Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Firefly - A szentjánosbogár (2002-2003)

Firefly
Filmadatlap
 
45
Szereplők
11
Vélemények
44
Képek
Videók

Galéria (44)

Gina Torres
Morena Baccarin
Summer Glau
Nathan Fillion
Nathan Fillion
Summer Glau
Nathan Fillion
Gina Torres
Morena Baccarin
Gina Torres
Morena Baccarin
Summer Glau
Nathan Fillion
Nathan Fillion
 
hemish   2021. 11. 09.

legújabb vélemény

0
3x próbáltam meg... nem vagyok vele kompatibilis

Imádom a sci-fiket, még az olyan rétegsztorikat is, mint a Dark Matter. Nekem alapesetben mindegy, hogy Alien, Predator, Gravitáció, Star Wars vagy Star Trek, ebből a műfajból minden (is) jöhet. Még Travolta szégyenletes próbálkozását is - nagy nehezen - végignéztem (Háború a Földön), és többször láttam Tom Cruise-tól a Obliviont, nekem tényleg mindegy, csak sci-fi legyen... de ezt a sorozatot egyszerűen... nem ment. 3x próbáltam meg megnézni és 3x aludtam be rajta, fogalmam sincs a sztoriról, de még a karakterekre is alig emlékszem. Ritka az ilyen, hogy ennyire nem tudok mit kezdeni egy olyan sorozattal, ami alapból a kedvenc műfajomban készült, mégsem vagyok vele kompatibilis. Na jó, egy volt, és az a Halálhajó, de az inkább horror. Pedig kedvelem Nathan Filliont.

 
Deku   2017. 08. 22.

0

Habár nekem nagy kedvencem Nathan Fillion mert egyedi és szórakoztató a stílusa, mégsem volt átütő siker ez a sorozat. Egyszer elmegy kategória de semmi egyéb.

 
Gigi   2017. 01. 17.

1

Bevallom, voltak fenntartásaim a filmmel kapcsolatban, így halogattam egy ideig, hogy megnézzem. Sem a sci-fi, sem a western nem az én műfajom, hát még ez a kettő együtt. Egyedül, ami vonzó volt számomra, az Nathan Fillion neve, így rávettem magam, é... több»

 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

0

Kiváló futurisztikus sorozat. Nagyon tetszett. Nathan Fillion miatt néztem meg mert nagyon szerettem a játékát már a Castle sorozatban is. Izgalmas scifi jellegű sori a jövőben túlélésről. Kalandos és izgalmas kikapcsolódás volt.

 
bambula   2015. 05. 06.

1

Ha egy icipicit is érdekel a science fiction, akkor muszáj látni! De ha nem, akkor is, eszméletlenül vicces, nagyon szerethető és érdekes karakterekkel, és meg jobb sztorival. Tényleg rejtély mi baja volt ezzel bárkinek is, főleg hogy mekkora kultusza van azóta is!

 
Robinson76   2021. 05. 22.

0
A futurisztikus western

Viszonylag alacsony költségvetése ellenére egy teljesen vállalható szériáról beszélhetünk, bár látványvilágát elnézve pontosan behatárolható a forgatásának ideje, és ez bizony nem mostanában volt. Ettől függetlenül sokan szívükbe zárták a sorozatot, mert erőssége nem a jövőben játszódó fantasztikus sorozatok látványvilágának maximumra járatása, sokkal inkább hétköznapi, emberi és társadalmi problémák és érzelmek feldolgozása. Mindezt western köntösbe csomagolva, mint egy űrbeli vadnyugaton. Engem nem sikerült meggyőznie...Persze az is lehet, hogy bennem van a hiba, de nálam ez csak átlagos.

 
danaso   2019. 07. 14.

1

Ha még soha nem hallottál a Firefly-ról, azt tanácsolom, minél hamarabb szerezd be DVD-n, mert valami különleges dologról maradtál le. Egy nap alatt be lehet darálni az egész évadot, annyira lendületes és újszerű, de utána tényleg csak az űr marad. V... több»

 

Bármelyik bolygón járjon is, Mal mindenhol ugyanazt a lovat üli meg. A ló neve egyébként Fred.

(hp)
 

Firefly - A szentjánosbogár DVD-jét 2007-ben felküldték a Nemzetközi Űrállomásra.

(hp)
 

A forgatási szünetekben a színészek az űrhajó társalgójában pihentek ahelyett, hogy visszavonultak volna öltözőszobájukba.

(hp)
 

A tiszti és katonai egyenruhák a Csillagközi invázió (1997) forgatásáról maradtak meg. A készítők ezeket használva némileg csökkentei tudták a költségvetést.

(hp)
 

Az űrhajó legénysége eredetileg öt emberből állt volna, melyet a készítők a sorozat fejlesztése során kilencre bővítettek.

(hp)