Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
45
Szereplők
11
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
fjumer   2019. 11. 26.

legújabb vélemény

a legjobb a fantasztikus sorozatok között

alapmű a sci-fi sorozat kedvelőknek !

 
Deku   2017. 08. 22.

Habár nekem nagy kedvencem Nathan Fillion mert egyedi és szórakoztató a stílusa, mégsem volt átütő siker ez a sorozat. Egyszer elmegy kategória de semmi egyéb.


 
Gigi   2017. 01. 17.

Bevallom, voltak fenntartásaim a filmmel kapcsolatban, így halogattam egy ideig, hogy megnézzem. Sem a sci-fi, sem a western nem az én műfajom, hát még ez a kettő együtt. Egyedül, ami vonzó volt számomra, az Nathan Fillion neve, így rávettem magam, és megnéztem. Nagyon-nagyon jó döntés volt, imádtam a sorozat minden percét. Szórakoztató, humoros, még némi izgalom is vegyül bele, a karakterek zseniálisak. Nem értem, miért csak 1 évadot ért meg, nagy kár érte.

 
Edii   2015. 09. 16.

River karaktere eszméletlenül idegesítő és unszimpatikus és valahogy a hitelesség hiányzik... És értem én, hogy szerény költségvetésű, de a 26. században egy faasztal van az űrhajó közepén és minden bolygón vadnyugati körülmények uralkodnak...?!

 
bambula   2015. 05. 06.

Ha egy icipicit is érdekel a science fiction, akkor muszáj látni! De ha nem, akkor is, eszméletlenül vicces, nagyon szerethető és érdekes karakterekkel, és meg jobb sztorival. Tényleg rejtély mi baja volt ezzel bárkinek is, főleg hogy mekkora kultusza van azóta is!

Gina Torres
Morena Baccarin
Summer Glau
Nathan Fillion
Nathan Fillion
Summer Glau
Nathan Fillion
Gina Torres
Morena Baccarin
Gina Torres
Morena Baccarin
Summer Glau
Nathan Fillion
Nathan Fillion
 

Bármelyik bolygón járjon is, Mal mindenhol ugyanazt a lovat üli meg. A ló neve egyébként Fred.

(hp)
 

Firefly - A szentjánosbogár DVD-jét 2007-ben felküldték a Nemzetközi Űrállomásra.

(hp)
 

A forgatási szünetekben a színészek az űrhajó társalgójában pihentek ahelyett, hogy visszavonultak volna öltözőszobájukba.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.