Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Tudhattad volna (2020)

The Undoing
Filmadatlap
 
29
Szereplők
15
Vélemények
20
Képek
6
Videók

Galéria (20)

Videók (6)

 
Manfred393292   2022. 10. 19.

legújabb vélemény

0

Nagyon tetszett.

 
ANdraS   2020. 11. 01.

7
Megint egy jó Susanne Bier alkotás

Susanne Bier tipikus sablonja, az igaz, de mégiscsak az első rész amilyen lassan kezdődött, úgy építette lépésről lépésre a nyomasztó bizonytalanságot a nézőben, ahogy csak Bier tudja. Persze nem tudom, mi fog következni, de már türelmetlenül várom a második részt. Ami zavar, az maga a főszereplő, Nicole Kidman. Sajnos már túlműtötte az arcát, de legalább megerősíti az undok New York-i high society felszínességét, amiről alighanem az egész sorozat szólni fog.

 
Klauka89   2022. 07. 30.

2
Zseniális

Végig nagyon izgalmas az első évad. Csak egy kérdésem van, hol marad a második? Nicole Kidman és Donald Sutherland brillírozik, Hugh Grantet nem is tudom, hogy láttam-e ilyen rosszfiús, bűnöző szerepben. Várom a következő évadot, nem volt egyértelmű a lezárás, nem tudtunk meg mindent Dr. Jonathan Fraser karakteréről...

 
TomÁcs   2021. 10. 15.

2

Mély és elgondolkodtató történet, remek szereposztásban. A vége kicsit már sok volt nekem.

 
Caravaggio1978   2021. 01. 30.

2
Az utolsó percig fenntartja a figyelmet

Zseniális történet, és a színészek játékát egyszerűen nem lehet egy dicsérettel elengedni, hatalmas nagy élmény volt ez a sorozat, történet. Az utolsó percig csak agyalt az ember a történeten, mi lesz a következő történés. Nem is mondok többet, nem kezdek esszét írni róla... Nézzétek meg!

 
Annuska   2021. 10. 29.

2

Mindvégig fenn tudta tartani a feszültséget a sorozat. Kidman egyik legjobb alkotása. A történet lebilincselő.

 
MP170506   2020. 12. 01.

1

Nagyon jó sorozat lett, izgalmas, érdekfeszítő dráma. Remek színészek játszanak benne. A végére kicsit nagyobb csattanót vártam, bár így se voltam biztos abban, hogy ki is a gyilkos.

 

A Tudhattad volna Jean Hanff Korelitz 2014-es azonos című regényének adaptációja.

(hp)
 

Ez Nicole Kidman második HBO-s minisorozata a Hatalmas kis hazugságok után, melynek nem csak a főszerepét alakítja, de producerként is részt vett a munkálatokban.

(hp)
 

Míg Nicole Kidman a Paddington, addig Hugh Grant a Paddington 2 nemezisét alakította. A Tudhattad volna című sorozatban a két színész egy házaspárt játszik.

(hp)
 

Donald Sutherland a Hideghegy után ismét Nicole Kidman apját alakítja.

(hp)
 
Egy újabb idillikusan működő, jómódú család. Egy újabb New York-i bűntény. Egy újabb, társadalmi problémákat tét nélkül ábrázoló sorozat, amely a hatáskeltésen túl nem tervez a jelenséggel. Így indul tehát a Tudhattad volna című minisorozat. több»
 
Ugyan szétesős darab a Tudhattad volna, valami mégis összerántja. több»
 
Addig nincs baj, amíg nem kezdjük azt hinni, hogy többek vagyunk, mint amik, üzeni valahol a Tudhattad volna, és ezzel egyet tudunk szerintem érteni. több»