Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
45
Szereplők
10
Vélemények
44
Képek
Videók
 
fjumer   2019. 11. 26.

legújabb vélemény

a legjobb a fantasztikus sorozatok között

alapmű a sci-fi sorozat kedvelőknek !

 
Deku   2017. 08. 22.

Habár nekem nagy kedvencem Nathan Fillion mert egyedi és szórakoztató a stílusa, mégsem volt átütő siker ez a sorozat. Egyszer elmegy kategória de semmi egyéb.


 
Gigi   2017. 01. 17.

Bevallom, voltak fenntartásaim a filmmel kapcsolatban, így halogattam egy ideig, hogy megnézzem. Sem a sci-fi, sem a western nem az én műfajom, hát még ez a kettő együtt. Egyedül, ami vonzó volt számomra, az Nathan Fillion neve, így rávettem magam, é... több»

 
bambula   2015. 05. 06.

Ha egy icipicit is érdekel a science fiction, akkor muszáj látni! De ha nem, akkor is, eszméletlenül vicces, nagyon szerethető és érdekes karakterekkel, és meg jobb sztorival. Tényleg rejtély mi baja volt ezzel bárkinek is, főleg hogy mekkora kultusza van azóta is!

 
Edii   2015. 09. 16.

River karaktere eszméletlenül idegesítő és unszimpatikus és valahogy a hitelesség hiányzik... És értem én, hogy szerény költségvetésű, de a 26. században egy faasztal van az űrhajó közepén és minden bolygón vadnyugati körülmények uralkodnak...?!

 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

Kiváló futurisztikus sorozat. Nagyon tetszett. Nathan Fillion miatt néztem meg mert nagyon szerettem a játékát már a Castle sorozatban is. Izgalmas scifi jellegű sori a jövőben túlélésről. Kalandos és izgalmas kikapcsolódás volt.

 
gaboca1981   2015. 05. 18.

Az első részt megnéztem, eddig én sem értem, mit esznek annyira rajt. Asylumos színvonal, sablonos, olcsó húzások vannak benn, a képi világtól sem estem hanyatt. Az írók a párbeszédekkel sem tündökölnek. Az alaphelyzet nem derül ki teljesen, annyira ... több»

Gina Torres
Morena Baccarin
Summer Glau
Nathan Fillion
Nathan Fillion
Summer Glau
Nathan Fillion
Gina Torres
Morena Baccarin
Gina Torres
Morena Baccarin
Summer Glau
Nathan Fillion
Nathan Fillion
 

Bármelyik bolygón járjon is, Mal mindenhol ugyanazt a lovat üli meg. A ló neve egyébként Fred.

(hp )
 

Firefly - A szentjánosbogár DVD-jét 2007-ben felküldték a Nemzetközi Űrállomásra.

(hp )
 

A forgatási szünetekben a színészek az űrhajó társalgójában pihentek ahelyett, hogy visszavonultak volna öltözőszobájukba.

(hp )
 

A tiszti és katonai egyenruhák a Csillagközi invázió (1997) forgatásáról maradtak meg. A készítők ezeket használva némileg csökkentei tudták a költségvetést.

(hp )
 

Az űrhajó legénysége eredetileg öt emberből állt volna, melyet a készítők a sorozat fejlesztése során kilencre bővítettek.

(hp )
 

Joss Whedon has said that he was inspired by Michael Shaara's novel "The Killer Angels", which also inspired the film Gettysburg (1993).

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.