Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
64
Filmadatlap
 
32
Szereplők
9
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
Lonka   2017. 07. 30.

legújabb vélemény

Steve Carell karakterét elég egyedire írták meg és mindent kihozott belőle, amit lehetett. Néhol picit átestek a ló túloldalára és idegesítő volt a figura, de ettől eltekintve tetszett a film.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Nagyon humoros vígjáték, néhol intelligens humorral is találkozhatunk, ami manapság elég ritka, vannak benne unalmas részek is, összességében nézhető


 
indingo   2017. 04. 10.

Szürreális film, picit beteg, de kedvelhető. A magyar címet felolvasva azért felszisszen a néző. A karaktereket jól hozzák, a művész palitól meg lehetett ijedni.

 
Szilonka   2017. 05. 23.

Külön műfaj a film. Összességében nem rossz, rendkívül fura a humora, de mindenképpen kedvelhető.

 
gihera81   2015. 11. 10.

Kedves vígjáték, a legtöbbször inkább aranyos poénokkal, ami viszont nem teljesít sajnos egyenletesen: Steve Carell karaktere időnként a vicces helyett az idegesítő címkét aggatja magára és legszívesebben mi is ugyanúgy megfojtanánk őt egy kanál vízben, mint Paul Rudd.

A film összbevétele 86 855 739 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg a főszereplők Steve Martin és Bill Murray lettek volna.

(kázsé)
 

Az egyik jelenetben Barry összetéveszti Nelson Mandela-t Morgan Freemannel. Morgan Freeman ténylegesen eljátszotta Nelson Mandela szerepét.

(kázsé)
 

Egy korai terv szerint Sacha Baron Cohen játszotta volna a főszerepet.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.