3 év után folytatódik a legviccesebb sci-fi sorozat, itt az Orville új előzetese!

A népszerű sci-fi sorozat 3 év után végre folytatódik. Itt a Seth MacFarlane nevével fémjelzett Orville 3. évadának előzetese.

A rajongóknak több mint három évet kellett várniuk a harmadik évada, de hamarosan megérkezik az Orville legújabb szezonja, amit remélhetőleg már a magyarországi Disney+-on nézhetünk majd.

A sorozat első két évadát 2017-ben és 2018/19-ben sugározta az amerikai Fox csatorna, és annak idején egy harmadik évadot is terveztek. De aztán lecsapott a korona-járvány, és a forgatás félbeszakadt, így most már több mint három év telt el a 2. évad fináléjának premierje óta.

Az új szezon a The Orville: New Horizons címet viseli, és 2022. június 2-án jelenik meg az amerikai Hulu streaming szolgáltatáson. A Hulu (a Foxhoz hasonlóan) nagyrészt a Disney tulajdonában van, és a Mickey egeres cég a Hulu filmjeit és sorozatait számos piacon, köztük Németországban is, javarészt a Disney+-on teszi közzé.

A 3. évadra úgy tűnik, sokkal nagyobb költségvetés állt rendelkezésre, így az Orville akciójelenetei és helyszínei vizuálisan még változatosabbak, és jelentősen jobb effektekkel valósultak meg. Az alábbi előzetesnél ezt mi sem bizonyítja jobban.