Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Project X - A buli elszabadul (2012)

Project X
Filmadatlap
 
27
Szereplők
24
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Videók (1)

 
dailyfilmsan   2021. 07. 01.

legújabb vélemény

0

Egy buli, ami fesztivállá nőtte ki magát. Igazából erről szól a film. Nagyon jó zenék, nagyon jó vágóképek és buli meg buli meg buli. Szinte sóvárogva lehet nézni a filmet és azt kívánjuk bárcsak ott lehetnénk mi is. Persze csak addig míg el nem szabadul a pokol, utána már semmi sem annyira mókás és szórakoztató.

 
indingo   2019. 08. 26.

1

Én amúgy sem vagyok egy nagy buliba járós, talán pont ezért, de sok élvezhető jelenet, beszólás nem volt a filmben, helyenként elég közönséges is.

 
Thibo84   2016. 06. 22.

0

Nehéz és vontatott indulás után, ahogy a buli elindul, úgy a film is egyre inkább felpörög.

 
Deku   2017. 11. 20.

0

Ez az amit én igazán szórakoztató filmnek és minőségi alkotásnak tudok hívni. Elmondhatom, hogy ez a film minden szempontból tökéletes hozott, hatalmas volt a zenei világa, a karaktereket nagyon szépen hozták a színészek.

 
GedyPapa   2017. 03. 14.

0

Azért voltam én ennél jobb házibuliba. Nem tudom, hogy a rendező és a forgatókönyvíró milyen helyeken járt "buli" címszó alatt, de egy igazán élvezhető összejövetel nem ebből áll. Az alapötlet jó, a megvalósítást pedig már milliónyi filmben lelőtték..

 
Norbert93   2019. 07. 23.

0

Konkrétan nem egy házibulis film, hanem egy közel másfél órányi videoklipp fél órányi felvezetéssel. Nyilván ezek alapján nem kell semmilyen cselekményt várni, csak hátradőlni és hallgatni a jól összerakott zenei betéteket és bámulni az atomrészeg, f... több»

 
harnas1207   2018. 12. 20.

0

A különleges képi világa és a bitang erős zenék miatt tényleg jó hangulatú lett a film. Az is nagyon tetszett, hogy nem a megszokott sablonos amerikai pite fíling volt. Bár telis tele volt nagyon túlzott jelenetekkel, én hiányoltam az igazi drámát, h... több»

A film összbevétele 102 731 865 dollár volt (imdb.com).

 

Hogy hihető baráti kötelék alakuljon ki a főszereplők között, Thomas Mannt, Oliver Coopert és Jonathan Daniel Brownt a forgatás előtt több csapatépítőre is elküldték a készítők, többek közt Disneylandbe is.

(dailyfilmsan)
 

Ezt a filmet töltötték le legtöbbször az illegális kalóz oldalakról 2012-ben (több mint 8 millió letöltés).

(kázsé)
 

A filmet öt hét alatt forgatták le.

(kázsé)
 

A film számos felvétele mobiltelefonnal és egyéb mobileszközzel készült. Végül több mint 10 órányi anyag jött össze a folyamatos forgatásnak köszönhetően.

(kázsé)
 

A történet nagyjából az ausztrál Corey Worthington házibuliján alapszik, amin hozzávetőlegesen 500-an vettek részt, és körülbelül 20 000 dollárnyi kárt okoztak.

(kázsé)