73% 35 szavazat
Túl közel

Túl közel

Too Close
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
27
Szereplők (27)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Egy igazságügyi pszichiáternek értékelnie kell egy szörnyű bűncselekménnyel vádolt nőt, aki azt állítja, hogy semmire sem emlékszik.

(csd)

Rendező: Susan Tully
Író: Clara Salaman
Forgatókönyvíró: Clara Salaman
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2021.04.12.

Sorozat áttekintés

1. évad (2021) - 3 epizód
 
2022.12.17 Emmersson

legújabb vélemény

Nincsen recept

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Két nő találkozásaiból épül fel a történet. Egyikük pszichiáter, a másikat kezeli, aki majdnem megölte magát és két gyereket. Lassan jutunk el az okokhoz, miközben megismerjük a mellékszereplőket is. Az idősebb nő elvesztette a lányát, évek múltak el, de még mindig friss a gyász, erős az önvád. A fiatal nem emlékszik az estére, amikor a vízbe hajtott a két gyerekkel. Amíg a pszichiáter igyekszik feloldani a másik nő amnéziáját, addig a saját lelkiismeretével is megküzd. Nincsen általános recept az anyaságra, ahogyan a párkapcsolatra sem. Minden helyzet más, minden kapcsolatot másképpen kell kezelni, alakítani. Két nagyon erős alakítást láthatunk a főszereplő párostól. Szinte kamaradarab, színpadon is érdekes lenne. Három epizód, ami tulajdonképpen egy bő 2 órás film. Ajánlom!

0
 
2022.10.15 Klauka89

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy olyan rövid kis sorozat, amit leginkább lassan pergő pszichotrillernek hívnék. Emily Watson jó választás volt a pszichiáter szerepére, a kattant nő szereplője is nagyon-nagyon hiteles volt. Szép lassan csöpögött az info három részen keresztül. Vo... Több

1