Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
75
Filmadatlap
 
25
Szereplők
29
Vélemények
25
Képek
1
Videók
Serenity
 
dailyfilmsan   2019. 02. 06.

legújabb vélemény

Nekem tetszett. A technikához képest mertek nagyot álmodni és megcsinálni. Jó volt látni egy csomó brilliáns sorozat színészt együtt egy filmben. A történet is átgondolt és jól felépített volt igaz eredet történetet nem nagyon láttam vagy hallottam csak hogy nem lehet élni tovább a földön és ennyi ezzel le is zárták ezt a témát. Mindenesetre merem ajánlani aki egy kis Galaxis őrzői és Star Wars keverékre kapható.

 
hsanya182   2016. 04. 22.

A film misztikus scifi hangulatát eltalálták, vannak benne érdekes párbeszédek és jelenetek, de maga a film látványvilága elég gagyira sikerült, inkább egy jó bevált recept alapján kitalált kamaszfilm. 10/4


 
Deku   2017. 09. 13.

Itt most nem kaptam túlzottan maradandó élményeket de azért még nem bántam meg, hogy megnéztem. Erős közepes film. Apróbb hibákkal de még így is vállalható. Nézhető.

 
Filmelemző   2018. 05. 06.

Látványos bugyutaság, ami akkor is inkább "B" kategória, ha az IMDb -n 7,9 pontos (hihetetlen módon). Egész jó színészeket is megnyertek a filmhez, de akkor is gyenge lett. Elvben valamiféle misztikus sci-fi kéne hogy legyen, de inkább csapongó katyvasz sajnos. Pedig a rendező, Josh Whedon készített már jó filmeket is, mint a Sok hűhó semmiért, vagy az Alien 4 (bár ez utóbbit írta és nem rendezte). Ezúttal picit mellényúlt. Mondjuk egy másik forgatókönyvvel több esélye lett volna jobb filmet forgatni. Értékelés: 5,5 / 10 pont, semmiképp sem több.

 
elekm90   2018. 12. 27.

Egyetértek azokkal a kritikákkal miszerint erősen túlpontozott a film (akár ezen az oldalon, akár IMDb-n). A film tele van gagyi, hatásvadász akciójelenetekkel, ráadásul sem a forgatókönyve, sem a látványvilága nem erős. 3/10.

 
szucszoli   2016. 10. 23.

Borzalmas

Az egyik legrosszabb sci-fi ez, amit valaha láttam. Miközben néztem, folyamatosan az a kérdés járt a fejemben, hogy nekem most izgulnom kéne és azonosulnom kéne ezzel a temérdek tucatszerű, jellemtelen színésszel, akiknek szinte minden egyes reakcióját és botcsinálta konfliktushelyzetét már ezerszer láttam és hallottam más filmekben és már 20 éves koromban is a falra másztam az ilyen nagy hálivúdi blocbustereket majmolni akaró filmektől, amik tele vannak vontatott, sablon párbeszédekkel!? Ez a film bizonyos tekintetben egy átlag délutáni szappanopera szintjét döngeti! Nem értem, hogy tudták ezt az űrszemetet ilyen magasra fellőni, hogy helyenként még a cgi animáció is annyira béna, mintha csak a Transmorphers - Az alakváltók című Asylum filmet nézném, amiről én annak idején szentül meg voltam győződve, hogy az a Transformers, csak nem vettem észre, hogy más a címe, így véletlenül töltöttem le és szenvedtem végig.... akárcsak ezt a filmet. kétféle típusú ember tud jól szórakozni ezen a filmen: Vagy az, aki még életében nem látott egyetlen jó sci-fit sem és nincs viszonyítási alapja...vagy ha látott is, akkor azt sem igazán tudta úgy "magáévá tenni", hogy az megfelelően beépült volna a tudatába. Vagy az a valaki tud ezen jól szórakozni, aki már annyi jó és annyi ilyen rossz filmet látott, hogy csak röhögni tud ennek a gagyiságán, amit a rendező olyan szándékkal alkotott meg, hog... több»

 
jake_green Nézhetetlen  2017. 08. 11.

Nem jó ez a film.....van egy kis CGI de ennyi :( Story gyenge, szinészet gyenge> Sajnálom

Summer Glau
Chiwetel Ejiofor
Nectar Rose
David Krumholtz
Nathan Fillion
Summer Glau
Summer Glau
Alan Tudyk
Gina Torres
Nathan Fillion
Sean Maher
Summer Glau
Summer Glau
Adam Baldwin
Jewel Staite
Chiwetel Ejiofor
Nathan Fillion
Adam Baldwin
Summer Glau

A film összbevétele 38 869 464 dollár volt (imdb.com).

 

Az Universal Pictures stúdió 140. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A temetés-jelenetben számos való életből vett szokást láthattunk. Zoë például egy fehér ruhában van, mely a kínai hagyományban a gyász szimbóluma. Mr. Universe, Book, és Wash pedig azt a zsidó szokást elevenítik fel, amikor a gyászolók kis köveket helyeznek el a síron minden látogatás alkalmával.

(BSzabina)
 

Joss Whedon forgatókönyvíró-rendező szerint a legtöbb gondot Simon és River utolsó jelenete okozta. Sean Maher és Summer Glau között a közös forgatások során erős kötelék alakult ki. Sean Maher alakítása annyira meggyőző volt, hogy Summer Glau könnyekbe tört ki valahányszor megpróbálták felvenni a jelenetet.

(BSzabina)
 

Ez az első Universal film, amit HD-DVD formátumban adtak ki.

(BSzabina)
 

Summer Glau három hónapon át intenzíven edzett a harc-koreográfusokkal, mielőtt a forgatás kezdetét vette volna.

(BSzabina)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.