Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
76%

Serenity (2005)

Serenity
Filmadatlap
 
25
Szereplők
29
Vélemények
25
Képek
1
Videók
 
EDUARD98   2019. 07. 09.

legújabb vélemény

0

Ez a film egy gyönyörű érzést kelt benned, majd elvisz egy útra, ahonnét nem térhetsz vissza. Szerintem azok az igazán jó filmek, amit ha megnézel, utána más emberként jössz ki a moziból. És ez egy ilyen film. Egy olyan utat jártam be vele, hogy azt ... több»

 
hsanya182   2016. 04. 22.

3

A film misztikus scifi hangulatát eltalálták, vannak benne érdekes párbeszédek és jelenetek, de maga a film látványvilága elég gagyira sikerült, inkább egy jó bevált recept alapján kitalált kamaszfilm. 10/4


 
Deku   2017. 09. 13.

0

Itt most nem kaptam túlzottan maradandó élményeket de azért még nem bántam meg, hogy megnéztem. Erős közepes film. Apróbb hibákkal de még így is vállalható. Nézhető.

 
Filmelemző   2018. 05. 06.

1

Látványos bugyutaság, ami akkor is inkább "B" kategória, ha az IMDb -n 7,9 pontos (hihetetlen módon). Egész jó színészeket is megnyertek a filmhez, de akkor is gyenge lett. Elvben valamiféle misztikus sci-fi kéne hogy legyen, de inkább csapongó katyv... több»

 
dailyfilmsan   2019. 02. 06.

0

Nekem tetszett. A technikához képest mertek nagyot álmodni és megcsinálni. Jó volt látni egy csomó brilliáns sorozat színészt együtt egy filmben. A történet is átgondolt és jól felépített volt igaz eredet történetet nem nagyon láttam vagy hallottam c... több»

 
elekm90   2018. 12. 27.

0

Egyetértek azokkal a kritikákkal miszerint erősen túlpontozott a film (akár ezen az oldalon, akár IMDb-n). A film tele van gagyi, hatásvadász akciójelenetekkel, ráadásul sem a forgatókönyve, sem a látványvilága nem erős. 3/10.

 
szucszoli   2016. 10. 23.

0
Borzalmas

Az egyik legrosszabb sci-fi ez, amit valaha láttam. Miközben néztem, folyamatosan az a kérdés járt a fejemben, hogy nekem most izgulnom kéne és azonosulnom kéne ezzel a temérdek tucatszerű, jellemtelen színésszel, akiknek szinte minden egyes reakciój... teljes kritika»

Galéria (25)

Summer Glau
Chiwetel Ejiofor
Nectar Rose
David Krumholtz
Nathan Fillion
Summer Glau
Summer Glau
Alan Tudyk
Gina Torres
Nathan Fillion
Sean Maher
Summer Glau
Summer Glau
Adam Baldwin
Jewel Staite
Chiwetel Ejiofor
Nathan Fillion
Adam Baldwin
Summer Glau

Videók (1)

A film összbevétele 38 869 464 dollár volt (imdb.com).

 

Az Universal Pictures stúdió 140. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A temetés-jelenetben számos való életből vett szokást láthattunk. Zoë például egy fehér ruhában van, mely a kínai hagyományban a gyász szimbóluma. Mr. Universe, Book, és Wash pedig azt a zsidó szokást elevenítik fel, amikor a gyászolók kis köveket helyeznek el a síron minden látogatás alkalmával.

(BSzabina)
 

Joss Whedon forgatókönyvíró-rendező szerint a legtöbb gondot Simon és River utolsó jelenete okozta. Sean Maher és Summer Glau között a közös forgatások során erős kötelék alakult ki. Sean Maher alakítása annyira meggyőző volt, hogy Summer Glau könnyekbe tört ki valahányszor megpróbálták felvenni a jelenetet.

(BSzabina)
 

Ez az első Universal film, amit HD-DVD formátumban adtak ki.

(BSzabina)
 

Summer Glau három hónapon át intenzíven edzett a harc-koreográfusokkal, mielőtt a forgatás kezdetét vette volna.

(BSzabina)