Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
46
Szereplők
27
Vélemények
78
Képek
11
Videók
 
szanko   2020. 04. 13.

legújabb vélemény


Azért néztem meg, mert mindenkitől azt hallottam, hogy milyen jó, mindenképp látni kell. Érdekes a cselekmény, a végkifejlet szépen lassan bontakozik ki. A hangulata nem rossz, és vannak benne kifejezetten jó képek is. Tetszettek a különböző vágások és jók a zenék. Engem is némiképp a Született feleségekre emlékeztetett.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

Izgalmas sorozat, mindenképp leköti az ember figyelmét és izgatottan várja, hogy mi lesz a megoldás illetve hogyan jutnak el odáig.


 
indingo   2017. 11. 13.

Utólag átgondolva a sorozatot nem volt valami látványos a története és sok minden nem történt, mégis elég jól keverték a szálakat, mert mindezek ellenére is egy olyan sorozat volt, ami előtt izgatottan ült le az ember.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 04. 08.

Jó kis sorozat

Mindezidáig még nem vetettem bele magam a minisorozatok világába, de a Hatalmas kis hazugságok mégsem hagyott nyugodni. Ilyen szereplőgárdával azért elég jó esélyekkel indult, s szerencsére nem is kellett csalódnom benne. A történet már a legelejétől kezdve sem árul zsákbamacsát, pontosan tudjuk ugyanis, hogy gyilkosság történt, a dolog érdekessége azonban abban rejlik, hogy némileg áthágva a krimik szabályát, nemcsak azt fedi rejtély, hogy ki a gyilkos, hanem azt is, hogy ki az áldozat. A tanúvallomásokat hanyagul be-bevágva pedig szépen lassan felgöngyölödik a történet és maga a bűntény is. Sok korábbi sorozat elemeiből építkezik, talán a legközelebb a Született feleségekhez éreztem, hisze... több»

 
Deku   2017. 08. 21.

Nagyszerű volt látni a jobbnál jobb színészeket a listán és ez magához is vonzott engem. Maga a történetek könnyedek és szórakoztatóak voltak. Nagyszerű választás volt.

 
Amikor Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern és Shailene Woodley egyszerre igazolnak le egy sorozathoz, már lehet sejteni, hogy valami nagy durranásról van szó. Magával ragadóra sikeredett az HBO legújabb dobása, a Hatalmas kis hazugságok. több»
 
Kevés olyan megoldása van, amit ki lehetne emelni, ami klasszikussá emelné, a Hatalmas kis hazugságok egyszerűen csak fontos sorozat, amely a látványos díszletek álcája mögött szokatlan őszinte és súlyos mer lenni. több»
 

A 2017-es Emmy-gálán tarolt a sorozat, mivel megnyerte a legjobb miniszéria, a legjobb színésznő (Nicole Kidman), legjobb férfi mellékszereplő (Alexander Skarsgard) és a legjobb női mellékszereplő (Laura Dern) díjakat is.

(GedyPapa)
 

Reese Witherspoon és Jean-Marc Vallée korábban már dolgozott együtt a Vadon című filmen.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A sorozat Reese Witherspoon a saját produkciós cégének égisze alatt készült el, amely eddig olyan filmötleteket kutatott fel, mint a Holtodiglan, vagy a Vadon.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.