Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
69%

Hogyan rohanj a veszTEDbe (2014)

A Million Ways to Die in the West
Filmadatlap
 
30
Szereplők
49
Vélemények
48
Képek
3
Videók
 
Artemisia   2020. 06. 14.

legújabb vélemény

3
Hamisítatlan Seth MacFarlane produkció

Egy őrült, kaotikus vígjáték, melyet átitat a hamisítatlan, csípős, vitriolos, MacFarlane-i fekete humor. A Family Guy és az Amerikai fater atyja ezúttal nemcsak forgatókönyvet írt, nemcsak a hangját adta, hanem személyesen is tiszteletét tette a fő... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

0

Bírom MacFarlane stílusát, már csak a Family Guy miatt is. Ez a filmje nem sikerült valami fényesre, de a parádés szereposztásnak hála nem lehetett rajta unatkozni.


 
indingo   2017. 04. 18.

0

Összességében nem volt rossz, bár borzasztóan nehezen indult be, utána viszont egész jó lett a története. Seth MacFarlane egy zseni, ezt minden Famity Guyos tudja.

 
Deku   2017. 11. 20.

0

Hatalmas alkotás, én nagyon szerettem főleg a zenei része miatt mert remek hangulatot teremtett. Imádom a filmeket de az amit itt ez leművelt a legjobbak között is csak ritka az ilyen. Ezt pedig kifogni szinte lehetetlen és felbecsülhetetlen.

 
Orosz István   2017. 08. 02.

0

Nekem nagyon tetszett, ez a vadnyugati vígjáték, néhol alapári, de ez a legjobb benne. Tökéletesen kiparodizálja az akkori vadnyugati társadalmat. Csak ajánlani tudom.

 
GedyPapa   2017. 03. 05.

0

66% ?? A maga nemében kiváló alkotást hoztak össze. Nekem nagyon tetszett és végignevettem. És sokkal inkább a szituációs poénokon. Az altestiek is ültek több esetben, hiszen nem öncélúak, hanem az adott helyzethez illőek voltak. Szerintem egy nagyon alulreprezentált kiváló film!

 
ZeroHero   2015. 05. 14.

0

A film 7/10, nekem azért tetszett. Charlize nagyon sokat dob rajta, az igaz. 39 éves, de simán letagadhat 10 évet, komolyan mondom elképesztően szép nő, miatta érdemes volt megnéznem! Igazán tehetséges, bájos és nagyon szép.

Galéria (48)

Charlize Theron
Sarah Silverman
Charlize Theron
Seth MacFarlane

Videók (3)

A film összbevétele 87 189 756 dollár volt (imdb.com).

 

Giovanni Ribisi pontosan ugyanúgy táncol, mint a Ted című filmben.

(Fekete)
 

A film készítői pár pillanat erejéig megidézik "Az üldözők" című klasszikust is.

(phanzetomox)
 

A kocsmában Ryan Reynolds is feltűnik, és Liam Neeson karaktere lövi le.

(phanzetomox)
 

A film összesen 4 arany málna jelölést kapott.

(phanzetomox)
 

A filmben utalnak Az üldözők című filmre.

(mamiéstöti2)
 

Bill Maher cameozik egyet a filmben.

(mamiéstöti2)
 

Kaley Cuoco cameozik egyet a filmben.

(mamiéstöti2)
 

Mikor Albert az indiánokkal beszél, akkor a következőket is mondja: " Mi La Ku Nis,Mi La Ku Nis", ami utalás Mila Kunis színésznőre, akivel MAcFarlane már a Family Guy-ban és a Ted-ben is dolgozott együtt.

(ZeroHero)
 

Liam Neeson azzal a feltétellel vállalta el Clinch Leatherwood szerepét, ha használhatja ír akcentusát. Seth MacFarlane örömmel bólintott rá a dologra.

(hp)
 

Charlize Theronnak parókát kellett viselnie, ugyanis a Mad Max: A harag útja (2015) kedvéért kopaszra borotváltatta a fejét.

(hp)