Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
64%

Másnaposok 3 (2013)

The Hangover Part III
Filmadatlap
 
30
Szereplők
55
Vélemények
28
Képek
1
Videók
Másnaposok 3
 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

legújabb vélemény

Egyszernézős, átlagoska lett ez a film. Nemtudom hány bőrt akarnak még lehúzni a filmről. Unalmas és erőltetett poénok nagy részben. A történet is elég átlagoska lett sajnos.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Az első rész valamivel jobb volt, de a második rész abszolút rossz irányba vitte el a trilógiát, majd a végére visszatértek a helyes útra és sikerült egy jó vígjátékot hozniuk.


 
indingo   2018. 01. 30.

A készítők érezték, hogy témában kell némi változtatás, de nem lett nagy durranás a film. Sok minden nem történt benne és annyira vicces sem volt, mint a korábbiak.

 
dailyfilmsan   2019. 01. 19.

Gyenge volt ez nem is kérdés. Meg sem közelíti az első részt, csupán annyit tudtak kipréselni magukból hogy előszedték azokat a poénoka amik működtek az első részben. sak hát harmadjára már az sem üt, inkább fárasztó. A szereplők is mintha unnák a ba... több»

 
GedyPapa Nézhetetlen  2017. 03. 06.

És erre a részre spóroltam a nézhetetlen jelzőt. Iszonyúan pusztító és helyenként se vicces. Bele kellett volna törődniük, hogy ez már nem üt akkorát és nem muszáj mindenkinek trilógiákat készítenie. Nem elvárás!

 
diumiu   2017. 12. 29.

Amennyire szerettem az első részt, annyira nem szerettem ezt a harmadikat.... Nekem már a második rész is eléggé erőltetett volt, de ez a harmadik rész..... Sajnos nem tudok pozitív dolgokat írni, engem nem győzött meg.

 
harnas1207 Nézhetetlen  2018. 12. 12.

Egy spontán jött mozizás hozta meg életem talán legrosszabb mozis élményét. Végig szenvedtem ezt a förmedvényt. Többet is írhatnék, de csak szitkozódás lenne.

Galéria (28)

Videók (1)

A film összbevétele 362 000 072 dollár volt (imdb.com).

 

A film forgatása előtt sorban álltak a Vegas-i kaszinó tulajdonosok, hogy náluk forgasson a stáb, hisz az a kaszinónak is jó marketing.

(dailyfilmsan )
 

Ebben a részben a szereplőket nem a lerészegedés viszi a kalandok folyamán át, hanem egy mellékszereplő irányítja a szálakat.

(dailyfilmsan )
 

A rendező, Todd Phillips ismét Mr. Creepy szerepében tűnik a motelszobai jelenetben.

(hp )
 

Bradley Cooper, Ed Helms és Zach Galifianakis fejenként több mint 15 millió dollárt kerestek a filmmel.

(hp )
 

Sean Penn és Robert Downey Jr. is esélyes volt Marshall szerepére, melyet végül John Goodman kapott meg.

(hp )
 

A Másnaposok III. minden idők második legjobban nyitó korhatáros komédiája. Csak a franchise korábbi része, a Másnaposok 2. (2011) előzi meg.

(hp )
 

Ez a trilógia egyetlen része, melyben nem szerepel Mike Tyson.

(hp )