Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
59%

Austin Powers - Aranyszerszám (2002)

Austin Powers in Goldmember
Filmadatlap
 
31
Szereplők
5
Vélemények
16
Képek
2
Videók

Galéria (16)

Videók (2)

 
casual   2019. 09. 22.

legújabb vélemény

0

Hát igen, valakinek vagy nagyon bejön, vagy nagyon nem. Nekem az előbbi :)

 
Norbert93   2019. 07. 13.

0

Mindig is érthetetlen volt számomra a film elsöprő sikere és a filmet övező rajongás. Számomra egy már túlzottan idétlen, inkább fárasztó, mint humoros paródia. A paródia nehéz műfaj, sokaknak beletörik a bicskája, s ezt a filmet is ebbe a kategóriá... több»

 
MMcFly2015   2017. 07. 04.

0

Sikeres filmnek bizonyult Amerikában, ha ilyen neves színészek is csatlakoztak a harmadik részhez. Számomra ennyi volt az érdekes a filmben. A poénok csak az első két film sikeres jeleneteit ismétli. A filmben még ezt az állítást is megpróbálták elsü... több»

 
Turro   2016. 04. 01.

0

Ezt már gondolom sokan elmondták előtte, hogy az Austin Powers filmek pont olyanok, hogy vagy nagyon bejönnek, vagy nagyon nem. Számomra ez az idétlenkedés nem túl megnyerő, de közben azért azokat is meg tudom érteni, akik rajonganak Austin Powers bi... több»

 
tomvétsz   2016. 02. 02.

0

Végre egy folytatás, ami fel tud érni az előző két rész színvonalához, sőt, az én szemembe túl is lépett azokon. Mike Myers viccesebb mint valaha, és kimondottan örülök, hogy - igaz, egyre ritkábban - továbbra is vannak még jó paródiafilmek.

A film összbevétele 296 655 431 dollár volt (imdb.com).

 

Mike Myers a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Beyoncé Knowles a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Mike Myers olyan szemüveget álmodott meg Austin Powersnek, mint amilyet Michael Caine viselt az Az Ipcress ügyiratban (1965). Cain megtalálta az eredeti szemüveget (UK Optical - Teviot 74), ezt viselte a forgatás során.

(hp)
 

A két veterán brit színész, Michael York és Michael Caine egyenként több mint száz filmben játszottak már, azonban az Austin Powers - Aranyszerszám forgatásán dolgoztak együtt először.

(hp)
 

Dr. Genya macskája, Kand úr ezúttal nem tűnik fel a filmben.

(hp)