Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
86%

Tudhattad volna (2020)

The Undoing
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
20
Képek
6
Videók
 
MP170506   2020. 12. 01.

legújabb vélemény

1

Nagyon jó sorozat lett, izgalmas, érdekfeszítő dráma. Remek színészek játszanak benne. A végére kicsit nagyobb csattanót vártam, bár így se voltam biztos abban, hogy ki is a gyilkos.

 
ANdraS   2020. 11. 01.

1
Megint egy jó Susanne Bier alkotás

Susanne Bier tipikus sablonja, az igaz, de mégiscsak az első rész amilyen lassan kezdődött, úgy építette lépésről lépésre a nyomasztó bizonytalanságot a nézőben, ahogy csak Bier tudja. Persze nem tudom, mi fog következni, de már türelmetlenül várom a második részt. Ami zavar, az maga a főszereplő, Nicole Kidman. Sajnos már túlműtötte az arcát, de legalább megerősíti az undok New York-i high society felszínességét, amiről alighanem az egész sorozat szólni fog.


 
acey   2020. 10. 29.

0

Az első rész nagyon ígéretes volt, én egyből a rabjává váltam a történetnek. Az előzetes sok rejtélyt ígér, csak remélni tudom, hogy nem fog hamar kifulladni a sorozat.

 
szlaci92   2020. 10. 28.

0

Susanne Bier ismét nem okozott csalódást, ahogy Nicole Kidman sem. Nem mondom, hogy ez lesz az évtized sorozata, de szerintem nagyon rendben volt, kellő feszültség, remek alakítások, jó sztori, Mi kell még?

 
juliS   2020. 03. 10.

1

Az eddig látottak alapján szerintem érdemes időt szánni a sorozatra. Valószínűleg nem lesz tökéletes, mert apróbb hibák már az elején is feltűntek (engem kifejezetten zavart, hogy nincs kifutási ideje a feszültségnek, egyből váltanak a következő jele... több»

 
Miklovicz   2020. 10. 08.

0

Kedvelem Nicole Kidmant, de ilyen jónak talán még sosem láttam, le a kalappal. Bár még nem értem a végére (értelemszerűen), de úgy éreztem, ezt már most meg kell írnom. Kíváncsian várom a következő részeket.

 
Esem   2020. 08. 13.

0

Kidman zseniális, már csak miatta érdemes elkezdeni!

Galéria (20)

Videók (6)

 

A Tudhattad volna Jean Hanff Korelitz 2014-es azonos című regényének adaptációja.

(hp )
 

Ez Nicole Kidman második HBO-s minisorozata a Hatalmas kis hazugságok után, melynek nem csak a főszerepét alakítja, de producerként is részt vett a munkálatokban.

(hp )
 

Míg Nicole Kidman a Paddington, addig Hugh Grant a Paddington 2 nemezisét alakította. A Tudhattad volna című sorozatban a két színész egy házaspárt játszik.

(hp )
 

Donald Sutherland a Hideghegy után ismét Nicole Kidman apját alakítja.

(hp )
 
Egy újabb idillikusan működő, jómódú család. Egy újabb New York-i bűntény. Egy újabb, társadalmi problémákat tét nélkül ábrázoló sorozat, amely a hatáskeltésen túl nem tervez a jelenséggel. Így indul tehát a Tudhattad volna című minisorozat. több»
 
Addig nincs baj, amíg nem kezdjük azt hinni, hogy többek vagyunk, mint amik, üzeni valahol a Tudhattad volna, és ezzel egyet tudunk szerintem érteni. több»
 
Ugyan szétesős darab a Tudhattad volna, valami mégis összerántja. több»