Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
113
Szereplők
8
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 09. 03.

legújabb vélemény

Tipikus kis romantikus sorozat egy kis fantasy-s szépség és a szörnyeteges belső vonulattal. Az első pár rész kifejezetten tetszett, de valahogy úgy érződött kezdenek kifogyni sajnos az ötletekből. Utána már nem kötött le sajnos. A színészgárda remek viszont.

 
Edii   2015. 09. 28.

Nem nagy szám, az egyetlen ok, amiért nem kaszáltam, és néha nekifogok nézni (így is az évad felénél tartok), hogy Vincent nagyon helyes.


 
indingo   2017. 04. 11.

Az első évad tetszett a legjobban. Utána már túlzások következtet és logikátlan lépések. A második, harmadik évad színvonala egyre csak süllyedt, már nem nézem.

 
TomÁcs   2018. 04. 23.

Egy újabb nyomozós történet, amit most felturbóztak egy jóképű vadállattal is. A szokásos szerelmi szál már a legelején beindul. Vannak jó és kevésbé jó részek benne.

 
BlaBlaBla   2016. 02. 23.

Kezdetben tetszett, de utána már nagyon a romantikus szál vette át a szerepet, illetve volt benne egy-két érdekes dolog. Az első évadban csak Vincent volt szörny úgy állították be mintha csak ő lenne, a másodikban meg minden bokorban volt valami nem normális.

 
Greeta   2017. 12. 18.

Szinte izzik a levegő a két főhős között, nem tudom hogy az életben is van-e köztük valami. A szerelmi szál érdekes, sok bonyodalommal. A mutánsos vonal néha picit sok.

 
S.Marika   2015. 02. 11.

Nagy csalódás volt a film. Gyerekkoromban ez volt az egyik kedvenc mesém, és jó pár feldolgozást láttam, gondoltam, hogy nosztalgiázom egy kicsit így karácsonykor. De a szépség nem is szép, ráadásul előnytelenül van sminkelve. A szörnyeteg emberbőrbe... több»

Kristin Kreuk
Kristin Kreuk
Kristin Kreuk
Kristin Kreuk
Kristin Kreuk
Kristin Kreuk
Kristin Kreuk
Kristin Kreuk
Kristin Kreuk
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.