Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
71

Valami Amerika 3

(Valami Amerika 3)
 
Hetedik  2018. 02. 18.

Nem szeretem a magyar filmeket, a Miniszter félrelép és a Papírkutyákon kívül. Ennek se láttam az előző két részét, de az előzetes bíztató volt, hát tettem vele egy próbát. Magyar vígjáték létére megdöbbentően jó, mint ha csak egy amcsi vígjátékot nézne az ember, a kezdőjelenetben meg annyi golyót ellőnek, hogy még Michael Bay is elégedett lenne. Szinte minden percre jut hasfogós poén, még Oroszlán Szonja se túl idegesítő. A börtönjelenetek parádésak, irónikus mód Bucit is belecsempészték, neki volt bőven tapasztalata is....ha valakit, hát őt különösen rühellem, emberileg-színészileg egyaránt, de Herendi Gábor kezei alatt még ő is szórakoztató tudott lenni, főleg a Kokós benyögése. Ha börtön, hát nem hiányozhatnak a meleg viccek sem, a zuhanyzós rész sírva röhögős, a színdarab szintúgy, döglégy pedig önmagát alakítja ismét....de legalább szórakoztatóan. Egy kiváló börtönvígjáték született végre kis hazánkban parádés alakításokkal és rendezéssel, ami végre megüti a nemzetközi mércét is. Ez tényleg Valami Amerika!

 
Wolf33  2018. 02. 19.

A lehúzó kritika ellenére régen nevettem ennyit egy filmen. Igaz, a végére kicsit sok a meleg poén, de ezt leszámítva nagyon szórakoztató

 
gennaddifix  2018. 02. 18.

Szerintem nagyon viccesre sikeredett. Én nem akarok senkit sem megbántani, de szerintem kár ezen kattogni, mert a harmadik rész több, mint korrektre sikeredett. Méltó folytatása az előzményeknek, és irtó jó, hogy tudtak új dolgokat belevinni a készítők. A poénok sziporkázóak, a dialógusok pedig egészen találóak.

 
rissa  2018. 02. 16.

Masszív prosztó vígjáték lett a Valami Amerika 3, de annyira nem lepett meg a dolog. Már a trailerből is látni lehetett, milyen irányban fut majd a film, de nem tudom azt mondani, hogy csalódtam. Nem mondom, lehetett volna ízlésesebb, de egy három csillagra azért elég volt nálam.

 
adam  2018. 02. 15.

Őszintén szólva én nagyon vártam már ezt a filmet, amióta csak tudtam, hogy érkezik. Sokkal jobb az eddigieknél. Nem azért mondom ezt, mert az első ne lett volna jó a maga idejében, de szemmel láthatóan ebben az epizódban van valami, amit talán nem kezd majd ki az idő, és nem érezzük majd néhány év múlva kínosnak az egészet.

Szabó Győző
Hujber Ferenc
Pindroch Csaba
Csuja Imre
Faragó András
Szabó Győző
Ónodi Eszter
Hujber Ferenc
Oroszlán Szonja
Pindroch Csaba
 

Ez volt az első Valami Amerika film, amelyet nem vetítettek le tesztközönségnek.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ganxta a stáblistán döglégyként van feltüntetve.

(Hetedik)
 

A börtönjeleneteket a Petőfi laktanyában, valamint a Váci fegyház használaton kívüli helyiségeiben vették fel.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.