Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86
Filmadatlap
 
15
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
doroffee   2016. 02. 14.

Tipikus kedves magyar '30-as évekbeli film aranyos filmekkel, édes-bájos módon kezelt helyzetkomikummal, édes szerelmi szállal, jópofa karakterekkel. Ajánlom!

 
Edeske   2016. 05. 25.

Igazi klasszikus magyar dráma igazi profi szereplőkkel, akik hitelesen alakítanak. Ötletes és érdekes a történet, profi színészi alakítás, fordulatos cselekmény.


 
Cordelia Bennett   2016. 04. 28.

A régi magyar filmek üdén tiszta, bájos meséje. Egy szegény lány, akit csak csellel tud luxusautójába ültetni a tisztességes szándékú gazdag férfi. Az ellendrukkerek ármánykodása is csak a nézők humorérzékét próbálgatja.

 

Meseautó? Na igen. Hisz a kocsi 20.000 pengőbe fáj, Vera pedig havi 80-at keres, tehát ha nem költene ételre, italra, lakásra, semmire, akkor csupán valamivel több, mint 20 év alatt kereshette volna meg. Pontosan 20 év 8 hónap alatt.

(citizenfour99 )
 

Tolnay Klári a Nógrád megyei Mohorán nőtt fel . Keresztségben a Rózsi nevet kapta Klárivá Gaál Béla, a rendező nemesítette a film előtt!

(Yosihiro )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.