Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

A lány a múltból (2021)

The Girl Before
Filmadatlap
 
23
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
2
Videók

Galéria (8)

Videók (2)

 
bakter012   2022. 05. 10.

legújabb vélemény

0

Tiszta fantázia történet, de ha ezt elfogadjuk, a többi probléma éppen elviselhető. Amit a legnehezebben tudtam elfogadni, az Jane karaktere, aki az egészen okosból a rendkívül naivba csapong. Ez a dráma előrehaladtával egyre rosszabb lesz.

 
Candy   2022. 05. 05.

0
Te vagy a házért, nem pedig fordítva

Kezdjük a látvánnyal. Adott egy minimalista stílusú okosház, rideg falak, kiszámítható és megbízható használat, távvezérlésű rendszer. Adott két nő eltérő idősíkban, akik beköltöznek ebbe a házba, mint albérlők. Az elején (számomra végig) érthetetlen mi fogja meg őket ebben a házban, ami nem érted van hanem te vagy a házért. Remek a képi világ, a zene pont annyira lesújtó mint a hangulat, a színészek tökéletesek, a karakterek szerethetetlenek. Egyszerűen nem tudtam velük azonosulni. Mégis beszippantott ez a nagyon rövid, mindössze 4 epizódból álló sorozat. Szépen, komótosan haladunk a történetben, minden egyes kirakós darabka szépen a helyére kerül és mindenki tett vagy tesz olyat, amitől mindig fordul az a bizonyos kocka. A végén azért ütne a csattanó, de hamar elárulja magát ha figyelünk, akkor meg végképp. Összegezve nagyon jó kis sorozat, végig fenntartotta a figyelmem. Igazán egyedi, nem sablonos. Nagyon ajánlom.

 

A sorozatban szereplő ház nem valódi, csak a sorozathoz készült. A kúria külsejét a bristoli Redlandsben állították fel, és úgy tervezték, hogy úgy nézzen ki, mintha függőleges fadeszkákból állna.

(Hupka Adrián)
 

Ben Hardy (Simon) és Jessica Plummer (Emma) a való életben egy párt alkotnak.

(Hupka Adrián)