel tarkították megint csak.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

0

A sorozat leggyengébb része, még az átlag vígjátékok közé sem sorolnám, de még így is az egyik legjobb mutatójú trilógia, mert a másik két rész remek.

 
indingo   2017. 10. 04.

0

Az első rész sikerét meg kellett lovagolni és nem lett ez olyan rossz. A történetben szokásos agyatlanságok, viszonylag ízléses jeletek. A majmocska nagyon cuki volt.

 
Deku   2017. 12. 23.

0

Nagyon nagy kedvencem lett így bátran mondhatom, hogy simán többször nézős. Évente legalább egyszer. Oltári film lett. Az én véleményem az hogy könnyen szerethető aranyos kis film lett ez remek történettel és vállalható számú apróbb hibákkal.

 
szaka123   2016. 01. 25.

1

Vannak benne jó poénok, a színészek is maradtak, de nem lett olyan jó, mint az első. Talán már nem hat az újdonság erejével. A sztori kb ugyanaz, de hát ezért is másnaposok! :) Örülök, hogy Mr. Chow is feltűnik, ismét! :)

 
dailyfilmsan   2018. 08. 19.

0

Egy újabb Fatal error. Egy vad buli Alannel és kész az instant másnaposok. Ez a trilógia egy fogalom lett mára nem véletlen. Nézhető, mégis megbotránkozató. Nyers a kifejező eszköz kb megerőszakolja a szemünket ez a vígjáték. Az első részhez képest d... több»

 
GedyPapa   2017. 03. 06.

0

Nagyon erőltetett lett és a poénok se ülnek annyira, de azért még nagyítóval találhatunk benne párat, amin kacaghatunk. Az alapötlet ugyanaz "csak" a kivitelezés pocsékabb..Sokkal pocsékabb..

A film összbevétele 586 764 305 dollár volt (imdb.com).

 

2011-ben a 8. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Stu-nak ugyanolyan tetoválás látható az arcán, mint amilyen Mike Tysonnak is van.

(hp)
 

A film előkészületi munkálatai már az első rész, a Másnaposok (2009) bemutatása előtt két hónappal megkezdődtek.

(hp)
 

Megjelenésének idejében a Másnaposok 2 lett minden idők legjövedelmezőbb korhatáros vígjátéka.

(hp)
 

Stabil fizetésükön túl a rendező, Todd Phillips, valamint Zach Galifianakis, Ed Helms és Bradley Cooper a film bevételeiből is részesültek.

(hp)