Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
15
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
BoBamburg   2019. 06. 10.

legújabb vélemény

Kellemes kikapcsolódás és egyben ötletes önkritikája az akkoriban oly népszerű krimi sorozatoknak és filmeknek (Agatha Christie és társai..). Poénok többsége is működött, habár egy-két erőltetettebb is becsúszott. Viszont a kínai nyomozó (illetve azt a karaktert játszó csávó) eléggé irritáló volt.

 
dulkap   2017. 08. 26.

Számomra minden idők egyik legjobb filmje, amit bármikor megtudok nézni. Kiváló színészek, remek stílus paródia és szerethető forgatókönyv. Minden perce aranyat ér, pedig nem váltja meg a világot, csak kellemesen elszórakoztat.


 
Queenakasha   2018. 05. 02.

Nagyon érdekes volt megnézni a napokban. Annyira más volt még minden film. Nem kellett rájuk "sokat" költeni mégis élvezhetőbbek, mint a mai filmek többsége. A rengeteg csavar a végén már kicsit sok volt nekem még viccnek is :D De azért nagyon élveztem.

 
Milanman   2016. 02. 11.

Agatha Christie krimiregényeinek főhőseit egy izgalmas, de önmagát is csak félig-meddig komolyan vevő kalandban összehozó, a korszak igazi star-power-ét felvonultató rendkívül szórakoztató alkotás.

 
NorbiP   2017. 03. 10.

Túlzás nélkül állíthatom, hogy nincs még egy olyan film amin ennyit röhögtem volna. Hihetetlenül szórakoztató, és a poénok így több év után is még mindig megvannak.

A film összbevétele 33 453 202 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Angliában és a kaliforniai Warner Brothers Burbank Studios-ban vették fel.

(dulkap)
 

A Columbia Pictures stúdió 60. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Peter Sellers Jessica Marbles taxisofőrjét is eljátszotta, azonban a jelenetet végül kivágták.

(dulkap)
 

Alec Guinness a forgatás közben kapta meg a Star Wars (1977) forgatókönyvét és a forgatási szünetekben olvasgatta az öltözőjében.

(dulkap)
 

A kastély csengőjeként felhangzó női sikoly, mint Fay Wray sikolya az 1933-as King Kong című klasszikusból.

(dulkap)