78 Heavy túra  (2018)

Hamarosan a mozikban 2018 egyik legjobb kritikai fogadtatású vígjátéka, a Heavy túra, melynek a Hungaricom és a Mafab jóvoltából 3 darab páros mozijegy keresi a gazdáját a premier előtti vetítésre.

Február 28-tól a mozikban a Heavy túra, mely a tavalyi világpremierje óta levette a lábáról a nemzetközi kritikusokat. Mi sem igazolná ezt jobban, mint a tény, hogy a vígjáték jelenleg is 92 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

A történet főhőse, Turo minden álma, hogy metal zenekarát, az Impaled Rektum-ot (Felnyársalt Segg) sikerre vigye. Ez azonban nem bizonyul könnyű feladatnak, ugyanis hiába zenélnek már több mint egy évtizede, még egyetlen alkalommal sem léptek fel közönség előtt. Egy véletlen folytán találkoznak Norvégia legnagyobb metál fesztiváljának szervezőjével, és azonnal lecsapnak az alkalomra: odaadják a férfinek a demo kazettájukat. A banda egyik pillanatról a másikra hatalmas népszerűségre tesz szert, azonban a próbafellépés katasztrofális eredménnyel zárul. És ez még csak a kezdet! Ekkor kerül a képbe egy idegosztályról beesett dobos, a norvég rendőrség, a hadsereg rakétája, de semmi sem tántoríthatja el őket céljuktól: hogy végre ezrek előtt zenéljenek.

Három szerencsés és partnere most premier előtt nézheti meg a filmet február 25-én. Ha Te is szeretnél ott lenni a vetítésen, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi egyszerű kérdésre.

Hogy hívják a Heavy túra főhősét?

A: Turo

B: Ludo

C: Kudo

A helyes megfejtéseket február 22-ig várjuk a [email protected] email címre. A sorsolást követően a nyerteseket emailben értesítjük. A premier előtti vetítésre február 25. 20:00 órától kerül sok a budapesti Eurocenter Moziban.

Sok szerencsét kívánunk!