Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Bob   2016. 08. 31.

legújabb vélemény

Nagyon vártam, hogy végre leszinkronizálják ezt a filmet. Sajnos, ahogy a magyaroktól megszokhattuk, erre is várni kellett több, mint 3 évet. Ez a film annyira idióta és összevisszaság, hogy már jó. :) Aki szereti Will Ferrel-t, azoknak ajánlom.

 
dulkap   2016. 04. 05.

Alapvetően gyenge film, nem túl erős humorral, viszont jó pont, hogy felvállaltan gagyi. A legjobb részek is azok, amikor brutálisan és nyilván direkt módon látszik a mű, festett háttér vagy mű állatok, mű lovaglás. Nem lehet csodálkozni azon, hogy sehol nem volt egy nagy siker és, hogy hozzánk csak most ért el, de kellően pihenten végig lehet nézni.


 
MMcFly2015   2016. 04. 18.

Nem csoda, hogy 3-4 èvig nem is nagyon lehetett erről a filmről hallani. Nagyon bugyuta, nèhol már irritaló. Alapjáraton szeretem Will Ferrelt, de ez a filmje talán a legalja. Nèha egy-kèt mosoly a jeleneteken, de az is inkább azon, hogy fèlelemetesen amatőr. Átcsap sokszor paródiába, sőt abba a kategóriába helytállóbb. De mint az utóbbi èvekben minden paródia, inkább szánalmas.

Génesis Rodríguez
Génesis Rodríguez

A film összbevétele 8 041 667 dollár volt (imdb.com).

 

A film kb. 6 millió dollárból készült, azonban az USA-ban mindössze 5.9 millió dollárt keresett a mozipénztáraknál.

(dulkap)
 

Az esküvői jelenetben látható énekes a Soniat alakító Génesis Rodríguez édesapja, José Luis Rodríguez \'El Puma\'.

(dulkap)
 

A filmet 21 napig forgatták Kaliforniában.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.