Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
89%

Firefly - A szentjánosbogár (2002-2003)

Firefly
Filmadatlap
 
45
Szereplők
11
Vélemények
44
Képek
Videók

Galéria (44)

Gina Torres
Morena Baccarin
Summer Glau
Nathan Fillion
Nathan Fillion
Summer Glau
Nathan Fillion
Gina Torres
Morena Baccarin
Gina Torres
Morena Baccarin
Summer Glau
Nathan Fillion
Nathan Fillion
 
Robinson76   2021. 05. 22.

legújabb vélemény

0
A futurisztikus western

Viszonylag alacsony költségvetése ellenére egy teljesen vállalható szériáról beszélhetünk, bár látványvilágát elnézve pontosan behatárolható a forgatásának ideje, és ez bizony nem mostanában volt. Ettől függetlenül sokan szívükbe zárták a sorozatot, mert erőssége nem a jövőben játszódó fantasztikus sorozatok látványvilágának maximumra járatása, sokkal inkább hétköznapi, emberi és társadalmi problémák és érzelmek feldolgozása. Mindezt western köntösbe csomagolva, mint egy űrbeli vadnyugaton. Engem nem sikerült meggyőznie...Persze az is lehet, hogy bennem van a hiba, de nálam ez csak átlagos.

 
Deku   2017. 08. 22.

0

Habár nekem nagy kedvencem Nathan Fillion mert egyedi és szórakoztató a stílusa, mégsem volt átütő siker ez a sorozat. Egyszer elmegy kategória de semmi egyéb.

 
Gigi   2017. 01. 17.

1

Bevallom, voltak fenntartásaim a filmmel kapcsolatban, így halogattam egy ideig, hogy megnézzem. Sem a sci-fi, sem a western nem az én műfajom, hát még ez a kettő együtt. Egyedül, ami vonzó volt számomra, az Nathan Fillion neve, így rávettem magam, é... több»

 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

0

Kiváló futurisztikus sorozat. Nagyon tetszett. Nathan Fillion miatt néztem meg mert nagyon szerettem a játékát már a Castle sorozatban is. Izgalmas scifi jellegű sori a jövőben túlélésről. Kalandos és izgalmas kikapcsolódás volt.

 
bambula   2015. 05. 06.

1

Ha egy icipicit is érdekel a science fiction, akkor muszáj látni! De ha nem, akkor is, eszméletlenül vicces, nagyon szerethető és érdekes karakterekkel, és meg jobb sztorival. Tényleg rejtély mi baja volt ezzel bárkinek is, főleg hogy mekkora kultusza van azóta is!

 
Edii   2015. 09. 16.

0

River karaktere eszméletlenül idegesítő és unszimpatikus és valahogy a hitelesség hiányzik... És értem én, hogy szerény költségvetésű, de a 26. században egy faasztal van az űrhajó közepén és minden bolygón vadnyugati körülmények uralkodnak...?!

 
gaboca1981   2015. 05. 18.

0

Az első részt megnéztem, eddig én sem értem, mit esznek annyira rajt. Asylumos színvonal, sablonos, olcsó húzások vannak benn, a képi világtól sem estem hanyatt. Az írók a párbeszédekkel sem tündökölnek. Az alaphelyzet nem derül ki teljesen, annyira ... több»

 

Bármelyik bolygón járjon is, Mal mindenhol ugyanazt a lovat üli meg. A ló neve egyébként Fred.

(hp)
 

Firefly - A szentjánosbogár DVD-jét 2007-ben felküldték a Nemzetközi Űrállomásra.

(hp)
 

A forgatási szünetekben a színészek az űrhajó társalgójában pihentek ahelyett, hogy visszavonultak volna öltözőszobájukba.

(hp)
 

A tiszti és katonai egyenruhák a Csillagközi invázió (1997) forgatásáról maradtak meg. A készítők ezeket használva némileg csökkentei tudták a költségvetést.

(hp)
 

Az űrhajó legénysége eredetileg öt emberből állt volna, melyet a készítők a sorozat fejlesztése során kilencre bővítettek.

(hp)