Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
70

Valami Amerika 3 (2018)

Valami Amerika 3
Filmadatlap
 
24
Szereplők
51
Vélemények
14
Képek
6
Videók
 
indingo   2018. 10. 05.
Egy nagy várományos bukása

Őszintén szólva az előző két rész sem volt a kedvencem, pár poént leszámítva nem túl erős filmek, de érdekeltek mert magyar filmről van szó. A harmadik részt úgy harangozták be, hogy ez mindent elsöprő rész lett. Rám túl nagy benyomást nem tett. Azt el kell ismerni, hogy hatalmas sztárparádé a film. A hazai színészélet színe-java szerephez jutott. Stohl, Nagy Ervin, Tompos Kátya, Oroszlán Szonja, Pindroch Csaba, Ónodi Eszter, a nagy öregek Csuja Imre és Szervét Tibor és a személyes kedvencem Thuróczy Szabolcs. Már csak Csányi és Shell Judit hiányzott. És még egy Ganxta Zolit is megnyertek maguknak. Karakterekben nem volt annyira meggyőző a film. Engem Oroszlán Szonja karakterének butasága ... több»

 
HETEDIK   2018. 02. 18.

Nem szeretem a magyar filmeket, a Miniszter félrelép és a Papírkutyákon kívül. Ennek se láttam az előző két részét, de az előzetes bíztató volt, hát tettem vele egy próbát. Magyar vígjáték létére megdöbbentően jó, mint ha csak egy amcsi vígjátékot nézne az ember, a kezdőjelenetben meg annyi golyót ellőnek, hogy még Michael Bay is elégedett lenne. Szinte minden percre jut hasfogós poén, még Oroszlán Szonja se túl idegesítő. A börtönjelenetek parádésak, irónikus mód Bucit is belecsempészték, neki volt bőven tapasztalata is....ha valakit, hát őt különösen rühellem, emberileg-színészileg egyaránt, de Herendi Gábor kezei alatt még ő is szórakoztató tudott lenni, főleg a Kokós benyögése. Ha börtön, hát nem hiányozhatnak a meleg viccek sem, a zuhanyzós rész sírva röhögős, a színdarab szintúgy, döglégy pedig önmagát alakítja ismét....de legalább szórakoztatóan. Egy kiváló börtönvígjáték született végre kis hazánkban parádés alakításokkal és rendezéssel, ami végre megüti a nemzetközi mércét is. Ez tényleg Valami Amerika!


 
Norbi   2018. 07. 30.

Sikeres lezárása egy sikerszériának. Ez a rész is tele volt poénnak, szinte minden jelenetre jutott egy-kettő. Imádtam minden percét, és örültem hogy a magyar filmipar bizonyított.

 
VvV   2018. 11. 01.

Én csak azt állapítottam meg, hogy mindenki jól megöregedett az előző rész óta. A története kicsit fárasztó és a humort sem sikerült becsempészniük.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

Az első két rész nagyon tetszett, de ezt szerintem már kár volt összeerőltetni. A színészek is nagyon erőlködtek, hogy az a pár poén is egyáltalán eladható legyen, ami van a filmben. Senkinek nem ajánlom, csak ha unatkozni akar sajnos.

Szabó Győző
Hujber Ferenc
Pindroch Csaba
Csuja Imre
Faragó András
Szabó Győző
Ónodi Eszter
Hujber Ferenc
Oroszlán Szonja
Pindroch Csaba
 
Egy ígéretes első fél óra után tövig nyomjuk a gázt, és majdhogynem fullba a kretént. 40/100 több»
 
Ahol sok a folytatás, kevés az ötlet, mondja a filmes álmoskönyv. És mennyire igaza van! A Valami Amerika harmadik része kimaradt poénok és újramelegített történetek durva egyvelege, melyen nevetve sírunk vagy inkább sírva heherészünk. PAPP SÁNDOR ZSIGMOND KRITIKÁJA. több»
 
Elődeihez hasonlóan a család legkisebb tagja is romantikát, kalandot, sok nevetést és a szereplőgárda terjedelmes sorát látva rengeteg új karaktert ígér a nézőknek. A Valami Amerika 3 (2018) kicsivel Valentin nap után, 2018. február 15-én kerül majd a mozikba. több»

A film 532 956 618 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 372 567 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Stohl András egy kokainfüggő rabot alakít.

(HETEDIK )
 

A film végét követően bónuszjeleneteket is leforgattak.

(HETEDIK )
 

A filmben számos szinkronszínész is szerepel.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.