Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Utolsó befutók (2022)

Slow Horses
Filmadatlap
 
33
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Olivia Cooke
Chris Reilly
Jack Lowden
Dustin Demri-Burns
Jonathan Pryce
Gary Oldman
Gary Oldman

Videók (1)

 
Robinson76   2022. 08. 06.

legújabb vélemény

0
A fejétől bűzlik az iroda

A széria lefokozott kémeket tesz meg főszereplőinek, kiknek vezetője egy bukott és kiégett, veterán, aki elviselhetetlenül viselkedik, és mindennek tetejébe rettenetes stílusban beszél a beosztottjaival. A másik fontos emberünk, egy fiatal és becsvágyó ügynök, akinek sikerül beleütnie az orrát egy rejtélyes ügybe, melynek szálai az MI5 központjába, és még ki tudja milyen magaslatokba vezetnek. Az utolsó befutók azonban több egy sima kémsorozatnál, hiszen az igazi erénye az irodában összeverődött lúzerek aprólékos ábrázolása. Mindezt rém szórakoztatóan teszi a sorozat, és a szereposztás, a színészi játék is nagyon jól sikerült. Az első évad ugyan csak 6 részes, de a széria alapjául szolgáló regényfolyam írója egy egész univerzumot hozott létre ezekkel a szereplőkkel, remélhetőleg még várhatunk a folytatásokat.

 
Gulyware   2022. 04. 03.

0

Amikor a nyitójelenet akciója lecseng, ez a történet lassúvá válik. A színészek mind elég jók, és van elég feszültség ahhoz, hogy az érdeklődés szintjét magasan tartsa. A két epizódot egymás után néztem meg, és a karakterek egy élvezetes társaságot alkotnak egy kis drámával.

 
Péter   2022. 04. 02.

0

Még csak 2 epizód, és máris imádom ezt a sorozatot. Imádom ezt a bandát, és szurkolok nekik, hogy sikerüljön. A színészek nagyszerűek. Az írás nagyszerű. Remélem, hogy folytatódik.

 
Az Apple TV+ új kémthrillere, az Utolsó befutók a BBC-miniszériák hagyományait éleszti fel több neves brit sztárral, hogy végül a tetszetős próbálkozást némiképp saját folytathatóságának reménye nyomja agyon. több»