Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
63

Austin Powers - Aranyszerszám (2002)

Austin Powers in Goldmember
Filmadatlap
 
31
Szereplők
5
Vélemények
16
Képek
2
Videók
 
casual   2019. 09. 22.

legújabb vélemény

Hát igen, valakinek vagy nagyon bejön, vagy nagyon nem. Nekem az előbbi :)

 
Norbert93   2019. 07. 13.

Mindig is érthetetlen volt számomra a film elsöprő sikere és a filmet övező rajongás. Számomra egy már túlzottan idétlen, inkább fárasztó, mint humoros paródia. A paródia nehéz műfaj, sokaknak beletörik a bicskája, s ezt a filmet is ebbe a kategóriába tudnám sorolni, ellenben a film a mai napig népszerű. Az Austin Powers filmek vagy nagyon tetszenek az embernek vagy nagyon nem. Nincs középút. Engem nem nyert, így az utóbbi tábor álláspontját tudom képviselni. Részemről (mint fentebb is írtam) idétlen, fárasztó, unalmas és egyáltalán nem humoros.


 
MMcFly2015   2017. 07. 04.

Sikeres filmnek bizonyult Amerikában, ha ilyen neves színészek is csatlakoztak a harmadik részhez. Számomra ennyi volt az érdekes a filmben. A poénok csak az első két film sikeres jeleneteit ismétli. A filmben még ezt az állítást is megpróbálták elsütni, mint poént, tehát önkritika jutott a filmbe. Kb. a Gálvölgyi show utolsó részei voltak ennyire vérszegények, mikor az volt a poén, hogy a jelenet végén nincs poén... Kár volt idáig elnyújtani a szériát. Mike Myers négyes szerepe se tett jót. A címszereplő, és a főgonosz mellé kellett még két, több mint idegesítő karakter, amin még a nagyszerű Józsa Imre - mint szinkron hang - se tudott segíteni. Aki hozzám hasonlóan még csak most ismerkedett a A. Powers trilógiával, felejtse el az utolsó két részt, mert csak elrontja az első rész sikerét.

 
Turro   2016. 04. 01.

Ezt már gondolom sokan elmondták előtte, hogy az Austin Powers filmek pont olyanok, hogy vagy nagyon bejönnek, vagy nagyon nem. Számomra ez az idétlenkedés nem túl megnyerő, de közben azért azokat is meg tudom érteni, akik rajonganak Austin Powers bizarra figurájáért, Kicsi Énért vagy Dr. Genyáért. Viszont nekem még így is csak egy közepes és felejthető komédia maradt.

 
tomvétsz   2016. 02. 02.

Végre egy folytatás, ami fel tud érni az előző két rész színvonalához, sőt, az én szemembe túl is lépett azokon. Mike Myers viccesebb mint valaha, és kimondottan örülök, hogy - igaz, egyre ritkábban - továbbra is vannak még jó paródiafilmek.

A film összbevétele 296 655 431 dollár volt (imdb.com).

 

Mike Myers a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Beyoncé Knowles a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Mike Myers olyan szemüveget álmodott meg Austin Powersnek, mint amilyet Michael Caine viselt az Az Ipcress ügyiratban (1965). Cain megtalálta az eredeti szemüveget (UK Optical - Teviot 74), ezt viselte a forgatás során.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.