Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
64

Másnaposok 3 (2013)

The Hangover Part III
Filmadatlap
 
30
Szereplők
55
Vélemények
28
Képek
1
Videók
Másnaposok 3
 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

legújabb vélemény

Egyszernézős, átlagoska lett ez a film. Nemtudom hány bőrt akarnak még lehúzni a filmről. Unalmas és erőltetett poénok nagy részben. A történet is elég átlagoska lett sajnos.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Az első rész valamivel jobb volt, de a második rész abszolút rossz irányba vitte el a trilógiát, majd a végére visszatértek a helyes útra és sikerült egy jó vígjátékot hozniuk.


 
indingo   2018. 01. 30.

A készítők érezték, hogy témában kell némi változtatás, de nem lett nagy durranás a film. Sok minden nem történt benne és annyira vicces sem volt, mint a korábbiak.

 
GedyPapa Nézhetetlen  2017. 03. 06.

És erre a részre spóroltam a nézhetetlen jelzőt. Iszonyúan pusztító és helyenként se vicces. Bele kellett volna törődniük, hogy ez már nem üt akkorát és nem muszáj mindenkinek trilógiákat készítenie. Nem elvárás!

 
dailyfilmsan   2019. 01. 19.

Gyenge volt ez nem is kérdés. Meg sem közelíti az első részt, csupán annyit tudtak kipréselni magukból hogy előszedték azokat a poénoka amik működtek az első részben. sak hát harmadjára már az sem üt, inkább fárasztó. A szereplők is mintha unnák a banánt. Nem igazán tűnt úgy mintha ott akartak volna lenni és eljátszani 3. alkalommal is Phil, Stu, és Doug szerepét.

A film összbevétele 362 000 072 dollár volt (imdb.com).

 

A film forgatása előtt sorban álltak a Vegas-i kaszinó tulajdonosok, hogy náluk forgasson a stáb, hisz az a kaszinónak is jó marketing.

(dailyfilmsan )
 

Ebben a részben a szereplőket nem a lerészegedés viszi a kalandok folyamán át, hanem egy mellékszereplő irányítja a szálakat.

(dailyfilmsan )
 

A rendező, Todd Phillips ismét Mr. Creepy szerepében tűnik a motelszobai jelenetben.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.