Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
69

Hogyan rohanj a veszTEDbe (2014)

A Million Ways to Die in the West
Filmadatlap
 
30
Szereplők
50
Vélemények
48
Képek
3
Videók
 
Artemisia   2020. 06. 14.

legújabb vélemény

Hamisítatlan Seth MacFarlane produkció

Egy őrült, kaotikus vígjáték, melyet átitat a hamisítatlan, csípős, vitriolos, MacFarlane-i fekete humor. A Family Guy és az Amerikai fater atyja ezúttal nemcsak forgatókönyvet írt, nemcsak a hangját adta, hanem személyesen is tiszteletét tette a főszerepben. Ennek köszönhetően pedig az egész filmen – a poénoktól és párbeszédektől kezdve a helyzetkomikumokig és karakterekig – rajta van Seth MacFarlane kézjegye. A film humora az ő eddigi munkássága során kikristályosodott jellegzetes stílust képviseli; pofátlanul vicces, gátlástalanul tahó, zseniálisan polgárpukkasztó, végtelenül szórakoztató. Van bőséggel explicit trágár, alpári és bizarr elem is, de ezek összessége és az ezekkel való eszelős zsonglőrködés teszi olyan brutálisan naggyá MacFarlane műveit. Az ő világában semmit sem kell komolyan venni, ahogy maguk a karakterek sem vesznek komolyan semmit, ugyanis rendre kifigurázzák önmagukat és az egész filmet (az eredeti cím is erre utal), sőt, maga MacFarlane az, aki Albert szerepében jól bemutat a saját világának. A kabaréba illőn bolondos és zseniálisan szórakoztató történet másik alapkövei az állandó poénok mellett a karakterek. Szintén MacFarlane-i vonás, hogy mindegyik kicsit a saját világában él, és egyszerre agyzsibbasztó és fergeteges helyzeteket szül, ha találkoznak a képernyőn egy alternatív világban. A színészek pedig egytől-egyig remekeltek, mindenki óriásit a... több»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

Bírom MacFarlane stílusát, már csak a Family Guy miatt is. Ez a filmje nem sikerült valami fényesre, de a parádés szereposztásnak hála nem lehetett rajta unatkozni.


 
indingo   2017. 04. 18.

Összességében nem volt rossz, bár borzasztóan nehezen indult be, utána viszont egész jó lett a története. Seth MacFarlane egy zseni, ezt minden Famity Guyos tudja.

 
Deku   2017. 11. 20.

Hatalmas alkotás, én nagyon szerettem főleg a zenei része miatt mert remek hangulatot teremtett. Imádom a filmeket de az amit itt ez leművelt a legjobbak között is csak ritka az ilyen. Ezt pedig kifogni szinte lehetetlen és felbecsülhetetlen.

 
Orosz István   2017. 08. 02.

Nekem nagyon tetszett, ez a vadnyugati vígjáték, néhol alapári, de ez a legjobb benne. Tökéletesen kiparodizálja az akkori vadnyugati társadalmat. Csak ajánlani tudom.

 
GedyPapa   2017. 03. 05.

66% ?? A maga nemében kiváló alkotást hoztak össze. Nekem nagyon tetszett és végignevettem. És sokkal inkább a szituációs poénokon. Az altestiek is ültek több esetben, hiszen nem öncélúak, hanem az adott helyzethez illőek voltak. Szerintem egy nagyon alulreprezentált kiváló film!

 
ZeroHero   2015. 05. 14.

A film 7/10, nekem azért tetszett. Charlize nagyon sokat dob rajta, az igaz. 39 éves, de simán letagadhat 10 évet, komolyan mondom elképesztően szép nő, miatta érdemes volt megnéznem! Igazán tehetséges, bájos és nagyon szép.

Charlize Theron
Sarah Silverman
Charlize Theron
Seth MacFarlane

A film összbevétele 87 189 756 dollár volt (imdb.com).

 

Giovanni Ribisi pontosan ugyanúgy táncol, mint a Ted című filmben.

(Fekete)
 

A film készítői pár pillanat erejéig megidézik "Az üldözők" című klasszikust is.

(phanzetomox)
 

A kocsmában Ryan Reynolds is feltűnik, és Liam Neeson karaktere lövi le.

(phanzetomox)
 

A film összesen 4 arany málna jelölést kapott.

(phanzetomox)
 

A filmben utalnak Az üldözők című filmre.

(mamiéstöti2)
 

Bill Maher cameozik egyet a filmben.

(mamiéstöti2)
 

Kaley Cuoco cameozik egyet a filmben.

(mamiéstöti2)
 

Mikor Albert az indiánokkal beszél, akkor a következőket is mondja: " Mi La Ku Nis,Mi La Ku Nis", ami utalás Mila Kunis színésznőre, akivel MAcFarlane már a Family Guy-ban és a Ted-ben is dolgozott együtt.

(ZeroHero)
 

Liam Neeson azzal a feltétellel vállalta el Clinch Leatherwood szerepét, ha használhatja ír akcentusát. Seth MacFarlane örömmel bólintott rá a dologra.

(hp)
 

Charlize Theronnak parókát kellett viselnie, ugyanis a Mad Max: A harag útja (2015) kedvéért kopaszra borotváltatta a fejét.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.