79% 147 szavazat
Nem versz át

Nem versz át

Fool Me Once
Filmadatlap
20
Vélemények (20)
31
Szereplők (31)
9
Képek (9)
3
Videók (3)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
45
Cikkek (45)
Fórum
Lejátszás

Sorozat áttekintés

1. évad (2024) - 8 epizód

Hol nézheted

Michelle Keegan
Richard Armitage
Joanna Lumley
Michelle Keegan
Richard Armitage
Adeel Akhtar
Michelle Keegan
Michelle Keegan
Michelle Keegan
Joanna Lumley
Adeel Akhtar

FILMINFÓ

Az özvegy anyukát, Myát megzavarja a kisgyermeke dajkakameráján rögzített kép elhunyt férjéről.

(Hupka Adrián)

Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2024 | Netflix (2024.01.01.)
 
2024.02.27 Noémi387311

legújabb vélemény

Fordulatos, bár kicsit agyontekert sztori

A film megnézése előtt végigolvastam a kritikákat, én ezek alapján szoktam egy filmbe belekezdeni... kicsit szkeptikusan kezdtem nézni, de azt kell mondanom, hogy ez egy nagyon jól kitalált sztori. Amikor vége volt egy résznek, alig vártam, hogy indítsam a következő részt (elkapott a lekelldarálnom-feeling). Talán a túlbonyolított titkokkal/rejtelmekkel, a mindenki mindenkivel IS összefüggésben áll kicsit tipikussá tette a filmet, de alapból nagyon élveztem, mindenkinek ajánlom.

0
 
2024.01.01 szemtelen

Jól fogyasztható újévi thriller

Harlan Coben – a fordulatok mestere – még 2018-ban példátlan üzletet kötött a Netflixszel, miszerint 14 regényét adaptálja a streamingszolgáltatás. Nos, az új évet immár a nyolcadik regény megfilmesített sorozatával kezdi a Netflix. Egy vad thriller, amit olyan élvezettel zabáltam fel, mint a maradék karácsonyi bejglit. Az egykori különleges hadműveleti pilóta, Maya elveszti férjét, Joe-t egy véletlenszerű lövöldözés következtében, így egyedülálló anyja marad a kislányuknak. Egy barátja ad neki egy bébikamerát, hogy felügyelje a házban kislánya biztonságát, majd meglepetésére férjét, Joe-t látja a kamerában, amint a lányukkal játszik – miután meggyilkolták. Ez arra készteti Mayát, hogy elkezdjen ásni a férje múltjában, de hamarosan rájön, hogy több titok van, mint amennyire készen állt. Érdekesnek találtam a történetet, annak ellenére, hogy a közepe kissé elveszett. Időnként bonyolultnak és zavarosnak tűnt, ahogy próbáltam lépést tartani az eseményekkel. A történet arra fókuszál, hogy megpróbálják kitalálni, ki ölte meg Joe-t, vagy hogy valójában él-e még. Coben szívesen játszik az eltűnt emberek témájával. Érzelmi mélységet ad a történeteinek, szereti a reményt. Ha valaki hiányzik, kérdéses a bűntény, amíg keressük az igazságot, az egy érdekes rejtvény. Ha az a személy meghalt és elment, akkor az kész van. Tehát bizonyos értelemben a remény, a világ legmenőbb dolga lehet egy jó thrillerben.

1
 
2024.02.07 Robinson76

A fordulatok mestere ismét csavar egyet

Coben adaptációiról elmondható, hogy a szerző regényei és az azokból készülő sorozatok ugyanazon sémákra épülnek. Általában egy bűnügy, tragédia, vagy valamilyen rejtély az alap, melynek árnyai utolérik azt a főhőst, aki azt gondolta, hogy már maga mögött hagyta a múltat. Fordulatos történetek, izgalmas gyilkossági ügyek, amik végtelen mennyiségű csavarral borzolják a kedélyeket, és teszik a végsőkig izgalmassá a szériákat. Nos, a Nem versz át is pontosan ilyen. Bár a két lengyel Coben-adaptációnál jobban sikerültnek ítélem meg, de vannak ennél jobban sikerültek is. Összességében nem okozott csalódást, de a korábbi Coben-sorozatok olyan magasra tették a lécet, hogy erre most csak egy tisztességes 4 csillagot tudok adni, de azt jó szívvel teszem.

1
 
2024.02.17 indingo

Végtelenül hatásvadász sorozat, ami túlságosan elrugaszkodik a valóságtól, és ok-okozat sincs benne. Nagyon megtévesztő, és berántja az első pár rész a nézőt, de elég hamar kipukkadt nálam a lufi.

0
 
2024.01.05 Fikatours_blogger

A fordulatos, jól adagolt történetért jár az ötös még akkor is, ha a főszereplő bájos hölgy hiteltelen volt erre a szerepre. A többi karakter viszont remek választás. Külön kiemelném személyes kedvencemet, Joanna Lumley-t, aki a banya anyóst alakította.

2