Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
68

Valami Amerika 3 (2018)

Valami Amerika 3
Filmadatlap
 
24
Szereplők
53
Vélemények
14
Képek
6
Videók
 
diumiu   2020. 02. 23.

legújabb vélemény

Rettenetesen nagy Valami Amerika fan vagyok ezt le kell szögeznem és épp ezért rossz leírni azt, hogy sajnos ez a rész nem úgy sikerült mint például az első kettő. Pedig a második rész óriási nagy siker volt - megkockáztatom, hogy nagyobb siker volt, mint az első - tehát nagy elvárás volt ezzel a résszel kapcsolatban. Nálam sajnos ez a rész nem ért el nagy sikert. Az tény, hogy voltak valótlan dolgok az első két részben is, de ami ebbe a harmadik részbe volt az nekem már sok volt, minden téren. Pedig nagyon jó színeszek vállaltak szerepet, de még ez sem segített. Nagyon sajnálom.

 
ArpiHajdu és Réci   2020. 02. 03.

a nap véleménye

Láttunk „valamit”, de ez (már) nem Amerika

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Nemrégiben elgondolkodtam azon, hogy annak idején (2002-ben egész pontosan) milyen sokan szerették az első Valami Amerika filmet, ezt a tényt pedig, ha más nem is, de a több mint félmilliós (mozi)nézőszám bizonyítja. Az emberek szerették a karaktereket és a poénokat, egész jó sztorija volt, s még egy emlékezetes főcímdalt is írtak hozzá, vagyis egy igazi közönségfilmet köszönthettek abban az alkotásban. Viszont mindez már tizennyolc éve volt, s ugyan hat évvel később készült egy vállalható második rész (amelyre szintúgy sokan váltottak belépőt), de a 2018-as a harmadik résszel sikerült eljutni odáig, hogy végig csak a lehető legsztereotipebb poénokkal operáló „filmet” kapjon a néző bő másfél órán keresztül. Mit lehet erre mondani? Leginkább azt, hogy bár el se készült volna. Persze rögtön meg is cáfolhatnám az előző mondatomat. Ugyan miért is ne haladhatna valami a jól bevált sémák vonalán? A Várnai testvérek és szélhámos ellenségük, Alex ügyes-bajos dolgait eddig is szerette a közönség. Az első rész egy óriási fellélegzés volt a sok gagyi magyar vígjáték idejében, hiszen könnyed hangulatára gyorsan rá lehetett csatlakozni. Még a második rész is tudott magába némi frissességet csempészni, lettek új szereplők, új dalok, a sztori ugyan megmaradt a jól bevált macska-egér harc vonalán, de ezt nem bántuk. Ilyen előzményekből kiindu... több»


 
HETEDIK   2018. 02. 18.

Nem szeretem a magyar filmeket, a Miniszter félrelép és a Papírkutyákon kívül. Ennek se láttam az előző két részét, de az előzetes bíztató volt, hát tettem vele egy próbát. Magyar vígjáték létére megdöbbentően jó, mint ha csak egy amcsi vígjátékot nézne az ember, a kezdőjelenetben meg annyi golyót ellőnek, hogy még Michael Bay is elégedett lenne. Szinte minden percre jut hasfogós poén, még Oroszlán Szonja se túl idegesítő. A börtönjelenetek parádésak, irónikus mód Bucit is belecsempészték, neki volt bőven tapasztalata is....ha valakit, hát őt különösen rühellem, emberileg-színészileg egyaránt, de Herendi Gábor kezei alatt még ő is szórakoztató tudott lenni, főleg a Kokós benyögése. Ha börtön, hát nem hiányozhatnak a meleg viccek sem, a zuhanyzós rész sírva röhögős, a színdarab szintúgy, döglégy pedig önmagát alakítja ismét....de legalább szórakoztatóan. Egy kiváló börtönvígjáték született végre kis hazánkban parádés alakításokkal és rendezéssel, ami végre megüti a nemzetközi mércét is. Ez tényleg Valami Amerika!

 
indingo   2018. 10. 05.

