Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Azt hittem, ismerlek (2021)

Pieces of Her
Filmadatlap
 
27
Szereplők
10
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Galéria (7)

Toni Collette
Jessica Barden
Joe Dempsie
Jessica Barden
Jessica Barden
Jessica Barden
Jessica Barden

Videók (1)

 
Emmersson   2022. 07. 13.

legújabb vélemény a nap véleménye

3
Azt hittem, jó lesz...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Faék egyszerűségű, ám magát rejtélyesnek mutató történet. Sajnos, Karin Slaughter talán leggyengébb regényéből készült e sorozat. Pedig a felütés remek - a lány születésnapján az étteremben egy ámokfutó szerelmi csalódott lelövi a volt barátnőjét, an... teljes kritika»

 
indingo   2022. 03. 21.

5
Mindenki hazudik

Imádom a minisorozatokat, bár ez lehetett volna még minibb. A történet érdekesen indul. A néző elkezdi járatni az agytekervényeket, hogy vajon mi vezethetett ahhoz, amitől hangos a sajtó. Egy nő megvédi lányát egy fegyveres támadótól, sőt nemhogy megvédi, de fél kézzel végez is vele. Szó szerint. Azt sejteni lehetett, hogy valami hatalmas titok, árulás és rejtély van a múltban, amelyre hamarosan fény derül. A részek apránként építkeznek, voltak benne üresjáratok, amelyek komolyabban nem vitték előre a storyt. A karakterek egyes lépéseit sem tartottam túl logikusnak. Kicsit fárasztó volt az amerikai filmekre, sorozatokra jellemző túlzások. Évtizedekig bújkáló szektatag, tanúvédelmi program, kegyetlen édesapa stb. Toni Collette igazi húzónév, nélküle elég hétköznapi sorozat lett volna. A romantikus szál, vagy inkább csak kezdemény, nagyon esetlen és teljesen felesleges volt. A végét tekintve is maradt bennem hiányérzet. A lány további titokra jön rá, illetve a hangfelvételből sem lett semmi. Persze elégett a tűzben. Olyan jobb és ötlet híján elsétálunk a végtelenbe.

 
Dorkateo   2022. 03. 09.

3

Toni Colette nagyszerű alakítást nyújtott a filmben. A film viszont nem volt nagyszerű. A hatodik résznél azt éreztem, hogy elegem van. Már véget kéne érnie a történetnek. Széthúzták, túlmagyarázták a szálakat. Egy idő után idegesítő volt a sok múltb... több»

 
Deadly-Assassin   2022. 03. 05.

2
Toni Colette az egyetlen értékelhető pontja a sorozatnak.

Nagyon sokat vártam tőle.Egy délután alatt ledaráltam, szenvedve. Rengeteg felesleges időhúzó pillanat, tele flashbackekkel, a vége teljesen kiszámítható. A főszereplő csak úgy viselkedik, mint aki nem normális néhány pillanatban, már bosszantó. Colette játéka kimagasló, a többiek csak vannak. Kár érte, kiváló sorozat lehetett volna.

 
kevelin   2022. 03. 26.

1

Tony Collette játéka nélkül ez a sori nem lett volna ennyire jó. Végig feszültségben volt az ember, bár pár rész után sejteni lehetett a sztori előzményeit, kimenetelét. Nyilván - mint mindig - a jó végül győzhetne, de a múltjától sajnos senki nem sz... több»

 
MrBlond   2022. 03. 04.

1

Toni Collette zseniális mindig, most is az, és kapott egy erős thrillert, ahol brillírozhat. Nézzétek, nem fogjátok megbánni!

 
Caravaggio1978   2022. 03. 20.

0
A rendező előző sorozata is tökéletes volt.

Nagyon jó alakítások, abszolút életszerűen alakítják a szerepeket a színészek. Maga a történet is nagyon jól össze lett hozva, nekem legalábbis izgalmas volt, remélem a rendező folytatja a sort, és hoz még hozzánk ilyen jó sorozatokat. Ez a széria egyszerre érződhet zsúfoltnak és kicsit hiányosnak is, de tagadhatatlanul egy lebilincselő, összegezve: izgalmas és fordulatos, köszönhetően erős szereplőgárdájának és a meglepetések végtelen tárházának. A Netflix igencsak változékony színvonalú sorozatai között igencsak az elsők soraiban húzódik ez a történet.

 

A sorozat Karin Slaughter regényének adaptációja.

(hp)