Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Hatalmas kis hazugságok (2017-2019)

Big Little Lies
Filmadatlap
 
46
Szereplők
33
Vélemények
78
Képek
10
Videók

Galéria (78)

Videók (10)

 
Klauka89   2022. 08. 28.

legújabb vélemény

1

Egy ötös skálán négyes, mert jók voltak a szereplők, megvolt a feeling, a zene, volt története, de mégis hiányzott valami plusz. Egyszer simán nézhető sorozat, sőt most a könyvet olvasom. Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Laura Dern, Zoe Krawitz és S... több»

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

0

Izgalmas sorozat, mindenképp leköti az ember figyelmét és izgatottan várja, hogy mi lesz a megoldás illetve hogyan jutnak el odáig.

 
indingo   2017. 11. 13.

0

Utólag átgondolva a sorozatot nem volt valami látványos a története és sok minden nem történt, mégis elég jól keverték a szálakat, mert mindezek ellenére is egy olyan sorozat volt, ami előtt izgatottan ült le az ember.

 
JRD   2022. 08. 17.

1

Semmi nem az, aminek látszik. Mindenkinek van valami szennyese. Egy kicsit Született feleségek, egy kicsit krimi, egy kicsit lélektani dráma remek színészekkel és jó rendezéssel. Kidman és Skarsgard alakítása pedig egyszerűen lenyűgözött. A sorozat ... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 04. 08.

0
Jó kis sorozat

Mindezidáig még nem vetettem bele magam a minisorozatok világába, de a Hatalmas kis hazugságok mégsem hagyott nyugodni. Ilyen szereplőgárdával azért elég jó esélyekkel indult, s szerencsére nem is kellett csalódnom benne. A történet már a legelejétől... teljes kritika»

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Nagyszerű volt látni a jobbnál jobb színészeket a listán és ez magához is vonzott engem. Maga a történetek könnyedek és szórakoztatóak voltak. Nagyszerű választás volt.

 
Szilonka   2017. 05. 26.

0

Érdekes és fontos kérdéseket feszeget a film. Nem valami pörgős és sok minden nem történik benne, de egy élvezhető sorozat. Kíváncsi vagyok a2. évadra is.

 

A 2017-es Emmy-gálán tarolt a sorozat, mivel megnyerte a legjobb miniszéria, a legjobb színésznő (Nicole Kidman), legjobb férfi mellékszereplő (Alexander Skarsgard) és a legjobb női mellékszereplő (Laura Dern) díjakat is.

(GedyPapa)
 

Reese Witherspoon és Jean-Marc Vallée korábban már dolgozott együtt a Vadon című filmen.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A sorozat Reese Witherspoon a saját produkciós cégének égisze alatt készült el, amely eddig olyan filmötleteket kutatott fel, mint a Holtodiglan, vagy a Vadon.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A sorozat forgatókönyvírója, David E. Kelley szintén Montereyben él a feleségével, aki nem más, mint Michelle Pfeiffer.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A sorozatot a kaliforniai kisvárosban, Montereyben forgatták. Az óceánpartnak különleges szerepe volt, hiszen a gyönyörű környezet kontrasztot teremt a néző számára mindazzal, ami a felszín alatt a szereplők életében zajlik.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Amikor Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern és Shailene Woodley egyszerre igazolnak le egy sorozathoz, már lehet sejteni, hogy valami nagy durranásról van szó. Magával ragadóra sikeredett az HBO legújabb dobása, a Hatalmas kis hazugságok. több»