a nap véleménye

Egy nagy várományos bukása

Őszintén szólva az előző két rész sem volt a kedvencem, pár poént leszámítva nem túl erős filmek, de érdekeltek mert magyar filmről van szó. A harmadik részt úgy harangozták be, hogy ez mindent elsöprő rész lett. Rám túl nagy benyomást nem tett. Azt el kell ismerni, hogy hatalmas sztárparádé a film. A hazai színészélet színe-java szerephez jutott. Stohl, Nagy Ervin, Tompos Kátya, Oroszlán Szonja, Pindroch Csaba, Ónodi Eszter, a nagy öregek Csuja Imre és Szervét Tibor és a személyes kedvencem Thuróczy Szabolcs. Már csak Csányi és Shell Judit hiányzott. És még egy Ganxta Zolit is megnyertek maguknak. Karakterekben nem volt annyira meggyőző a film. Engem Oroszlán Szonja karakterének butasága inkább idegesített, mint szórakoztatott. Az előző részekben sem volt ez máshogy de valahogy itt már sok(k) volt. Nagy Ervinnek jól állt a szerepe, bár nem tudom, hogy ez dicséret-e. Stohlt nem kedvelem, de ettől függetlenül az egyik legjobb magyar szinkronhangnak találom és a filmben is övé az egyik leghitelesebb alakítás. Csuja és fiú tesók is hozták a kötelezőt. A története elég gyenge lábakon állt a filmnek, ez a bélyeg körüli herce-hurca nem volt valami izgalmas. A börtön mint helyszínből is többet ki lehetett volna hozni. A tömeg pucérjelenet elég erőltetett volt a szappanos dologgal és talán a homoszexuális közösség számára is sértő dolog. Pokorny Lia, mint az álruhás Szervét Tibor a... több»

 
Norbi   2018. 07. 30.

Sikeres lezárása egy sikerszériának. Ez a rész is tele volt poénnak, szinte minden jelenetre jutott egy-kettő. Imádtam minden percét, és örültem hogy a magyar filmipar bizonyított.

 
VvV   2018. 11. 01.

Én csak azt állapítottam meg, hogy mindenki jól megöregedett az előző rész óta. A története kicsit fárasztó és a humort sem sikerült becsempészniük.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

Az első két rész nagyon tetszett, de ezt szerintem már kár volt összeerőltetni. A színészek is nagyon erőlködtek, hogy az a pár poén is egyáltalán eladható legyen, ami van a filmben. Senkinek nem ajánlom, csak ha unatkozni akar sajnos.

Szabó Győző
Hujber Ferenc
Pindroch Csaba
Csuja Imre
Faragó András
Szabó Győző
Ónodi Eszter
Hujber Ferenc
Oroszlán Szonja
Pindroch Csaba

A film 532 956 618 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 372 567 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Stohl András egy kokainfüggő rabot alakít.

(HETEDIK )
 

A film végét követően bónuszjeleneteket is leforgattak.

(HETEDIK )
 

A filmben számos szinkronszínész is szerepel.

(HETEDIK )
 

A magyar filmalap több száz millió forintal járult hozzá a költségekhez.

(HETEDIK )
 

A második legnagyobb bevételű magyar film a nyitó hétvégét tekintve.

(HETEDIK )
 

Herendi Gábor a színészek és a közönség nyomása miatt készítette el a filmet.

(HETEDIK )
 

Ez volt az első Valami Amerika film, amelyet nem vetítettek le tesztközönségnek.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ganxta a stáblistán döglégyként van feltüntetve.

(HETEDIK )
 

A börtönjeleneteket a Petőfi laktanyában, valamint a Váci fegyház használaton kívüli helyiségeiben vették fel.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ganxta Zolee és édesanyja, Kassai Ilona egyaránt szerepelnek a filmben, ám közös jelenetük nincs.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Egy ígéretes első fél óra után tövig nyomjuk a gázt, és majdhogynem fullba a kretént. 40/100 több»
 
Ahol sok a folytatás, kevés az ötlet, mondja a filmes álmoskönyv. És mennyire igaza van! A Valami Amerika harmadik része kimaradt poénok és újramelegített történetek durva egyvelege, melyen nevetve sírunk vagy inkább sírva heherészünk. PAPP SÁNDOR ZSIGMOND KRITIKÁJA. több»
 
Elődeihez hasonlóan a család legkisebb tagja is romantikát, kalandot, sok nevetést és a szereplőgárda terjedelmes sorát látva rengeteg új karaktert ígér a nézőknek. A Valami Amerika 3 (2018) kicsivel Valentin nap után, 2018. február 15-én kerül majd a mozikba. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.