Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
3
Vélemények
17
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
ArpiHajdu és Réci   2017. 06. 22.

legújabb vélemény

Miért nem lett mozilistás?

Tudtommal ez a film 2016-ban úgy elkerülte a magyar mozikat, mint a sicc, pedig a Popsztár kenterbe veri a tavalyi vígjáték felhozatalt oda meg vissza. Kérdem én: hol az igazság? Jó, oké, ne legyek telhetetlen, hiszen itthon DVD/Blu ray-en már december óta kapható, így nem kell lemondanunk erről az alig másfél órás örömről. Mert ennek a filmnek tényleg lehet örülni! Az ok pedig pofonegyszerű: egy olyan jelenség (a popsztár lét) áll a film középpontjában, amellyel sok mindent lehet csinálni, egy valamit viszont biztos nem: komolyan venni. Ezt remekül lovagolja meg ez az ál-dokumentumfilmes gúnyába bújtatott film, s ezzel a formával épp úgy tárja elénk a popsztárok életét, ahogy azt a nagy töb... több»

 
dulkap   2017. 02. 28.

Kellően beteg film görbetükröt mutatva a mai popsztárok előtt. Jó zenei alapok vannak benne, viccesen szar szövegek és sok humoros cameo. A nagy baj vele, hogy elég hamar elfárad a film és csak időnként bukkannak fel benne jó poénok. Talán jobb ötlet volna ha Samberg a 7 nap pokolban-hoz hasonlóan egy 45-50 perces rövidebb filmet forgatott volna. Nem rossz film és azért nem is vészesen hosszú, de azért lehetett volna még vágni belőle.


 
laci044   2016. 06. 24.

A The Lonely Island egy borzasztó érdekes jelenség. Én figyelemmel követem a munkásságukat egy ideje és többször felmerült bennem a kérdés, hogy ezeket az arcokat ki az isten engedte be stúdióba. Fantasztikus amit csinálnak. Az egész egy ilyen amerikai álom paródia remek közreműködésekkel, mint Adam Levine, Michael Bolton vagy Justin Timberlake. És a pillanat amikor kiderült, hogy ez a három tag filmet forgat leírhatatlan. Nem tudom, ki mikor és miért hagyta jóvá ezt a számukra, de jól tette! Amellett, hogy a filmhez 24(?) teljesen új track-et írtak a film is elkészült. A promo dalok, mint az I'm so Humble vagy a Mona Lisa instant kedvencek lettek, aztán jött a Weirdo és a Finest Girl és több se kellett azonnal meg akartam nézni ezt a filmet. És hát végre sikerült... A film elvileg az ilyen pop sztárok életrajzi filmjeit (pl Justin Bieber filmek) igyekszik kiparodizálni. És ha fogékony vagy a Lonely Island féle humorra akkor ez a film telitalálat. A központban egy kitalált pop előadó Connor4Real áll aki éppen az új lemezének kiadása előtt áll. Folyamatos koncertek történik néhány ballépés és a cél, hogy újra megszerettesse magát a közönséggel. A banda 3 srácán kívül olyan emberek fodulnak meg itt Emma Stone, P!nk, Usher, Jimmy Fallon vagy Snoop Dogg. Aki kicsit jártas pop témában és unja az egy kaptafára készülő dalokat és a felhőtlen hírességi életet az imádni fogja. Nem tudok betelni vele!

Imogen Poots
Andy Samberg
Andy Samberg
Andy Samberg
Sarah Silverman
Andy Samberg
Akiva Schaffer
Andy Samberg
Andy Samberg
Andy Samberg
Akiva Schaffer
Jorma Taccone
Tim Meadows
Sarah Silverman
Andy Samberg
Akiva Schaffer
Andy Samberg
Andy Samberg
Tim Meadows
Akiva Schaffer
Andy Samberg
Jorma Taccone
Andy Samberg
Andy Samberg
 
A trió tehát annyira lelkiismeretes paródiát hozott össze, hogy néhol már éppen ez ment az élmény rovására, de akármennyire is nem vagyok maradéktalanul elégedett, a Popstar még így is viccesebb, mint a nyár bármelyik vígjátéka. Arról nem is beszélve, hogy sokkal érettebb és okosabb humorral éri el ugyanezt a hatást, és természetesen jó néhány emlékezetes szöveggel és fülbemászó dallal is gazdagított minket.
8/10 több»
 
A trió tehát annyira lelkiismeretes paródiát hozott össze, hogy néhol már éppen ez ment az élmény rovására, de akármennyire is nem vagyok maradéktalanul elégedett, a Popstar még így is viccesebb, mint a nyár bármelyik vígjátéka. több»

A film összbevétele 9 680 029 dollár volt (imdb.com).

 

Andy Samberg a film címét és plakátját Jimmy Kimmel showjában jelentette be 2016 február 29-én.

(dulkap)
 

A The Style Boyz összeveszése a színpadon egy megtörtént eseményt másolt le, mikor 1980-ban Glenn Frey és Don Henley a The Eagles zenekarból szintén így vesztek össze és napokkal később fel is oszlott a zenekar.

(dulkap)
 

Andy Samberg és Judd Apatow első közös munkája.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.