Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Kém a csapatban (2022)

A Spy Among Friends
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
13
Képek
2
Videók

Galéria (13)

Videók (2)

 
Robinson76   2023. 02. 19.

legújabb vélemény

0
Az MI6 fenegyereke

A történetbe azon a napon kapcsolódunk be, amikor Philby, az MI6 fenegyereke, a Brit Birodalmi Érdemrenddel és a szovjet Vörös Zászló Érdemrenddel is kitüntetett kettős ügynök „kicsúszik” az elfogására küldött ügynöktársa és barátja, Elliott kezei közül, és azt vizsgálja, hogy vajon utóbbi miért „hagyta futni” azt, aki elárulta őt. A történet kissé lassú, már-már vontatott, ezért kell hozzá némi türelem, hogy kibontakozhasson. Ami még nem vált előnyére, hogy a széria ide-oda ugrál az idővonalon, ezért nem egyszerű követni. Ami viszont pozitív, hogy egy visszafogottan stílusos drámát kapunk a készítőktől, remek atmoszférával és alakításokkal. Több kémsorozathoz volt már szerencsém, a többségük jobban tetszett, ezért – némileg lefelé kerekítve ezúttal – csak átlagosra értékeltem.

 
csenge   2023. 01. 23.

0

Egy remek, okosan megírt és leforgatott kémthriller. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki szereti ezt a műfajt.

 
Pimasz   2023. 02. 07.

0

Remek sorozat, ami valós eseményeken alapul. A színészek nagyon jó munkát végeznek és a kérdések, amikkel a produkció foglalkozik is erősek. A kémtörténetek mindig is érdekeltek, de sokszor kissé balul sülnek el az ilyen filmek és sorozatok - ez kivételesen nem.

 

A sorozatban újra együtt játszik Damian Lewis és Stephen Kunken a Showtime Milliárdok nyomában című sorozatából.

(Hupka Adrián)
 

A sorozatot Londonban és Romániában forgatták, és 2022 tavaszán fejeződtek be a munkálatok. A sorozatban Bejrút, Moszkva, Bécs és Berlin helyett Bukarest utcáit láthatjuk.

(Hupka Adrián)