Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
74
Filmadatlap
 
25
Szereplők
30
Vélemények
25
Képek
1
Videók
Serenity
 
hsanya182   2016. 04. 22.

A film misztikus scifi hangulatát eltalálták, vannak benne érdekes párbeszédek és jelenetek, de maga a film látványvilága elég gagyira sikerült, inkább egy jó bevált recept alapján kitalált kamaszfilm. 10/4

 
Deku   2017. 09. 13.

Itt most nem kaptam túlzottan maradandó élményeket de azért még nem bántam meg, hogy megnéztem. Erős közepes film. Apróbb hibákkal de még így is vállalható. Nézhető.


 
dailyfilmsan   2019. 02. 06.

Nekem tetszett. A technikához képest mertek nagyot álmodni és megcsinálni. Jó volt látni egy csomó brilliáns sorozat színészt együtt egy filmben. A történet is átgondolt és jól felépített volt igaz eredet történetet nem nagyon láttam vagy hallottam csak hogy nem lehet élni tovább a földön és ennyi ezzel le is zárták ezt a témát. Mindenesetre merem ajánlani aki egy kis Galaxis őrzői és Star Wars keverékre kapható.

 
Hakker   2019. 02. 06.

Nagyon sajnáltam a Firefly sorozatot. Szerintem egy remek sorozat volt, de ezzel a filmmel kicsit kárpótolták a rajongókat. Igazán frappáns zárása volt a sorozatnak . Ez a film, választ adott minden olyan dologra, ami a sorozat alatt felmerült.

 
Filmelemző   2018. 05. 06.

Látványos bugyutaság, ami akkor is inkább "B" kategória, ha az IMDb -n 7,9 pontos (hihetetlen módon). Egész jó színészeket is megnyertek a filmhez, de akkor is gyenge lett. Elvben valamiféle misztikus sci-fi kéne hogy legyen, de inkább csapongó katyvasz sajnos. Pedig a rendező, Josh Whedon készített már jó filmeket is, mint a Sok hűhó semmiért, vagy az Alien 4 (bár ez utóbbit írta és nem rendezte). Ezúttal picit mellényúlt. Mondjuk egy másik forgatókönyvvel több esélye lett volna jobb filmet forgatni. Értékelés: 5,5 / 10 pont, semmiképp sem több.

Summer Glau
Chiwetel Ejiofor
Nectar Rose
David Krumholtz
Nathan Fillion
Summer Glau
Summer Glau
Alan Tudyk
Gina Torres
Nathan Fillion
Sean Maher
Summer Glau
Summer Glau
Adam Baldwin
Jewel Staite
Chiwetel Ejiofor
Nathan Fillion
Adam Baldwin
Summer Glau

A film összbevétele 38 869 464 dollár volt (imdb.com).

 

Az Universal Pictures stúdió 140. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A temetés-jelenetben számos való életből vett szokást láthattunk. Zoë például egy fehér ruhában van, mely a kínai hagyományban a gyász szimbóluma. Mr. Universe, Book, és Wash pedig azt a zsidó szokást elevenítik fel, amikor a gyászolók kis köveket helyeznek el a síron minden látogatás alkalmával.

(BSzabina)
 

Joss Whedon forgatókönyvíró-rendező szerint a legtöbb gondot Simon és River utolsó jelenete okozta. Sean Maher és Summer Glau között a közös forgatások során erős kötelék alakult ki. Sean Maher alakítása annyira meggyőző volt, hogy Summer Glau könnyekbe tört ki valahányszor megpróbálták felvenni a jelenetet.

(BSzabina)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.