Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
88

Amerikai fogócska

(Charade)
 
TribeBubu  2016. 12. 27.

Jó kis fordulatos történet. Az embert végig foglalkoztatja, ami a szereplőknek is fúrja az oldalát. Néhány romantikus résztől eltekintve kiváló bűnügyi, misztikus film. Kár, hogy ma már nem nagyon forgatnak ilyeneket.
Ja, és a színészkavalkád óriási :)

 
batukán  2015. 12. 31.

Audrey Hepburn elragadó ebben a filmben. Olyan kisugárzása van, hogy az fantasztikus. Miatta néztem meg és egyáltalán nem sajnálom.

 
fastesmanalive  2015. 11. 03.

Gyönyörű film, Hatalmas népszerűségnek örvend ez, nem is hiába. Nagyon látványos, akció dús film, igazi mozi élmény, szenzációs effektekkel. Nagyon tetszett a film, látványos, izgalmas és többször nézős

Walter Matthau
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Cary Grant
Cary Grant
Audrey Hepburn
Cary Grant
 

A 8. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1963-ban.

(dulkap)
 

A Radio City Music Hall-ban tartott bemutatóján minden addigi rekordot megdöntött a film, és Cary Grant minden idők legnagyobb kasszabajnoka címet nyerte el, ugyanis 25 filmjét mutatták be, amelyek 99 hétig futottak.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A párizsi mesék csúszása miatt ezt a filmet akkor kezdték el felvenni, amikor Párizsban a 20.század leghidegebb ősze és tele dúlt.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.