Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
90

Magas, szőke férfi felemás cipőben (1972)

The Tall Blond Man with One Black Shoe
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Magas, szőke férfi felemás cipőben
 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 18.

legújabb vélemény

A világ legesetlenebb ügynöke Pierre Richard elvarázsol minket szerencsétlenkedéseivel,és ügyetlenségével.Zseniális francia vígjáték,nem szabad komolyan venni!

 
Berto49   2017. 01. 06.

Az amerikai lehallgatási botrány idején néztem újra, és akkor vált világossá, hogy mennyire aktuális volt már jóval előbb is ez a film, amely a titkosszolgálatok aljas, a magánéletet miszlikre aprító aknamunkáját bemutató darab, ugyanakkor pedig az egyik legszórakoztatóbb filmvígjáték. Minden kockája poénos, mégpedig a legszínvonalasabb fajtából. Pierre Richard hegedűshöz méltón viszi a prímet, de a többi szereplő is felejthetetlen, például a végén zombivá váló szerencsétlen Maurice, vagy Mireille Darc és az emlékezetes dekoltázsa. A magyar szinkron rengeteget hozzátesz a film humorához, gondoljunk csak a film főcímére. Akárhányszor meg lehet nézni, az ismert mulatságos jelenetek mellett mindig felfedez a néző valamilyen új momentumot. Elévülhetetlen vígjáték!!! Egy poén, amit most vettem észre először: „dudaütést kaptam!”


 
doroffee   2016. 02. 14.

Hamisítatlan francia vígjáték. Imádom Pierre Richard játékát, annyira tökéletesen hozza a szerethetően balfék karaktert. Közben az egész film szörnyen kedves, aranyos-bájos, és nagyon vicces humorral operál. Sok sort még mindig szállóigeként használunk belőle :).

Pierre Richard
Mireille Darc
Jean Rochefort
Pierre Richard
Yves Robert
Jean Carmet
Bernard Blier
Pierre Richard
Mireille Darc
 
Aranyos kis semmiség, nem a felejtős kategóriából. Bárcsak ma gyártanának ilyen vicces filmeket...

8/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.