Hű, de nem mindennapi ez a film! Az első fél órában rendesen meg is ijedtem, hogy akkor ez most mi, és hogy nem kéne-e leállítani, de örülök, hogy kitartottam, mert a végére alaposan beütött. Legyetek ti is türelmesek, és ne nyomjátok ki az elején, nem fogjátok megbánni! Legalábbis 80-90 százalékotok nem fogja megbánni.
Hogy el tudd dönteni, melyik csoportba tartozol, íme egy támpont: ha a következő filmek tetszettek, akkor ezt is bírni fogod: A Million Ways to Die in the West avagy Hogyan rohanj a veszTEDbe, vagy ha már itt tartunk, akkor a Ted, Az interjú (The Interview), Family Guy, South Park, Trópusi vihar.
Mindenki IS szerepel, olyan szintű figurák vannak totál mellékes beugró szerepekben, mint Bill Hader, és felvonul a 2016-os amerikai popipar fele is. Van egy-két elem, amit nem sikerült dekódolnom, mert jobban ismerni kellett volna hozzá az amerikai szubkultúrát, de ezekből nem volt túl sok, szerencsére.
Volt például valami tévéműsor-paródia benne, ami egy amerikainak nyilván sokkal viccesebb, mint nekünk.
Andy Samberg egy sikeres fiúzenekarból száll el a végtelenül nagyra növő egójának köszönhetően, és egyre több mindent követ el a sikerért és népszerűségért, ami persze hosszabb távon zsákutca. Erre és ennek a valahová kifutására épül a film igen egyszerű cselekménye, tehát itt nagy sokatmondó gondolatokat ne keressetek. Azonban olyan szinten van gegekkel és poénokkal kitömve az egész, hogy miután ráhangolódtam a műfajra, onnantól kezdve folyamatosan röhögtem, pont mint egy erősebbre sikerült Family Guy részen. Nagyon-nagyon vicces és őrült!

Amikor új albuma megbukik az eladási listákon, a pop/rap szupersztár, conner4real fényűző élete lassan a darabjaira hullik. Bármit megtenne, hogy visszakapaszkodjon a csúcsra,... több»
Szereplők: Emma Stone, Martin Sheen, Justin Timberlake, Andy Samberg, Imogen Poots