Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
NA

A Klikk

(Clique)
 
ArpiHajdu és Réci  2017. 10. 03. 18:52

Egy egészen különleges hangulatba varázsolja el a nézőt A klikk, amelyet lehet ugyan hasonlítani a Pretty Little Liars-höz, bennem azonban egészen másféle érzéseket keltett, mint a gazdag, bajkeverő, divatbolond csajszik története, akik már-már hihetetlen dolgokba csöppenek bele. Félreértés ne essék, kedvelem a PLL-t, de számomra sokkal valóságosabb cselekménnyel és egyben sokkal valóságosabb karakterekkel operál A klikk. A szereplőválogatás kiválóan sikerült, számomra teljesen ismeretlen színészeket láthatunk a sorozatban, de egyik jobban el van találva, mint a másik. Ügyesen bántak a két párhuzamos idősíkkal is és a múltba való visszatekintésekkel, amelyek baljóslatúan sejtetnek valamit, én azonban nem jöttem rá idő előtt a végkifejletre, így a történet végig élvezetes maradhatott. Érdekes a feminista vonulat, amelyet bemutat: egy gyakornoki program, ami (látszólag) sikeres és karrierista nőket nevel ki, közben pedig már a legeslegelejétől érezzük, hogy valami nincsen rendben, s SPOILER Fay halálával SPOILER már teljesen biztossá válik, hogy valami borzalmas dolog fog kisülni a sztoriból. Nem találtam információt arról, hogy lesz-e 2. évad, bár a záróepizód alapján simán lehet folytatni a történetet. Én kíváncsian várom!

 
Henk  2017. 01. 06. 05:22

Fordulatos és izgalmas, ráadásul van egy magába szippantó hangulata. Mindenkinek nagyon tudom ajánlani!

 
TPetty  2017. 01. 03. 04:43

Nem egy ötletes sorozat, nem egy megoldást már számtalanszor láttam, úgyhogy ebből a szempontból semmi új a nap alatt. Viszont a karakterek nagyon jól ki vannak találva.

 

A sorozat első évada 6 részes.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.