Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Valami Amerika 3 (2018)

Valami Amerika 3
Filmadatlap
 
24
Szereplők
53
Vélemények
14
Képek
6
Videók

Galéria (14)

Szabó Győző
Hujber Ferenc
Pindroch Csaba
Csuja Imre
Faragó András
Szabó Győző
Ónodi Eszter
Hujber Ferenc
Oroszlán Szonja
Pindroch Csaba

Videók (6)

 
diumiu   2020. 02. 23.

legújabb vélemény

0

Rettenetesen nagy Valami Amerika fan vagyok ezt le kell szögeznem és épp ezért rossz leírni azt, hogy sajnos ez a rész nem úgy sikerült mint például az első kettő. Pedig a második rész óriási nagy siker volt - megkockáztatom, hogy nagyobb siker volt,... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2020. 02. 03.

a nap véleménye

1
Láttunk „valamit”, de ez (már) nem Amerika

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nemrégiben elgondolkodtam azon, hogy annak idején (2002-ben egész pontosan) milyen sokan szerették az első Valami Amerika filmet, ezt a tényt pedig, ha más nem is, de a több mint félmilliós (mozi)nézőszám bizonyítja. Az emberek szerették a karaktere... teljes kritika»

 
HE7EDIK   2018. 02. 18.

1

Nem szeretem a magyar filmeket, a Miniszter félrelép és a Papírkutyákon kívül. Ennek se láttam az előző két részét, de az előzetes bíztató volt, hát tettem vele egy próbát. Magyar vígjáték létére megdöbbentően jó, mint ha csak egy amcsi vígjátékot né... több»

 
indingo   2018. 10. 05.

a nap véleménye

0
Egy nagy várományos bukása

Őszintén szólva az előző két rész sem volt a kedvencem, pár poént leszámítva nem túl erős filmek, de érdekeltek mert magyar filmről van szó. A harmadik részt úgy harangozták be, hogy ez mindent elsöprő rész lett. Rám túl nagy benyomást nem tett. Az... teljes kritika»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

0

Az első két rész nagyon tetszett, de ezt szerintem már kár volt összeerőltetni. A színészek is nagyon erőlködtek, hogy az a pár poén is egyáltalán eladható legyen, ami van a filmben. Senkinek nem ajánlom, csak ha unatkozni akar sajnos.

 
Dorkateo   2018. 12. 14.

0
Ráveszel, mindenre ráveszel ..... akármilyen [email protected]..

Hát, hogy is fogalmazzak finoman... Időnként jóízűt nevettem. Na, nem a poénokon, inkább a nevetséges erőlködésen. Mintha egy műkedvelő előadást néztem volna egy amatőr színpadon... ja, hogy az is volt,...tényleg ... Ahogy az utolsó dal is mondja: mindenre ráveszel...erre is csak az első rész miatt voltam hajlandó...

 
Bazzzsi   2019. 01. 05.

0

Nagyon izzadság szaga volt az egésznek. Sajnálom azt, aki moziban nézte meg és pénzt adott érte.

A film 532 956 618 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 372 567 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Stohl András egy kokainfüggő rabot alakít.

(HE7EDIK)
 

A film végét követően bónuszjeleneteket is leforgattak.

(HE7EDIK)
 

A filmben számos szinkronszínész is szerepel.

(HE7EDIK)
 

A magyar filmalap több száz millió forintal járult hozzá a költségekhez.

(HE7EDIK)
 

A második legnagyobb bevételű magyar film a nyitó hétvégét tekintve.

(HE7EDIK)
 
Ahol sok a folytatás, kevés az ötlet, mondja a filmes álmoskönyv. És mennyire igaza van! A Valami Amerika harmadik része kimaradt poénok és újramelegített történetek durva egyvelege, melyen nevetve sírunk vagy inkább sírva heherészünk. PAPP SÁNDOR ZSIGMOND KRITIKÁJA. több»
 
Herendi nem is igen akar mást, mint másfél órára kikapcsolni az agyakat és bevételt termelni, így majd mindenki jól jár. több»
 
Elődeihez hasonlóan a család legkisebb tagja is romantikát, kalandot, sok nevetést és a szereplőgárda terjedelmes sorát látva rengeteg új karaktert ígér a nézőknek. A Valami Amerika 3 (2018) kicsivel Valentin nap után, 2018. február 15-én kerül majd a mozikba. több»