Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
64%

Másnaposok 3 (2013)

The Hangover Part III
Filmadatlap
 
30
Szereplők
55
Vélemények
28
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

legújabb vélemény

0

Egyszernézős, átlagoska lett ez a film. Nemtudom hány bőrt akarnak még lehúzni a filmről. Unalmas és erőltetett poénok nagy részben. A történet is elég átlagoska lett sajnos.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

0

Az első rész valamivel jobb volt, de a második rész abszolút rossz irányba vitte el a trilógiát, majd a végére visszatértek a helyes útra és sikerült egy jó vígjátékot hozniuk.


 
indingo   2018. 01. 30.

0

A készítők érezték, hogy témában kell némi változtatás, de nem lett nagy durranás a film. Sok minden nem történt benne és annyira vicces sem volt, mint a korábbiak.

 
dailyfilmsan   2019. 01. 19.

0

Gyenge volt ez nem is kérdés. Meg sem közelíti az első részt, csupán annyit tudtak kipréselni magukból hogy előszedték azokat a poénoka amik működtek az első részben. sak hát harmadjára már az sem üt, inkább fárasztó. A szereplők is mintha unnák a ba... több»

 
GedyPapa Nézhetetlen  2017. 03. 06.

0

És erre a részre spóroltam a nézhetetlen jelzőt. Iszonyúan pusztító és helyenként se vicces. Bele kellett volna törődniük, hogy ez már nem üt akkorát és nem muszáj mindenkinek trilógiákat készítenie. Nem elvárás!

 
diumiu   2017. 12. 29.

0

Amennyire szerettem az első részt, annyira nem szerettem ezt a harmadikat.... Nekem már a második rész is eléggé erőltetett volt, de ez a harmadik rész..... Sajnos nem tudok pozitív dolgokat írni, engem nem győzött meg.

 
harnas1207 Nézhetetlen  2018. 12. 12.

0

Egy spontán jött mozizás hozta meg életem talán legrosszabb mozis élményét. Végig szenvedtem ezt a förmedvényt. Többet is írhatnék, de csak szitkozódás lenne.

Galéria (28)

Videók (1)

A film összbevétele 362 000 072 dollár volt (imdb.com).

 

A film forgatása előtt sorban álltak a Vegas-i kaszinó tulajdonosok, hogy náluk forgasson a stáb, hisz az a kaszinónak is jó marketing.

(dailyfilmsan)
 

Ebben a részben a szereplőket nem a lerészegedés viszi a kalandok folyamán át, hanem egy mellékszereplő irányítja a szálakat.

(dailyfilmsan)
 

A rendező, Todd Phillips ismét Mr. Creepy szerepében tűnik a motelszobai jelenetben.

(hp )
 

Bradley Cooper, Ed Helms és Zach Galifianakis fejenként több mint 15 millió dollárt kerestek a filmmel.

(hp )
 

Sean Penn és Robert Downey Jr. is esélyes volt Marshall szerepére, melyet végül John Goodman kapott meg.

(hp )
 

A Másnaposok III. minden idők második legjobban nyitó korhatáros komédiája. Csak a franchise korábbi része, a Másnaposok 2. (2011) előzi meg.

(hp )
 

Ez a trilógia egyetlen része, melyben nem szerepel Mike Tyson.

(hp )