60% 42 szavazat
Szex, csajok, Ibiza

Szex, csajok, Ibiza

Pura Vida Ibiza
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
18
Szereplők (18)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
AESB  

FILMINFÓ

Vége az iskolának, és a frissen érettségizett Ben, Felix és Nick számára elérkezett a partik ideje! De amikor Ben nyilvánosan szerelmet akar vallani a csodálatos Carolának, és emiatt kínos helyzetbe kerül, barátaival úgy dönt, hogy munkát vállalnak egy ibizai nyaralószigeten, amely tele van szexuálisan túlfűtött fiúkkal és alulöltözött lányokkal! Ám a napozás, tenger és szex helyett egészen más vár rájuk: munka, munka és még több munka. Fõnökasszonyuk, a szadista Anna minden percben rajtuk tartja a szemét. És miután Ben összefut Carolával és annak DJ barátjával, a fiú úgy érzi, inkább Alcatrazban lenne, mint Ibizán. Még egyéb sorscsapások is sújtják a fiúkat, meg kell birkózniuk… Több

Rendező: Gernot Roll
Ország: Németország
Premier (HU): 2004.08.19.
 
2019.04.29 Norbert93

legújabb vélemény

A német szextémájú vígjátékok mindig hasonlítani akartak az Amerikai pitére, vagy más amerikai tini vígjátékokra, de messze alulmúlták még a gyengébb filmeket is. Inkább kínosak voltak, erőltetettek és gyakorlatilag egyik sem volt vicces. Nos, ez a f... Több

0
 
2017.06.01 jencike1985

Számomra ez a film volt a legjobb a szexxel kapcsolatos filmek közűl. A pénisz pumpás rész az nagyon jó lett. A zenék is helyénvalóak és pörgősek. Szuper film.

0
 
2015.06.16 AESB

Nem egy nagy dobás ez a film. Egyszer meg lehet nézni, elszórakoztatja a nézőt, de újra nem nézném! :) A színészek alakítása sem eget rengető, így marad egy közepes!

0
 
2016.12.19 Buffy

Csak Ibiza miatt néztem meg, kerestem benne a régi helyeket, ahol valamikor én is jártam. Benne voltak.:) Különben az egész egy nagy f..ság, úgy ahogy van.Mint a legtöbb hasonló témájú német film.

0
 
2016.07.05 Domino

Hát ez van. Valamiért biztosan megéri a németeknek ilyen komédiákat forgatni, ha egyszerűen csinálják, mert humorérzékük, az nincsen, vagy ha van is, az engem nem nagyon ér el. Azért meg kell hagyni, volt egykét egész vicces jelenet is, de ez még nem magyarázza meg számomra ezt az anomáliát.

0