76% 105 szavazat
Azt hittem, ismerlek

Azt hittem, ismerlek

Pieces of Her
Filmadatlap
13
Vélemények (13)
27
Szereplők (27)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum
indingo  

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

Toni Collette
Jessica Barden
Joe Dempsie
Jessica Barden
Jessica Barden
Jessica Barden
Jessica Barden

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Amikor egy szombat délutáni kirándulás az édesanyjával a bevásárlóközpontban hirtelen erőszakba torkollik, egy sodródó fiatal nő elképzelése anyjáról örökre megváltozik.

(Hupka Adrián)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2021 | Netflix (2022.03.04.)
 
2023.03.26 Török389133

legújabb vélemény

Aki drámát akar nézni, az tehet vele egy próbát, de aki valami mozgalmasabb sorozatra számít, az keressen mást.

0
 
2022.07.13 Emmersson

a nap véleménye

Azt hittem, jó lesz...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Faék egyszerűségű, ám magát rejtélyesnek mutató történet. Sajnos, Karin Slaughter talán leggyengébb regényéből készült e sorozat. Pedig a felütés remek - a lány születésnapján az étteremben egy ámokfutó szerelmi csalódott lelövi a volt barátnőjét, an... Teljes kritika

4
 
2022.03.21 indingo

Mindenki hazudik

Imádom a minisorozatokat, bár ez lehetett volna még minibb. A történet érdekesen indul. A néző elkezdi járatni az agytekervényeket, hogy vajon mi vezethetett ahhoz, amitől hangos a sajtó. Egy nő megvédi lányát egy fegyveres támadótól, sőt nemhogy megvédi, de fél kézzel végez is vele. Szó szerint. Azt sejteni lehetett, hogy valami hatalmas titok, árulás és rejtély van a múltban, amelyre hamarosan fény derül. A részek apránként építkeznek, voltak benne üresjáratok, amelyek komolyabban nem vitték előre a storyt. A karakterek egyes lépéseit sem tartottam túl logikusnak. Kicsit fárasztó volt az amerikai filmekre, sorozatokra jellemző túlzások. Évtizedekig bújkáló szektatag, tanúvédelmi program, kegyetlen édesapa stb. Toni Collette igazi húzónév, nélküle elég hétköznapi sorozat lett volna. A romantikus szál, vagy inkább csak kezdemény, nagyon esetlen és teljesen felesleges volt. A végét tekintve is maradt bennem hiányérzet. A lány további titokra jön rá, illetve a hangfelvételből sem lett semmi. Persze elégett a tűzben. Olyan jobb és ötlet híján elsétálunk a végtelenbe.

5
 
2022.03.09 Dorkateo

Toni Colette nagyszerű alakítást nyújtott a filmben. A film viszont nem volt nagyszerű. A hatodik résznél azt éreztem, hogy elegem van. Már véget kéne érnie a történetnek. Széthúzták, túlmagyarázták a szálakat. Egy idő után idegesítő volt a sok múltb... Több

3
 
2022.03.20 Caravaggio1978

A rendező előző sorozata is tökéletes volt.

Nagyon jó alakítások, abszolút életszerűen alakítják a szerepeket a színészek. Maga a történet is nagyon jól össze lett hozva, nekem legalábbis izgalmas volt, remélem a rendező folytatja a sort, és hoz még hozzánk ilyen jó sorozatokat. Ez a széria egyszerre érződhet zsúfoltnak és kicsit hiányosnak is, de tagadhatatlanul egy lebilincselő, összegezve: izgalmas és fordulatos, köszönhetően erős szereplőgárdájának és a meglepetések végtelen tárházának. A Netflix igencsak változékony színvonalú sorozatai között igencsak az elsők soraiban húzódik ez a történet.

1
 

A sorozat Karin Slaughter regényének adaptációja.Szerző: hp

#1
Tudhattad volna
2020
Hol nézheted: HBO Max
Válaszcsapás
2010
Hol nézheted: HBO Max
CTRL+ Z
2020
Hol nézheted: Netflix
Totál szívás
2008
Hol nézheted: Netflix
Utolsó befutók
2022
Hol nézheted: Apple TV+
Kemény motorosok
2008
Hol nézheted: Disney+
Aranyélet
2015
Hol nézheted: HBO Max
A gesztenyeember
2021
Hol nézheted: Netflix
Feketelista
2013
Hol nézheted: Netflix
Bűnös vágy
2020
Hol nézheted: Netflix
Elit
2018
Hol nézheted: Netflix
Terepen
2009
Hol nézheted: HBO Max