Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
93%

CTRL+ Z (2020-2021)

Control Z
Filmadatlap
 
34
Szereplők
5
Vélemények
55
Képek
3
Videók

Galéria (55)

Videók (3)

 
Robinson76   2020. 12. 21.

legújabb vélemény

0
Egy mexikói extra

Egy jól kitalált történet, ami elkezd pörögni, és nem akar leállni a későbbiekben sem. A sorozat a Z generáció irányíthatóságáról szól, hogy a technológiával annyira összenőtt korcsoportot hogyan tudja befolyásolni egy hacker, aki társai legsötétebb titkait leplezi le. A karakterek hétköznapi fiatalok, de kellően érdekesek tudnak lenni. A sztori nincs agyonbonyolítva, így szórakoztató, könnyen magába szippant, és jól működik úgy, ahogy van.

 
Kanyi   2020. 11. 23.

1

Nagyon pörgős kis sorozat, magával szippantja, aki nézi. A szereplők egyszerűek és szerethetők.

 
Eniq   2020. 09. 10.

0

Jó sorozat nem is gondoltam volna, hogy ennyire megtetszik majd. A sztori jól ki lett találva az elején nem is gondolná az ember, hogy beindulnak majd az események és abba se lehet hagyni a nézését. A színészek is nagyon el lettek találva alig várom, hogy legyen folytatása.

 
Flavo   2020. 05. 29.

0

Egy kicsit nehezen indul be, de atyaég, mennyire pörgős tud lenni a későbbiekben. Noha nincs túlbonyolítva a sztori, szerintem, ettől függetlenül nagyon jól működik. Imádtam a karaktereket, bár némelyikük azért nem túl eredeti, de összességében egy jól kitalált történet.

 
rissa   2020. 05. 28.

0

Általában nem jönnek be az ilyen sztorik, valahogy ritkán tudták hozni ezt a világot a filmekben is a sorozatokban jól. Nagyon fontosnak tartom, ha már a technológia sötét világáról csinálnak filmet, akkor az hiteles legyen, hiszen ez az életünk mind... több»