Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
3
Vélemények
30
Képek
2
Videók
A klikk
 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 03.

Egy egészen különleges hangulatba varázsolja el a nézőt A klikk, amelyet lehet ugyan hasonlítani a Pretty Little Liars-höz, bennem azonban egészen másféle érzéseket keltett, mint a gazdag, bajkeverő, divatbolond csajszik története, akik már-már hihetetlen dolgokba csöppenek bele. Félreértés ne essék, kedvelem a PLL-t, de számomra sokkal valóságosabb cselekménnyel és egyben sokkal valóságosabb karakterekkel operál A klikk. A szereplőválogatás kiválóan sikerült, számomra teljesen ismeretlen színészeket láthatunk a sorozatban, de egyik jobban el van találva, mint a másik. Ügyesen bántak a két párhuzamos idősíkkal is és a múltba való visszatekintésekkel, amelyek baljóslatúan sejtetnek valamit, én azonban nem jöttem rá idő előtt a végkifejletre, így a történet végig élvezetes maradhatott. Érdekes a feminista vonulat, amelyet bemutat: egy gyakornoki program, ami (látszólag) sikeres és karrierista nőket nevel ki, közben pedig már a legeslegelejétől érezzük, hogy valami nincsen rendben, s SPOILER Fay halálával SPOILER már teljesen biztossá válik, hogy valami borzalmas dolog fog kisülni a sztoriból. Nem találtam információt arról, hogy lesz-e 2. évad, bár a záróepizód alapján simán lehet folytatni a történetet. Én kíváncsian várom!

 
Henk   2017. 01. 06.

Fordulatos és izgalmas, ráadásul van egy magába szippantó hangulata. Mindenkinek nagyon tudom ajánlani!


 
TPetty   2017. 01. 03.

Nem egy ötletes sorozat, nem egy megoldást már számtalanszor láttam, úgyhogy ebből a szempontból semmi új a nap alatt. Viszont a karakterek nagyon jól ki vannak találva.

 

A sorozat első évada 6 részes.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.