Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
2
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Walter Matthau
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Cary Grant
Cary Grant
Audrey Hepburn
Cary Grant
 
TribeBubu   2016. 12. 27.

legújabb vélemény

Jó kis fordulatos történet. Az embert végig foglalkoztatja, ami a szereplőknek is fúrja az oldalát. Néhány romantikus résztől eltekintve kiváló bűnügyi, misztikus film. Kár, hogy ma már nem nagyon forgatnak ilyeneket. Ja, és a színészkavalkád óriási :)

 
batukán   2015. 12. 31.

Audrey Hepburn elragadó ebben a filmben. Olyan kisugárzása van, hogy az fantasztikus. Miatta néztem meg és egyáltalán nem sajnálom.

A film összbevétele 13 474 588 dollár volt (imdb.com).

 

A 8. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1963-ban.

(dulkap)
 

A Radio City Music Hall-ban tartott bemutatóján minden addigi rekordot megdöntött a film, és Cary Grant minden idők legnagyobb kasszabajnoka címet nyerte el, ugyanis 25 filmjét mutatták be, amelyek 99 hétig futottak.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A párizsi mesék csúszása miatt ezt a filmet akkor kezdték el felvenni, amikor Párizsban a 20.század leghidegebb ősze és tele dúlt.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.