Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84

Ace Ventura: Hív a természet (1995)

Ace Ventura: When Nature Calls
Filmadatlap
 
27
Szereplők
36
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
NGN   2020. 01. 17.

legújabb vélemény

Még mindig ugyanolyan idióta Carrey, de a jó értelemben. Kivételesen sikerült az első rész színvonalát hozni, sőt lehet még elmebetegebb lett, főleg ami Venturát illeti. Pompás!

 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

Iszonyat vicces Jim Carrey nagyon jól játszik ebben a filmben és mindkét rész egyformán jó. Ajánlani tudom, igazi kikapcsolódás.


 
indingo   2017. 07. 02.

Jim Carrey ismét lubickol a szerepben. Az első részhez viszonyítva talán még jobb lett. Érdekes történet, rengeteg humorral nem lehet kibírni fapofával.

 
Deku   2017. 07. 11.

Ez még mindig egy fajta eredeti és szórakoztató vígjáték. Pont olyan jól teljesített mint elődje. Egyszerűen nem lehet betelni vele. Nagyon egyedi humora van Jim-nek.

 
SethFranco   2017. 09. 30.

Üzenném azoknak, akiknek ez a film nem tetszik: nem kell komolyan venni, nem kell sokat várni, csak annyit, hogy egy jót nevessen az ember. Ha nem tudsz így hozzáállni, meg se próbáld megnézni. Viszont ha erre készen vagyunk, telitalálat lesz Jim Carrey óriási alakítása. Véleményem szerint sokkal jobban sikerült, mint az első része, sokkal szórakoztatóbb. Jim Carrey önmaga elviszi az egész showt, ahogy az tőle várható, szerintem ebben a filmben éli ki leginkább ezt az énjét. Fel kell készülnünk, hogy bármely pillanatban váratlanul kitörhet belőlünk a nevetés, a legabszurdabb helyzetek miatt. Nem szeretnék lelőni semmi poént, aki kedvet érez, feltétlenül nézze meg, ha lehet, ne is csak egyszer.

 
Thibo84   2019. 03. 25.

Az első részhez képest itt van pár jelenet, ami kissé gyerekesnek tűnik, és olyan is, amiben más filmeket parodizálnak , de ugyanakkor ezt is telirakták rengeteg poénnal, ami megdolgoztatja a rekeszizmokat, és amiket az emberek szintén előszeretettel idéznek. Jim Carrey hozza a formáját.

 
hszpp   2017. 02. 05.

Hozta a megszokott színvonalat. Ugyanolyan jo poenokkal, s szineszekkel:) minden évben megnézem ezt a reszt is, mert megunhatatlan számomra.

A film összbevétele 212 385 533 dollár volt (imdb.com).

 

Annak ellenére, hogy Jim Carrey csak a szerződéses kötelezettség miatt forgatta le ezt a filmet, a stúdió megkísérelte rábeszélni, hogy több filmben is eljátssza Ace Venturát, ám a színész elutasította a felkérést.

(Thibo84)
 

Jim Carrey, miután ezt a filmet leforgatta, rájött, hogy nem akarja egész életére az Ace Ventura filmek iránt elkötelezni magát. Steve Oedekerk író/rendező ugyanúgy érezte magát, és más projektekre fókuszált.

(Thibo84)
 

Jim Carrey a forgatás alatt sokat betegeskedett, ami hatással volt Simon Callow szerződésére, ami lejárt, mielőtt befejezhették volna a forgatást. A színésznek más munkája miatt Londonba kellett mennie. A készítők azt javasolták, hogy rendszeresen repüljön vissza első osztályon, ám Callow rájött, hogy a termelők levonják a repülőjegyeinek költségeit a teljes béréből, ezért szinte semmit sem dolgozott.

(Thibo84)
 

Jeff Daniels szerint Jim Carrey elmagyarázta neki, hogy miért nem szerette a folytatást. Nem tetszett neki, hogy "Ace fél a denevérektől". Még a rendezővel is harcolt a forgatókönyv megváltoztatása miatt, hogy Ace csak allergiás legyen a denevérekre.

(Thibo84)
 

A forgatókönyv szerint Afrikában játszódik a történet, de a filmet Dél-Karolina államban, Charlestonban forgatták.

(LionelMessi10)
 

Ace frizurája hasonló Jimmy Neutronéhoz, aki egy Steve Oedekerk által kreált fajzfilmfigura.

(Miska bácsi)
 

A vezetés közben elhangzó Chitty Chitty Bang Bang dal Jim Carrey improvizációja volt, mert elfelejtette a szövegét.

(Miska bácsi)
 

A kezdőjelenet a Cliffhanger kezdőjelenetének paródiája.

(HETEDIK )
 

A film költségvetésének kb. 70%-a Carrey gázsija.

(SethFranco)
 

Jim Carrey a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díját.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.