Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Tudhattad volna (2020)

The Undoing
Filmadatlap
 
29
Szereplők
10
Vélemények
20
Képek
6
Videók

Galéria (20)

Videók (6)

 
TomÁcs   2021. 10. 15.

legújabb vélemény

1

Mély és elgondolkodtató történet, remek szereposztásban. A vége kicsit már sok volt nekem.

 
ANdraS   2020. 11. 01.

5
Megint egy jó Susanne Bier alkotás

Susanne Bier tipikus sablonja, az igaz, de mégiscsak az első rész amilyen lassan kezdődött, úgy építette lépésről lépésre a nyomasztó bizonytalanságot a nézőben, ahogy csak Bier tudja. Persze nem tudom, mi fog következni, de már türelmetlenül várom a második részt. Ami zavar, az maga a főszereplő, Nicole Kidman. Sajnos már túlműtötte az arcát, de legalább megerősíti az undok New York-i high society felszínességét, amiről alighanem az egész sorozat szólni fog.

 
Caravaggio1978   2021. 01. 30.

1
Az utolsó percig fenntartja a figyelmet

Zseniális történet, és a színészek játékát egyszerűen nem lehet egy dicsérettel elengedni, hatalmas nagy élmény volt ez a sorozat, történet. Az utolsó percig csak agyalt az ember a történeten, mi lesz a következő történés. Nem is mondok többet, nem kezdek esszét írni róla... Nézzétek meg!

 
MP170506   2020. 12. 01.

1

Nagyon jó sorozat lett, izgalmas, érdekfeszítő dráma. Remek színészek játszanak benne. A végére kicsit nagyobb csattanót vártam, bár így se voltam biztos abban, hogy ki is a gyilkos.

 
Kanyi   2021. 02. 02.

0

Kicsit nekem lassú a tempója, és számomra sok felesleges rész van benne, de kompenzálja, hogy nagyon jó a sztorija, és nagyon fenn tudja tartani az ember érdeklődését.

 
acey   2020. 10. 29.

0

Az első rész nagyon ígéretes volt, én egyből a rabjává váltam a történetnek. Az előzetes sok rejtélyt ígér, csak remélni tudom, hogy nem fog hamar kifulladni a sorozat.

 
szlaci92   2020. 10. 28.

0

Susanne Bier ismét nem okozott csalódást, ahogy Nicole Kidman sem. Nem mondom, hogy ez lesz az évtized sorozata, de szerintem nagyon rendben volt, kellő feszültség, remek alakítások, jó sztori, Mi kell még?

 

A Tudhattad volna Jean Hanff Korelitz 2014-es azonos című regényének adaptációja.

(hp)
 

Ez Nicole Kidman második HBO-s minisorozata a Hatalmas kis hazugságok után, melynek nem csak a főszerepét alakítja, de producerként is részt vett a munkálatokban.

(hp)
 

Míg Nicole Kidman a Paddington, addig Hugh Grant a Paddington 2 nemezisét alakította. A Tudhattad volna című sorozatban a két színész egy házaspárt játszik.

(hp)
 

Donald Sutherland a Hideghegy után ismét Nicole Kidman apját alakítja.

(hp)
 
Egy újabb idillikusan működő, jómódú család. Egy újabb New York-i bűntény. Egy újabb, társadalmi problémákat tét nélkül ábrázoló sorozat, amely a hatáskeltésen túl nem tervez a jelenséggel. Így indul tehát a Tudhattad volna című minisorozat. több»
 
Ugyan szétesős darab a Tudhattad volna, valami mégis összerántja. több»
 
Addig nincs baj, amíg nem kezdjük azt hinni, hogy többek vagyunk, mint amik, üzeni valahol a Tudhattad volna, és ezzel egyet tudunk szerintem érteni. több»