Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
80%

Popsztár: Soha ne állj le (a soha le nem állással) (2016)

Popstar: Never Stop Never Stopping
Filmadatlap
 
34
Szereplők
4
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 
wacher   2020. 09. 21.

legújabb vélemény

1
Rétegfilm

Atya ég!-ben láttam először Andy Samberget, miatta néztem meg ezt is. Szerintem rétegfilm, akit nem érdekel a pop világa, annak nézhetetlen. A cameokból 10-8-at azt sem tudtam, hogy kicsoda. A zenék jók voltak, a szövegek rémesen szarok (gondolom szándékosan), a karakterek meg hát olyan parodisztikusak. Számomra értékelhetetlen, nem olyan értelemben, hogy olyen rossz (azt azért nem mondanám), hanem hogy nem tudom értékelni, értelmezni a sok popkulturális kikacsintást:| (de mivel csillagozni muszáj, középre adok egyet neki)

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 06. 22.

0
Miért nem lett mozilistás?

Tudtommal ez a film 2016-ban úgy elkerülte a magyar mozikat, mint a sicc, pedig a Popsztár kenterbe veri a tavalyi vígjáték felhozatalt oda meg vissza. Kérdem én: hol az igazság? Jó, oké, ne legyek telhetetlen, hiszen itthon DVD/Blu ray-en már decemb... teljes kritika»


 
dulkap   2017. 02. 28.

0

Kellően beteg film görbetükröt mutatva a mai popsztárok előtt. Jó zenei alapok vannak benne, viccesen szar szövegek és sok humoros cameo. A nagy baj vele, hogy elég hamar elfárad a film és csak időnként bukkannak fel benne jó poénok. Talán jobb ötlet... több»

 
laci044   2016. 06. 24.

0

A The Lonely Island egy borzasztó érdekes jelenség. Én figyelemmel követem a munkásságukat egy ideje és többször felmerült bennem a kérdés, hogy ezeket az arcokat ki az isten engedte be stúdióba. Fantasztikus amit csinálnak. Az egész egy ilyen amerik... több»

Galéria (17)

Imogen Poots
Andy Samberg
Andy Samberg
Andy Samberg
Sarah Silverman
Andy Samberg
Akiva Schaffer
Andy Samberg
Andy Samberg
Andy Samberg
Akiva Schaffer
Jorma Taccone
Tim Meadows
Sarah Silverman
Andy Samberg
Akiva Schaffer
Andy Samberg
Andy Samberg
Tim Meadows
Akiva Schaffer
Andy Samberg
Jorma Taccone
Andy Samberg
Andy Samberg

Videók (2)

A film összbevétele 9 680 029 dollár volt (imdb.com).

 

Andy Samberg a film címét és plakátját Jimmy Kimmel showjában jelentette be 2016 február 29-én.

(dulkap)
 

A The Style Boyz összeveszése a színpadon egy megtörtént eseményt másolt le, mikor 1980-ban Glenn Frey és Don Henley a The Eagles zenekarból szintén így vesztek össze és napokkal később fel is oszlott a zenekar.

(dulkap)
 

Andy Samberg és Judd Apatow első közös munkája.

(dulkap)
 

A legtöbb felvételt amin hatalmas tömeget mutatnak, egy One Direction koncerten vették fel.

(dulkap)
 

Conner4real "Equal Rights" című száma Macklemore's "Same Love" dalának a paródiája.

(dulkap)
 

Hunter the Hungry valójában az ismert rapper Tyler, The Creator paródiája.

(dulkap)
 
A trió tehát annyira lelkiismeretes paródiát hozott össze, hogy néhol már éppen ez ment az élmény rovására, de akármennyire is nem vagyok maradéktalanul elégedett, a Popstar még így is viccesebb, mint a nyár bármelyik vígjátéka. Arról nem is beszélve, hogy sokkal érettebb és okosabb humorral éri el ugyanezt a hatást, és természetesen jó néhány emlékezetes szöveggel és fülbemászó dallal is gazdagított minket.
8/10 több»
 
A trió tehát annyira lelkiismeretes paródiát hozott össze, hogy néhol már éppen ez ment az élmény rovására, de akármennyire is nem vagyok maradéktalanul elégedett, a Popstar még így is viccesebb, mint a nyár bármelyik vígjátéka. több»