Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69

Hogyan rohanj a veszTEDbe (2014)

A Million Ways to Die in the West
Filmadatlap
 
30
Szereplők
49
Vélemények
48
Képek
12
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

Bírom MacFarlane stílusát, már csak a Family Guy miatt is. Ez a filmje nem sikerült valami fényesre, de a parádés szereposztásnak hála nem lehetett rajta unatkozni.

 
indingo   2017. 04. 18.

Összességében nem volt rossz, bár borzasztóan nehezen indult be, utána viszont egész jó lett a története. Seth MacFarlane egy zseni, ezt minden Famity Guyos tudja.


 
Deku   2017. 11. 20.

Hatalmas alkotás, én nagyon szerettem főleg a zenei része miatt mert remek hangulatot teremtett. Imádom a filmeket de az amit itt ez leművelt a legjobbak között is csak ritka az ilyen. Ezt pedig kifogni szinte lehetetlen és felbecsülhetetlen.

 
Orosz István   2017. 08. 02.

Nekem nagyon tetszett, ez a vadnyugati vígjáték, néhol alapári, de ez a legjobb benne. Tökéletesen kiparodizálja az akkori vadnyugati társadalmat. Csak ajánlani tudom.

 
GedyPapa   2017. 03. 05.

66% ?? A maga nemében kiváló alkotást hoztak össze. Nekem nagyon tetszett és végignevettem. És sokkal inkább a szituációs poénokon. Az altestiek is ültek több esetben, hiszen nem öncélúak, hanem az adott helyzethez illőek voltak. Szerintem egy nagyon alulreprezentált kiváló film!

Charlize Theron
Sarah Silverman
Charlize Theron
Seth MacFarlane

A film összbevétele 87 189 756 dollár volt (imdb.com).

 

Giovanni Ribisi pontosan ugyanúgy táncol, mint a Ted című filmben.

(Fekete)
 

A film készítői pár pillanat erejéig megidézik "Az üldözők" című klasszikust is.

(phanzetomox)
 

A kocsmában Ryan Reynolds is feltűnik, és Liam Neeson karaktere lövi le.

(phanzetomox)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.