Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
113
Szereplők
7
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Edii   2015. 09. 28.

Nem nagy szám, az egyetlen ok, amiért nem kaszáltam, és néha nekifogok nézni (így is az évad felénél tartok), hogy Vincent nagyon helyes.

 
indingo   2017. 04. 11.

Az első évad tetszett a legjobban. Utána már túlzások következtet és logikátlan lépések. A második, harmadik évad színvonala egyre csak süllyedt, már nem nézem.


 
TomÁcs   2018. 04. 23.

Egy újabb nyomozós történet, amit most felturbóztak egy jóképű vadállattal is. A szokásos szerelmi szál már a legelején beindul. Vannak jó és kevésbé jó részek benne.

 
BlaBlaBla   2016. 02. 23.

Kezdetben tetszett, de utána már nagyon a romantikus szál vette át a szerepet, illetve volt benne egy-két érdekes dolog. Az első évadban csak Vincent volt szörny úgy állították be mintha csak ő lenne, a másodikban meg minden bokorban volt valami nem normális.

 
Greeta   2017. 12. 18.

Szinte izzik a levegő a két főhős között, nem tudom hogy az életben is van-e köztük valami. A szerelmi szál érdekes, sok bonyodalommal. A mutánsos vonal néha picit sok.

Kristin Kreuk
Kristin Kreuk
Kristin Kreuk
Kristin Kreuk
Kristin Kreuk
Kristin Kreuk
Kristin Kreuk
Kristin Kreuk
Kristin Kreuk
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.