Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
75%
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
indingo   2020. 02. 19.

legújabb vélemény

Woody Allen filmjei nem egyszerűek még ha annak is tűnnek főleg mert tudni róla, hogy van egy egyedi humora, amire valaki vagy fogékony vagy nem. Erre az alkotására valahogy könnyen rá lehet hangolódni a poénok jók és ha ráérzünk roppant jól szórako... több»

 
rbernadett   2015. 04. 22.

Woody Allent lehet szeretni, vagy lehet nem szeretni de közömbösnek lenni irányában szerintem lehetetlen. Személy szerint én az előbbi csoportba tartozom és azt is elmondhatom, hogy ez a kedvenc filmem tőle. Ez a film semmiképp sem a látványra épít, ... több»


 
matynero   2017. 02. 11.

Számomra a legtöbb Allen film egy lassan szétfutó és végig unalmasnak maradó ügy...ez sem kivétel.

 
Riot   2016. 10. 06.

Mindenekelőtt kiváló színészi teljesítmény, de leginkább színvonalas szórakozás. Intelligens humor és igazán humánus feszültség...

A film összbevétele 11 285 588 dollár volt (imdb.com).

 

Diane Keaton bevallotta, hogy a való életben utálja a rejtélyeket és nem olvasta egyik Nancy Drew könyvet sem.

(rbernadett)
 

Miután Diane Keaton felváltotta Mia Farrowt, Woody Allen átírta a forgatókönyvet, és a házaspár komikusabb oldalára fektette a hangsúlyt, mert úgy tartotta, hogy Keaton humorosabb.

(rbernadett)
 

Eric Lax könyve szerint ez Woody Allen egyik kedvenc filmje a Match Point (2005), Kairó bíbor rózsája (1985), Csillagporos emlékek (1980) és a Broadway Danny Rose (1984) mellett.

(rbernadett)
 

Ezt a filmet Rejtélyes manhattani haláleset címmel mutatták be Magyarországon 1994 szeptember 1-én.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.