Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
Berto49   2017. 08. 20.

legújabb vélemény

A vígjátékok egyik legmulatságosabb jelenete az a néhány perc, amelyben Dudley Moore a valószínűleg nagy nőfaló, (4 feleség!) 67 éves korában elhunyt angol születésű komikus, zenész, zeneszerző, a maga nem egészen 1 méter 60 centis magasságával szerepel. Ahogy akcióra készen áll a piros szíves alsógatyájában, körülötte a szexuális életét „színesítő” kellékekkel fenomenális! Már csak ezért a jelenetsorért is érdemes volt leforgatni ezt a filmet. Ugyanakkor a többi szereplő Aranka=Goldie Hawn (szegény megboldogult feleségem nagy kedvence), Chevy Chase is emlékezetes aktorok. Ma is kellemesen szórakoztató film, lélekemelő gondolatokat nem szabad várni tőle, de gondtalan, majdnem két órás időtöltést igen. Külön öröm, hogy Gloria filmbéli könyvtárossága megegyezik az én hajdani foglalkozásommal.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 02.

Egy igazán fantasztikus alakítást láthatunk a főszereplő párostól. Nagyon jól el van találva az albínót játszó színész ábrázolása, belevési örökre arcát emlékezetünkbe.


 
rbernadett   2015. 04. 18.

Klasszikus. Goldie Hawn és Chevyy Chase még kiforratlan alakításainak egyike. Aranyos vígjáték szerethető karakterekkel.

Goldie Hawn
Chevy Chase
Goldie Hawn
Goldie Hawn
Chevy Chase
Brian Dennehy
Goldie Hawn
Chevy Chase
Goldie Hawn
Goldie Hawn
Chevy Chase
John Hancock
Burgess Meredith
Rachel Roberts
Dudley Moore
Goldie Hawn
Dudley Moore
Chevy Chase
Goldie Hawn
Goldie Hawn
Chevy Chase
Goldie Hawn
Chevy Chase
Chevy Chase
Goldie Hawn
Goldie Hawn
Chevy Chase

A film összbevétele 44 999 621 dollár volt (imdb.com).

 

Érdemes megfigyelni (eszméletlen poén!), hogy a két betűjátékot (scrabble) játszó matróna milyen szavakat rak ki. Jólneveltségem tiltja, hogy magyarra fordítsam őket, de ajánlhatok egy angol-magyar szótárt, talán ismerteti ezeket az obszcén szavakat.

(Berto49)
 

Dudley Moore filmbeli debütálása ugrásszerűen meghozta a kiugrási lehetőséget az olyan későbbi filmekhez, mint a Bombanő vagy az Arthur.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.