Közösség

Vélemény:

76 Kiút

(2022)

Annak a bizonyosnak is van vége...

Hedy0809   2026.08.10 16:29
0

Annak a bizonyosnak is van vége... CSAK a Kiútnak nincs. Jól indult, tetszett, néztem. De sokkos vagyok tőle, hogy nem lehet/nem merünk/nem akarunk befejezni egy sorozatot, amiben már RÉGEN nincs nafta, de azért méééég tekerjük, csavarjuk, forgatjuk a semmit. Új és teljesen vad, és értelmetlen szálakat próbálunk tekerni, HÁTHA van még néző, aki nem harapott eret magán, és még képben van... Mi a jó fenéről szólt az utolsó évad? Megmondom... gyötörjük még őket, hátha belefér egy ötödik... TALÁN addigra kitaláljuk, miről szól a film, mert szerintem a készítők már régen elfelejtették, VAGY nem is tudták soha. Utóbbira tippelnék... menet közben a beszívott meetingeken bedobtak néhány "zseniálisan eredeti" ötletet, és ezt nézhetjük évadok óta. Remélve, hogy talán a nézők tudják, mit néznek, mert a készítőknek tutira lövése nincs. Biztos, hogy nem nézem tovább, teljességgel az idegeimre ment. Nem érdekel, lesz-e kiút, tőlem ott marad az összes, ahol van. Hogyan húzz le a WC-n egy érdekes történetet a pénzért. Köszönjük.